Şimdi Ara

40bin TL'ye hb otomatik araç (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
2.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam hiç ikinci ele bulaşmana gerek yok. Cvt şanzumanlı bir Mitsubishi Space Star al keyfine bak:
    http://teknoseyir.com/mitsubishi-space-star-1-2-cvt-incelemesi

Bu da fiyatları:
    http://www.mitsubishi-motors.com.tr/fiyatlar/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acil Stop

Sadece performans yani hız olarak bakıyorsanız DSG kadar hızlı vites geçişi olan araçlara muhtemelen sizin paranız yetişmez. Gerçi en yavaş dediğiniz şanzıman ile aradaki geçiş farkını anlayamazsınız.

Peki neden almayayım derseniz diğer firmalarda arasanız DSG kadar sorunlu bir şanzıman bulamazsınız. Islak tip 6 ileri olanlarda sorun yok diyorlar onlarda da aynı arızalar çıkıyor. Yok sıcakta binme, yok dağa bayıra çıkarsan aracı kenarı çek şanzımanı soğut, yok yoğun trafikte manuel kullan Araba değil dert satın almak istiyorsanız buyurun alın.

Nasıl bu kadar rağbet görüyor diyorsanız biz herkesi uyarıyoruz ama başkaları alıyor diye sorun olmaz zannedip alıyorlar. Kaçınılmaz son olarak bugün olmasa yarın şanzıman ellerinde kalıyor. Bir de şanzımanın sorunlu olduğunu bile bile sıfır alıp iki yıl binerim garantisi bitmeye yakın satarım diyen şark kurnazları var tabi.

Tam randevulaşıyorum, araç görmeye gidicem, bu dsg muhabbetinden tereddüte düşüp beklemeye alıyorum. 2 tane araç gitti böyle. Kafa karışıklığı berbat bir şey, çok zor.

• Adayların arasına clio 1.2 icon da girdi. Yaz kampanyası ile Peugeot 208 47bin TL de bir diğer alternatif. Cliodaki şanzımanı bilen varsa görüş bildirebilirse sevinirim.
  • 43bin TL'ye 1.2 120hp 1.2 clio icon etg şanzıman buldum. Nasıldır bu şanzıman, alınır mı yorumları bekliyorum.
  • Bravo Dualogic
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuisance

Bravo Dualogic

Alternatiflerim arasında. Yalnız ilk aracım olacak, biraz iri bir araç. Rahatlıkla her yere girip çıkabilir miyim bilemiyorum.
  • yaris.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faniadonis

quote:

Orijinalden alıntı: nuisance

Bravo Dualogic

Alternatiflerim arasında. Yalnız ilk aracım olacak, biraz iri bir araç. Rahatlıkla her yere girip çıkabilir miyim bilemiyorum.

hiç sıkıntı olmaz, hatchaback araçlar bu konuda avantajlı zaten, park sensörü de var.
  • Clio 1.2 Icon 120 HP Etg öne çıktı, haftasonu gidip göreceğim. 25000 kmde, 2013 model. 43,5k TL diyor.
  • Niye özellikle otomatik arıyorsunuz ki dsg ishift etg hepsinde sıkıntı yaşayan insanlar var bariz şans işi :) manuel al arkadaşım kafanın rahat olsun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende arıyorum dize otomTik olarak auris megane ve Astra dan hangisini seçmeliyim ortalama 42-45 aradı temiz araçlar buldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: riskoflife27

Niye özellikle otomatik arıyorsunuz ki dsg ishift etg hepsinde sıkıntı yaşayan insanlar var bariz şans işi :) manuel al arkadaşım kafanın rahat olsun :)

Çünkü rahat :) teknoloji bir nimet vermiş, kullanmak lazım.
  • Clio 1.2 EDC 120hp otomatik 2013 model 25.000 km 43.000 TL'ye anlaştım, iş imzaya kaldı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.