Bildirim
40C650 bluray izlemek
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
bendede 46c650 var geçenlerde batman:dark knight ı indirdim blueray imax olarak yaklaşık olarak 16 gb küsür.Bende göremedim.Ancak diğer bütün 720p ve 1080p likleri hemen görüyor.Sebebinin filmden kaynaklandığını düşünüyorum ben. -
Bende de 46c650 var. Şimdiye kadar (1 hafta oldu, yaklaşık 10 film izledim) böyle bir problem ile karşılaşmadım. Ancak yabancı forumlardan birinde bu tip durumlarda filmin uzantısını .avi olarak değiştirmenin işe yarayabileceğini söylüyorlardı. Denemekte fayda var... -
filmin uzantısını .ts yapıp deneyebilir misniz? -
Samsung tvler ham bluray dosyalarınının tamamını oynatamaz. Dosyanın boyutu ile ilgili bir konu değildir. Filmin kodlanması ile ilgilidir. 40 gblık bir video dosyası tvnin kapasitesinin üstünde olduğu için oynatamaz. m2ts olan uzantısını ts yaparsanız tvnin media playerında filmi görebilirsiniz ama yine de oynatamayacaktır.
Detaylı bilgi içinhttp://forum.donanimhaber.com/m_41727029/tm.htm başlığına bakabilirsiniz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X