Şimdi Ara

40bin tl lik araba için kredi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    gider 1500tl +-150tl
    birikmiş 10.000tl param var...

40.000tl +-2500tl lik bir araç almak istiyorum. Uzun süredir araç araştırıyorum. Daha önce hiç kredi çekmedim. Kredi çekip borca girmem konusunda tereddütteyim? 24 ay veya 18 ay olarak ödemeyi düşünüyorum. Zorlar mı beni? Sonuçta aracın masrafları yakıtı da girecek işin içine.. Öğrenci iken kullandığım külüstürün dışında kendime ait ilk aracım olacak. Ayrıca taşıt mı ihtiyaç kredisi mi daha avantajlı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shakircan -- 6 Ağustos 2016; 12:26:56 >

• Hangi marka?Sıfırmı?2.. elmi???
  • expertadvisor kullanıcısına yanıt
    2. el bakıyorum hocam. 2012-2013. B segment rio fiesta gibi araçlara bakıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shakircan -- 6 Ağustos 2016; 15:30:18 >
  • elektronik yada ulaşım aracı için kredi çekilmez.
    1 masraf açtığı zaman 5000 tl gibi bir rakamıda kredi çekerek verirseniz batarsınız.
    araç için + elektronik için + cep telefonu için kredi çekenler şuanda icralık.

ayda 10.000 lira gelirin varsa bilemem.

bence araç falan nakit parayla alınır.
  • Okadar gelirin varsa az bir şey dişini sık parani biriktirip oyle al derim. Boşu boşuna faiz ödeme. Ama araç acil diyorsan al tabi ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bebek olacak hocam... Şu anda bile ihtiyaçken o zamanı düşünemiyorum. Almışken de biraz düzgün bir şey alayım diyorum yeni olsun masraf çıkarmasın az yaksın diye. Al satçı değilim uzun süre kullanmak istiyorum. Faiz işi sıkıntı o ayrı.. ödemeler beni sıkıştırır mı ileride onu düşünüyorum. Bilmiyorum hocam kafam karışık.. Yıl sonu alacağım zaten...
  • quote:

Orijinalden alıntı: shakircan

bebek olacak hocam... Şu anda bile ihtiyaçken o zamanı düşünemiyorum. Almışken de biraz düzgün bir şey alayım diyorum yeni olsun masraf çıkarmasın az yaksın diye. Al satçı değilim uzun süre kullanmak istiyorum. Faiz işi sıkıntı o ayrı.. ödemeler beni sıkıştırır mı ileride onu düşünüyorum. Bilmiyorum hocam kafam karışık.. Yıl sonu alacağım zaten...

Biraz borç bul 15 20 binlik araba al.yeni araç vergi kasko bakım faiz vs bir çok masrafı olacak ama eski araç belki masraf çıkarır belki çıkarmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    100 bin TL'ye kadar araç
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.