Şimdi Ara

Samsung 3D Blu-Ray Oynatıcı BD-D5300

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
9.467
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 3D player arıyordum samsung B5300 modelini buldum. Sonra vatanda indirim var mı? diye baktım vatanda 179 TL Hepsiburada 349,00 TL vatanı sıcak fırsat olarak gördüm. Yararlanmak isteyen olabileceğini düşünerek buraya yazayım dedim.

Buyurun linkler..

http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-3d-blu-ray-dvd-oynatici-bd-d5300/ProductDetails.aspx?productId=evsambdd5300&categoryId=157458&SKU=EVSAMBDD5300#Gorseller

http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-bd-d5300-blueray-player,-dlna,-hdmi,-usb-,-mkv,-bd-d5300/productdetails.aspx?I_ID=56229

• stokda olmayan ürün için vatan bilgisayar o fiyatı yazmış
    ürün stoklara girince fiyatı 2 katı olacağı kesin.
    bluray player arıyorsan günün fırsatında 199 tl ye samsung bd c-5500 var onu al bence
  • Evet gördüm fakat 3D olayı onda yok ayrıca hafta sonumu ne darty o model 99 lira olacakmış sanırım fakat tam emin değilim forumda bir yerde okumuştum doğru olmaya bilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istcool -- 18 Ağustos 2011; 23:35:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: le50

stokda olmayan ürün için vatan bilgisayar o fiyatı yazmış

Ürün mağaza stoklarında mevcut. Mağazalardan bu fiyata alınabilir.
    Bu durumda bence sıcak fırsat.

Stokta Bulunduğu Mağazalar
    Topkapı, Bostancı, İzmir (Bornova), Ankara, Bursa, Adana, Konya, Kayseri, Samsun, Kocaeli (İzmit), Dudullu, Antalya (Konyaaltı), Sivas,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _yurekli_ -- 18 Ağustos 2011; 23:42:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: istcool

Evet gördüm fakat 3D olayı onda yok ayrıca hafta sonumu ne darty o model 99 lira olacakmış sanırım fakat tam emin değilim forumda bir yerde okumuştum doğru olmaya bilir.

Darty de 99 tl ye bluray satılacaksa darty karışır bence :)
    Dedikodudur o, şuanda 99 tl ye dvd player satıyorlar , bluray zor gibi gözüküyor o fiyata.
  • quote:

quote:

Evet gördüm fakat 3D olayı onda yok ayrıca hafta sonumu ne darty o model 99 lira olacakmış sanırım fakat tam emin değilim forumda bir yerde okumuştum doğru olmaya bilir.

Dedikodudur o, şuanda 99 tl ye dvd player satıyorlar , bluray zor gibi gözüküyor o fiyata.

Mağazalardan almak isteyen arkadaşlar telefonla teyit alsın bence gitmeden
    mağazaya gidip eli boş dönmek var
    teşhir ürünleri mağazaların stoklarında görünüyor genelde,
  • quote:

quote:

Bu arada dediğim darty olayını buldum

http://forum.donanimhaber.com/m_51748862/mpage_2/key_/tm.htm

yazı Doğruda olabilir, Doğru olmaya bilirde Darty pek güven olmaz

Hocam sen bizim media player'ı kaçırmışsın :) 1 TB diskli iomega media player 99 TL'den satıldı..

Dayanamayacağım.. aramızda kalsın Haftaya Sony 46nx710 3D Led tv 2299 TL'den satılacak.. görün bakalım indirim neymiş.. Tabi paralel ithalat değil..
    Ayrıca s.... Blu-ray player 99 TL'den satılacak.. şuan hepsiburada da 350 civarı satış fiyatı var..

Ama biliyorum mutlaka bunlarada kulp katacak birileri çıkacak
    Zaten 99 TL'ye satılan yeni nesil (IR yerine bluetooth ile bağlantı kuruluyor, daha çok hafif) 3D gözlüğü görmeyen,
    29 TL'ye sennheiser kulaklığı yada bulaşık makinesini görmeyen ve sonunda ".doğru dürüst indirim yok" diyenler ya mezarcı ya da art niyetli..
    Yapmayın gayet güzel indirim var.. Çalıştığınız firmada bu ürünler daha pahalı ise gocunmayın lütfen..

Üstüne üstük darty tüm Türkiye ye alt limitsiz kargo parası almadan gönderim yapıyor.. adam gelmiş 3-4 ilde mağazası olan yeri örnek gösteriyor..
    Valla damarıma basılıyor.. Bu fırsatı beğenmediyseniz lütfen açacağım diğer konulara girme zahmetinde bulunmayın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istcool -- 18 Ağustos 2011; 23:57:47 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BR filmler 5-10 tlye(en azından korsan) alınabilir olmadan veya 10 mbit internet hızı makul fiyatlara(mesela 1 mbit fiyatına) gelmeden BR Player almanın mantıklı olmadığını düşünüyorum. Mantıklı olduğunu açıklayabilecek biri varsa memnuniyetle dinlerim belki benim bilmediğim birşey vardır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: oaston

BR filmler 5-10 tlye(en azından korsan) alınabilir olmadan veya 10 mbit internet hızı makul fiyatlara(mesela 1 mbit fiyatına) gelmeden BR Player almanın mantıklı olmadığını düşünüyorum. Mantıklı olduğunu açıklayabilecek biri varsa memnuniyetle dinlerim belki benim bilmediğim birşey vardır..

Br korsan yazıcı oglu ve civarındaki satıcılarda 10 tl

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oaston

BR filmler 5-10 tlye(en azından korsan) alınabilir olmadan veya 10 mbit internet hızı makul fiyatlara(mesela 1 mbit fiyatına) gelmeden BR Player almanın mantıklı olmadığını düşünüyorum. Mantıklı olduğunu açıklayabilecek biri varsa memnuniyetle dinlerim belki benim bilmediğim birşey vardır..

Br korsan yazıcı oglu ve civarındaki satıcılarda 10 tl

Bayadır o piyasadan uzaktım, iyimiş, darty'i bekliyelim o zaman

• arkadaşlar bir şey sormak istiyorum,
    benim televizonun 3d özelliği yok. bu playerla 3d özelliği olmadan izleyebilir miyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 78powere

arkadaşlar bir şey sormak istiyorum,
    benim televizonun 3d özelliği yok. bu playerla 3d özelliği olmadan izleyebilir miyim.

malesef izleyemezsin dostum
  • samsung bd d6500 veya d5500 olabilir teknosada 349 gibi bir fiyata satiliyor. bilmiyorum hala aynı fiyata satılıyor mu ama normal bu gördügünüz fiyatlardan bi 100-150 tl indirimle satılıyordu.
  • Dartynin Web sitesinde çarşamba günü 99lira ya kampanya var

• Fiyat süper ancak cihaz harici HDD'leri desteklemiyor. Netten indirilen rip filmleri tek tek medialara yazdırmak lazım..

Bd&Dvd player ihtiyacı olanlar kaçırmasın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecekusu35 -- 30 Ağustos 2011; 9:41:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gecekusu35

Fiyat süper ancak cihaz harici HDD'leri desteklemiyor. Netten indirilen rip filmleri tek tek medialara yazdırmak lazım..

Bd&Dvd player ihtiyacı olanlar kaçırmasın..

Harici hdd leri desteklemiyor derken? Cihazda iki adet USB girişi var. Siz desteklemediği bilgisini nerden aldınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametkaan06

Dartynin Web sitesinde çarşamba günü 99lira ya kampanya var

Salı gecesinden itibaren uyku haram
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.