Bildirim
40bin tl 2.el araba tavsiye
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Temiz güzel ,yakışıklı bir lancer bulursun gibi. Ben de araştırıyoruz bakalim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
honda civic Elegance hoşuma gidiyor ama çokmu yakar bilmiyorum -
tam fiyatını bilmiyorum ama 2013 clio dizel modellerine bakabilirsin yada 2011 megane de olabilir. -
temiz km si düşük dizel megane sedan balköpüğü -
quote:
Orijinalden alıntı: ah güzel istanbul
temiz km si düşük dizel megane sedan balköpüğü
Megane sedan dediğinize göre Megane II den bahsediyorsunuz sanırım 35- 40 bin liraya kmsi düşük diye Megane II mi alsın? Allahasen azcık mantık..
neyi var ki güzel araç her konuda üzmez. bmw 116 falan alabiliyorsa onu alsın tabi. -
Bişeyi var demedim zaten 20-28 liralık arabayı 40 bin bütçeli adama önermek mantıksız olmuş. Megane 3 deseniz daha çok yardımcı olurdunuz.
44 Bine i20 var. Bir dusun derim
ASTRA J,yakışıklı ve güzel...2011-2012 alınır.. -
quote:
Orijinalden alıntı: idril
ASTRA J,yakışıklı ve güzel...2011-2012 alınır..
hocam örnek link atarmısın ben o fiyata bulamadım -
42 ye sıfır ford fiesta var 1.25 82 bg gayet yeterli bir araç motoruna göre iyi kaçıyor bir düşünün sıfır araç almış olursunuz en azından
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Falkee27
42 ye sıfır ford fiesta var 1.25 82 bg gayet yeterli bir araç motoruna göre iyi kaçıyor bir düşünün sıfır araç almış olursunuz en azından
fiyat olarak güzel teşekkür ederim fakat zevk meselesi benim hiç dikkatimi çekmiyor hoşuma gitmiyor fiesta nın tipi.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X