Şimdi Ara

Yüksek km'li otomatik Civic alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
1
Favori
3.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Slm arkadaşlar, 30-32 bin TL'lik bütçeme uygun otomatik bir Honda Civic bakıyorum ve malum bu fiyatta olanlar yüksek kmli. Km'nin yüksek olmasının motor ve oto. şanzıman açısından dezavantajı var mıdır ??

• Hocam önemli olan bakımların zamanında yapılıp yapılmadığıdır.Kendinize bi sınır çizip ona göre hareket edebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkke_3319

Hocam önemli olan bakımların zamanında yapılıp yapılmadığıdır.Kendinize bi sınır çizip ona göre hareket edebilirsiniz

Anladım üstad, bakımları düzgün yapıldıysa alınır diyosunuz, teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkke_3319

Hocam önemli olan bakımların zamanında yapılıp yapılmadığıdır.Kendinize bi sınır çizip ona göre hareket edebilirsiniz
    Yukarıda da dendiği gibi bakımları düzgün yapılsın bir HONDA için sorun olmaz , ama bana kalırsa yüksek km'li bir araçtan uzak durmaya çalışırım. Honda motoru , şanzımanı sağlam arabalar üretir aldıktan sonra kafanız rahat binecekseniz alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cancan.

Yukarıda da dendiği gibi bakımları düzgün yapılsın bir HONDA için sorun olmaz , ama bana kalırsa yüksek km'li bir araçtan uzak durmaya çalışırım. Honda motoru , şanzımanı sağlam arabalar üretir aldıktan sonra kafanız rahat binecekseniz alın.

Alıntıları Göster
    Piyasası gereğinden fazla yüksek bu yükseliş son 2 yılda gerçekleşti.Vereceğiniz parayı haketmeyen araç olacaktır. 30 küsür bin tl yi C sınıfı düşük model araca gömüp bide yüksek km li olması.Çok yanlış, muadil araçlara yönelmelisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mono Italiano -- 1 Aralık 2013; 19:18:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ITALIAN CAR'S

Piyasası gereğinden fazla yüksek bu yükseliş son 2 yılda gerçekleşti.Vereceğiniz parayı haketmeyen araç olacaktır. 30 küsür bin tl yi C sınıfı düşük model araca gömüp bide yüksek km li olması.Çok yanlış, muadil araçlara yönelmelisiniz.

Bunu yazmak için girmiştim.
  • değmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

quote:

muadili araç önerebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cLk

quote:

quote:

Civicten beklentilerden yola çıkarak

Ford Focus
    Opel Astra
    Fiat Marea
    Kia Cerato
    Skoda Octavia
    Volvo S40

Gibi bilindik modeller geliyor aklıma.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mono Italiano

quote:

quote:

quote:

Civicten beklentilerden yola çıkarak

Ford Focus
    Opel Astra
    Fiat Marea
    Kia Cerato
    Skoda Octavia
    Volvo S40

Gibi bilindik modeller geliyor aklıma.

Alıntıları Göster
    Ben o yazdığınız bütün araçlara fd6 yı tercih ederim

tercih meselesi

Fiat Marea
    Kia Cerato bunlarda tam muadili araçlar özellikle marea

Eğer piyasa fiyatına temiz otomatik civic bulursan kaçırma yalıtım hariç on numara arabadır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rosea -- 1 Aralık 2013; 19:53:01 >

• Lancer'dan başka alternatifin yok gibi.
  • Zanzibàr kullanıcısına yanıt
    Üstad, Lancer'i araştırmaya çalışıyorum. Yakıt tüketimi nasıl Lancerin, lpg uyumu var mı?
  • quote:

quote:

quote:

Uğraşmaya gerek yok ; büyük şehirdeyse(niz) Volvo S40 ya da Kia Sportage, yoksa Focus 2.

• Yuksek km derken ne kadar yuksek km???
  • quote:

Orijinalden alıntı: MangerSing

Üstad, Lancer'i araştırmaya çalışıyorum. Yakıt tüketimi nasıl Lancerin, lpg uyumu var mı?
    eski kasa s40 larda iyidir ama dizel çok ses geliyo içine. gaz pedalına kökledinmi 0 lineayla aynı kalkışı hatta daha atak olduğuna şahit oldum. araç 165 bin deydi
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Uğraşmaya gerek yok ; büyük şehirdeyse(niz) Volvo S40 ya da Kia Sportage, yoksa Focus 2.

Alıntıları Göster
    lancerlerin lpg ile uyumludur sadece 60.000 kmden sonra subablarda lpgden ötürü sorun çıkma olasığı artıyor ki eğer euro 5 normlu araç alacaksanız hemen hemen hepsinde olur

• MangerSing kullanıcısına yanıt
    Lpg uyumu tabi ki var. Ayrıca benzinlisinin de sınıfının en makul yakıt tüketimine sahip olduğunu söylerler.
  • meanmac M kullanıcısına yanıt
    Üstad, 2008 model ve aşağısı ayrıca 90.000 km ve yukarısı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: rosea

Ben o yazdığınız bütün araçlara fd6 yı tercih ederim

tercih meselesi

Fiat Marea
    Kia Cerato bunlarda tam muadili araçlar özellikle marea

Eğer piyasa fiyatına temiz otomatik civic bulursan kaçırma yalıtım hariç on numara arabadır

Alıntıları Göster
    30 bin tl civice verilir dostum sen rahat ol. ha astra ha civic ha corolla ha focus. ayrıca 100bin kmde civicmi astramı deseleer hiç düşünmeden japon derdim

• quote:

Orijinalden alıntı: freshwind

30 bin tl civice verilir dostum sen rahat ol. ha astra ha civic ha corolla ha focus. ayrıca 100bin kmde civicmi astramı deseleer hiç düşünmeden japon derdim

Alıntıları Göster
    KM'den bu kadar korkmayın. O bahsettiğiniz araçlar 100.000 KM'de bitecek şekilde tasarlanmıyor, merak etmeyin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.