Bildirim
40bin TL'ye hb otomatik araç
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kuzeni Fabia'ya da bakabilirsiniz. Ama Clio Fiesta vs. veya 2.el Ficus fln.bakabilirsiniz. Bu arada İbiza 0 mı olacak? -
Nokta atisi verecegim sana. 308 veya bravo. Al dizelini. Bir de temizi denk gelirse of. -
quote:
Orijinalden alıntı: Denim_Blue
Kuzeni Fabia'ya da bakabilirsiniz. Ama Clio Fiesta vs. veya 2.el Ficus fln.bakabilirsiniz. Bu arada İbiza 0 mı olacak?
Hayır, 2012 modelin altında olmayacak 2. el.
Fiesta belki olabilir ama şanzımanı hakkında fikrim yok. Fabia'ya bakacağım. -
Dizel punto otomatik vites bulunur o paralara, sıfır ayarında ve sıkıntısız.quote:
Orijinalden alıntı: trgtbzgquote:
Kuzeni Fabia'ya da bakabilirsiniz. Ama Clio Fiesta vs. veya 2.el Ficus fln.bakabilirsiniz. Bu arada İbiza 0 mı olacak?
Hayır, 2012 modelin altında olmayacak 2. el.
Fiesta belki olabilir ama şanzımanı hakkında fikrim yok. Fabia'ya bakacağım.
Alıntıları Göster
-
quote:
Fabia bu bütçeye 90-100bin km araçlar bulabiliyorum ama, doğru mudur hocam. -
quote:
Orijinalden alıntı: ayy
Dizel punto otomatik vites bulunur o paralara, sıfır ayarında ve sıkıntısız.
Seat Ibiza daha iyi tercih olmaz mı Punto'ya göre? -
Hocam, Sıfır 1.0 Mpi versiyonu 40'tan başlıyor. 30 civarında temiz 1.2 Tsi bakabilirsin. -
Cruze -
Honda civic 1.8 ivtec lpg li mantikli bir tercih. Ozellik olarak tasarim olarak oldukca iyi bir arac. Sanziman performansi biraz torpuluyor ancak 140 beygir bu acigi kapatiyor. -
Fiesta o paraya en iyi araç. -
geçen gün 2.el tam donanımlı tdi ibiza'ya baktım, çok beğendim. kalite olarak polo'ya yakın, artı olarak donanımları çok fazla. tsi 'a bakabilirsin.quote:
Orijinalden alıntı: CeremiKılarksın
Fiesta o paraya en iyi araç.
tsi polo'ya da bakabilirsin. elden çıkarması da kolay olur.
sıfır fabia'ya sözüm yok ama makyajsız veya eski model fabia'ların tipi bence güzel değil ki, çok tercih edilmiyor.
fiesta benzinli otomatik gerçekten çok yakıyor. çevremde alanlar var ve çok pişmanlar. dizel manuel dersen, çok zevkli bir araba ama...
mutlaka sizlerde biliyorsunuzdur. puntolar ve linea'lar piyasadan kalktı. 500'ler var artık. bir de yeni aegea... -
quote:
Orijinalden alıntı: subxero
geçen gün 2.el tam donanımlı tdi ibiza'ya baktım, çok beğendim. kalite olarak polo'ya yakın, artı olarak donanımları çok fazla. tsi 'a bakabilirsin.
tsi polo'ya da bakabilirsin. elden çıkarması da kolay olur.
sıfır fabia'ya sözüm yok ama makyajsız veya eski model fabia'ların tipi bence güzel değil ki, çok tercih edilmiyor.
fiesta benzinli otomatik gerçekten çok yakıyor. çevremde alanlar var ve çok pişmanlar. dizel manuel dersen, çok zevkli bir araba ama...
mutlaka sizlerde biliyorsunuzdur. puntolar ve linea'lar piyasadan kalktı. 500'ler var artık. bir de yeni aegea...
Sıfır fabialar daha fazla bütçe istiyor ama.
Bu şartlarda en iyi seçenek 2011-2012 model 1.2 tsi ibiza gibi bu bütçede, alternatifleri görmek istiyorum sadece.
-
vag grubundan otomatik araç alınmaz. Bunu kaç kere söyleyecez artık bilmiyorum. Ayrıca size tavsiyem dizel bravo veya 308 olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Respectformuslims -- 11 Temmuz 2015; 23:17:24 > -
Cruze u bi araştırın derim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Respectformuslims
vag grubundan otomatik araç alınmaz. Bunu kaç kere söyleyecez artık bilmiyorum. Ayrıca size tavsiyem dizel bravo veya 308 olur.
Niçin alınmaz? -
Çünkü şanzıman kronik sorunlu. -
quote:
Orijinalden alıntı: faniadonis
quote:
Niçin alınmaz?
Alırsan evine incir ağaçı dikersin forumdaş DSG sorunlarını araştır, karşına çıkacak sonuçlara göre al -
quote:
Çünkü şanzıman kronik sorunlu.
Tam tersi yorumlar yapanlar da var, bir de kullananların çoğu 2011 sonrası dsg lerde sorun olmadığını söylüyor, gözümden kaçan birşey yoksa tabii? -
Bazılarına kalırsa dsg nin hiç sıkıntısı yok. Adamın 3000 km deki aracın dsg si patlıyor. vw dsg yı kaldırana kadar otomatik alınmamalı.
Benzer içerikler
- mercedes e 200 tutulan modeli
- skoda octavia paket sıralaması
- toyota chr 1.2 turbo yorum
- opel corsa 1.2 twinport
- turbo benzinli araçlar
- uçan araba fiyatları
- renault arkana fiyat
- renault logan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X