Şimdi Ara

Otomatik LPG'li Cruze alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
7.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bütçemize göre bu seviyede bize en uygun aracın bu olduğunu belirledik. Sizce bu aracın eksi ve artı yönleri neler?

50 Bin TL'ye kadar daha iyi bir alternatif var mı?

Aradığımız özellikler;

- Az yakıt tüketimi bu yüzden LPG'li veya dizel(301,C-ely.) arıyoruz.

- Sedan olması önemli 4 kişi biniyoruz çoğu zaman.

- Fazla KM yapmamış özellikle. Masraf çıkarmayacak.

- Bunun dışında biraz da atik ve ara hızlanmaları iyi olursa tabi bu fiyat seviyesi için gayet iyi olacak.

• Size soyle bir bilgi vereyim arabama lpg taktirdim ve motor garantisi kaskosu yaptirdim. Kaskoda sayet araba chev. Cruze ise policedeki teminatlarin yarisi gecerlidir anlamina gelen bir madde var.

Lpg ve cruze pek iyi anlasan ikililer degil kanimca.

Hayirli gunler
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

Size soyle bir bilgi vereyim arabama lpg taktirdim ve motor garantisi kaskosu yaptirdim. Kaskoda sayet araba chev. Cruze ise policedeki teminatlarin yarisi gecerlidir anlamina gelen bir madde var.

Lpg ve cruze pek iyi anlasan ikililer degil kanimca.

Hayirli gunler
    1.6 Opel'deki motor değil mi bu?
  • Cruze sahibiyim. Atik ve ara hızlanmaları iyi araç arıyorsanız 301 ve C-Ely daha mantıklı olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TahaKaradeniz

Cruze sahibiyim. Atik ve ara hızlanmaları iyi araç arıyorsanız 301 ve C-Ely daha mantıklı olacaktır.
    1.6 Motor yetersiz mi kalıyor?
  • Nyanko Sensei kullanıcısına yanıt
    Sürat için hayır, süratlenme için evet. Yokuşta ve ani hızlanmalarda vites düşürüp devir çevirmeniz gerekiyor.
  • 2005 model efsane kasa arabalar varken tercih sizin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cruze yedek parçasında sıkıntı var diye biliyorum ama yanlış bilgi mi? aracı kullananlar bu konu hakkında sıkıntı çekiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yiğit_kemal

2005 model efsane kasa arabalar varken tercih sizin.
    Örnek? Ayrıca o yaştaki araçlarda KM üç haneyi bırakın dördü görecek neredeyse.
  • chevrolet cruze lpg uyumlu bir araç değil. İlla cruze almak istiyorsanız 1.4 turbo olanını tercih ediniz.
  • Chevrolet Türkiye'den çekildi ve servisi Opel'e devretti diye biliyorum. Opel de PSA grubuna yani Peugeot ve Citroen'e satıldı. Yani alırsanız ileride değer kaybı veya satmakta güçlük çekebilirsiniz.
  • Bildigim kadarıyla araç opel astra j kasa ile aynı, dış kabuk harici tüm parçaları gm us üretimi, parçaları opel yedek parcacıdan vs çözebilirsiniz, eski araç almak yerine tercih edilebilir,

Motora gelirsek, opel motorlarında euro5 normlarını tutturmak için (sanırım)magnezyum subap kullanıldıgından lpg ile 90bin kmde subaplar uzuyor, çelik subap değişimi yapılıyor ve artık sıkıntı yapmıyor, gecen sene bu işlem 2bin lira tutuyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinTasci -- 21 Ocak 2019; 18:2:11 >
  • guzel araba. hyundai kia lpg otomatık de bakılabılır tuketımı 1 lt fazla olur ama hiç arıza yapmayan sanzımanı var bakımları cok uygun ayrıca
  • Kesinlikle uzak dur, LPG'de bile su gibi yakıyor, motor çekmiyor, piyasası yok, servis sıkıntı.
  • Sanki herkes servlse götürüyor. Benim sanayide ustam var. Ona götürürüm hep.
  • Cruze alınmazken bir de otomatik LPG'li Cruze. Düşman başına
  • Artık alınmaz 42-43 bine alınırken başka seçenek yoktu iyi bir seçimdi artık temiz dolusu 50-55 arası bunu alacağıma astra J alır binerim mis gibi..
  • cruze vs nedir bilmem açıkcası fakat merak ettiklerim.

-yakıtı

-arıza verme oranı

-parça maliyeti

-lpgnin aracı bozması (çelik subap vs kaç yılda bir istiyor-istiyor mu?)

-otomatiği iyi midir? lpg ile performans verir mi?

bu sorulara objektif cevap verebilecek bir arkadaş varsa memnun olurum. teşekkürler.

• Cruze mi? ASLA ASLA ASLAA bir aracın Motor bloğu neden kırılır? Hemde hiç birşey yokken düşmanıma bile tavsiye etmem...
  • Arkadaşlar Blue aldık biz 2 sene olacak :D

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.