Şimdi Ara

LG HB1100RE 3D Blu-ray Ev Sinema Sistemi nasıldır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
164
Cevap
3
Favori
24.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LG HB1100RE 3D Blu-ray Ev Sinema Sistemi nasıldır özellkle kullanan arkadaşların yorumunu merak ediyorum
    sesi nasıl sanıyorum 3d , blue ray ve dvx özellkleri var
    3d den kastetdiği 3 boyutlu filmleri göstermesimidir. benim tv ful hd ve led tv , benim tv bu cihazla heralde 3d gösetrmiyor doğrumudur.
    kablo kirliği yapıyormu çok kablosu varmı
    usb girişinden 1 tb lik harici belleği bağlayıp tv den aynı kalitede, filmler izleyebilirmiyim
    fiyat olarak 959 tl hepsiburada da sizce bu fiyat nasıldır.

yorumlar için çok tesekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhand09 -- 18 Eylül 2012; 23:45:25 >

• bende cevap bekliyorum kullanan arkadaşlardan :D
  • kimse bunu kullanmıyor mu birisi bir bilgi verse?
  • Arkadaşlar geçen gün teknosaya gittim ve yerinde gördüm.
    Kesinlikle kalitesini belli ediyor. 600-700 tl ye dvd li kule tipi hoparlörlü sistemlerden çok çok iyi duruyor. sesi mağzada 25 lerek adar felan açtım ortamdaki ses yoğunluğuna göre kendini bariz belli ediyor.
    pinti.com da 880 TL olacaktı ben siparişi geçiyorum.
    Teknosaya samsung un d5550 modeline bakmak için gitmiştim :) 1100 re yi görünce ondan vazgeçtim.
  • Dün itibariye Darty Web mağazasından siparişimi avea lılara özel indirimden yararlanarak 800 TL (100 TL indirim var) karşılığında yaptım.
    Ürünü Vatan bilgisayarda test etme şansı yakaladım yanında samsung un aynı tipte ve fiyatda bir ses sistemide vardı ancak modelini hatırlıyamıyorum
    LG yi dinledikten sonra samsung çekilmez oldu Baslar ve tizler LG de çok daha güzeldi
  • Arkadaşlar altyazı desteğini sorun .906 SB nin hala en kötü yanı altyazı büyütmenin olmaması .Altyazıları çok küçük !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: T@M@Y

Arkadaşlar geçen gün teknosaya gittim ve yerinde gördüm.
    Kesinlikle kalitesini belli ediyor. 600-700 tl ye dvd li kule tipi hoparlörlü sistemlerden çok çok iyi duruyor. sesi mağzada 25 lerek adar felan açtım ortamdaki ses yoğunluğuna göre kendini bariz belli ediyor.
    pinti.com da 880 TL olacaktı ben siparişi geçiyorum.
    Teknosaya samsung un d5550 modeline bakmak için gitmiştim :) 1100 re yi görünce ondan vazgeçtim.

Aldınız mı bu ürünü? Bizimle tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
  • Bu urunde 3D altyazı problemı var mı 1100Mk dakı gıbı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba pazar günü ncity gold bilg(izmit) dan cihazı almış bulunmaktayım.gayet güzel gösterişli ve gümbür gümbür bi cihaz düşünen arkadaşlara tavsiye ederim.3 ay takip ettim o mu bu mu hi-fi mı derken son bi kararla aldım ve iyikide almışım.detaylı medya denemedim sadece digitürk ve iPhone denedim geçerli benden sınıfı geçti.bas ve tizler gayet güzel detayları iyi veriyo.ps3 le denicem izlenimlerimi aktarırım.(lg Apps dan digitürk uygl.indirdim ve tüm maç özetlerini orta kalitede izledim.çok keyifli)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel!

LG Sistem hakkinda yorum yapacak arkadaşlar varmi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

Güncel!

LG Sistem hakkinda yorum yapacak arkadaşlar varmi?

Buyrun benim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim bu sistem hakkında merak ettiğim konu 3D sound desteğini sadece orjinal blu-ray film seyrederken mi veriyor yoksa mkv blu-ray rip 3d film izlerkende veriyor mu? Birde ben LG LM960V led tv almayı düşünüyorum sonuç itibari ile bu tvlerde mkv oynatabiliyor. Bu seti almam 3D Blu-ray oynatıcısına gereksiz yere para vermem anlamına gelir mi? Medya oynatıcısı olmayan 3D ses veren bir ses sistemi var mı? Çok mu soru sordum? :)
  • Arkadaşlar merhaba ben de hafta sonu aldım lg yi. çok beğendim keşke müstakil bir evm olsaydı dediği gibi arkadaşın 25i geçemedim seste :D yalnız sormam gereken bişey var laptop veya android telden resim veya videoları kablosuz lg içindeki wireless ile almak istiyorum. (biliyorusunuz modem olmadan wireless noktası yaratıyor ve bağlanıyorsunuz)birbirlerine bağlıyorum wireless olarak. fakat daha sonra soru işareti simgeli "legacy" olarak gözüküyor ve bastığımda kumandadan ok e bağlantı kopuyor.. siz nasıl yaptınız bu işi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: myd33

Arkadaşlar benim bu sistem hakkında merak ettiğim konu 3D sound desteğini sadece orjinal blu-ray film seyrederken mi veriyor yoksa mkv blu-ray rip 3d film izlerkende veriyor mu? Birde ben LG LM960V led tv almayı düşünüyorum sonuç itibari ile bu tvlerde mkv oynatabiliyor. Bu seti almam 3D Blu-ray oynatıcısına gereksiz yere para vermem anlamına gelir mi? Medya oynatıcısı olmayan 3D ses veren bir ses sistemi var mı? Çok mu soru sordum? :)

Olaya şöyle bakın.
    Müzik sistemleri yanlarında anfi olmadan çalışmazlar. Prof müzik sistemleri de alsanız hoparlörleri anfiye bağlarsınız. Anfi olmazsa olmazdır yani.
    Bu cihaz ise anfiye bi de bluray oynatıcı eklemiş. Yani ya bluray, ya dvd oynatıcı mutlaka anfi gören parçaya ihtiyacınız var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemka2012

quote:

Arkadaşlar benim bu sistem hakkında merak ettiğim konu 3D sound desteğini sadece orjinal blu-ray film seyrederken mi veriyor yoksa mkv blu-ray rip 3d film izlerkende veriyor mu? Birde ben LG LM960V led tv almayı düşünüyorum sonuç itibari ile bu tvlerde mkv oynatabiliyor. Bu seti almam 3D Blu-ray oynatıcısına gereksiz yere para vermem anlamına gelir mi? Medya oynatıcısı olmayan 3D ses veren bir ses sistemi var mı? Çok mu soru sordum? :)

Olaya şöyle bakın.
    Müzik sistemleri yanlarında anfi olmadan çalışmazlar. Prof müzik sistemleri de alsanız hoparlörleri anfiye bağlarsınız. Anfi olmazsa olmazdır yani.
    Bu cihaz ise anfiye bi de bluray oynatıcı eklemiş. Yani ya bluray, ya dvd oynatıcı mutlaka anfi gören parçaya ihtiyacınız var.

Mantıklı :) Anladım dostum sağol cevap için. İstanbul bilişimden LG BH9520TW modelini almaya karar verdim. Media markt ile arasında 500 tl fark var.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cemka2012

quote:

Olaya şöyle bakın.

Mantıklı :) Anladım dostum sağol cevap için. İstanbul bilişimden LG BH9520TW modelini almaya karar verdim. Media markt ile arasında 500 tl fark var.

Arkadaşlar şu an bu sistem teknosada kampanyada ama mesela linke 3D falan yazılmamış hiçbir özellik belirtilmemiş. Aynı sistem hepsiburadada 930 tl ama Teknosa kampanya yapmış .Eğer uygun fiyat için yardım edebilcek olan varsa sevinirim.

• teknosada ne kadar bilmiyorum ama ben hizlial dan aldım 799TL sistem görünüş olarak ses olarak çok güzel ama ben asıl Dolby TrueHD ve DTS-HD sesler için almıştım ancak bu sesleri sadece bluray disk takıldığında destekliyormuş böyle saçma bişey görmedim o zaman HDMI girşlerin ne anlamı var o yüzden ben geri iade etmeyi düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkblt85

teknosada ne kadar bilmiyorum ama ben hizlial dan aldım 799TL sistem görünüş olarak ses olarak çok güzel ama ben asıl Dolby TrueHD ve DTS-HD sesler için almıştım ancak bu sesleri sadece bluray disk takıldığında destekliyormuş böyle saçma bişey görmedim o zaman HDMI girşlerin ne anlamı var o yüzden ben geri iade etmeyi düşünüyorum

yanlıs biliyorsun...
    Dolby TrueHD ve DTS-HD sesleri istiyorsan gelen kaynagin bu ses formatlardan olması gerekir...
    Yeni video codecleri olan video ve ses klipleri bul netten...
    O zaman ses siteminden dahada verim alırsın...

128 kb standart bir mp3 dinleyipte, cihazdan abartı verim bekleme....
    Ses istiyorsan kaliteli olan blueray takip izliceksin. o zaman seslerin tadina varirsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: yuémcé

quote:

teknosada ne kadar bilmiyorum ama ben hizlial dan aldım 799TL sistem görünüş olarak ses olarak çok güzel ama ben asıl Dolby TrueHD ve DTS-HD sesler için almıştım ancak bu sesleri sadece bluray disk takıldığında destekliyormuş böyle saçma bişey görmedim o zaman HDMI girşlerin ne anlamı var o yüzden ben geri iade etmeyi düşünüyorum

yanlıs biliyorsun...
    Dolby TrueHD ve DTS-HD sesleri istiyorsan gelen kaynagin bu ses formatlardan olması gerekir...

Ses istiyorsan kaliteli olan blueray takip izliceksin. o zaman seslerin tadina varirsin...

arkadaş sen benim yazdıklarımı nasıl okudun çok merak ediyorum cihaz Dolby TrueHD ve DTS-HD ses formatlarını çözemiyor sadece kendi oynatıcısına bluray disk takınca çözüyor harici bir media playerden HDMI ile aktarılan bu sesleri çözemiyor tamamen aldatmaca yani birde bu ses fortmatlarını destekliyor yazıyor bu nasıl destekse merak etme ben mp3 dinlemiyorum gerçek True HD ve DTS-HD sesleri denedim DTS-HD leri DTS e downmix yapıyor TrueHD leri ise hiç çözemiyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yuémcé

quote:

yanlıs biliyorsun...

arkadaş sen benim yazdıklarımı nasıl okudun çok merak ediyorum cihaz Dolby TrueHD ve DTS-HD ses formatlarını çözemiyor sadece kendi oynatıcısına bluray disk takınca çözüyor harici bir media playerden HDMI ile aktarılan bu sesleri çözemiyor tamamen aldatmaca yani birde bu ses fortmatlarını destekliyor yazıyor bu nasıl destekse merak etme ben mp3 dinlemiyorum gerçek True HD ve DTS-HD sesleri denedim DTS-HD leri DTS e downmix yapıyor TrueHD leri ise hiç çözemiyor

arkadaşım ben de sırf indirdiğim filmlerden dts sesleri alabilmek için bu sistemi düşünüyorum, dediğine göre media playerdan hdmı ile bu sesleri aktaramıyorsun, bir de şunu dener misin: 1) media playerdan optik kablo ile sisteme sesi aktarmayı dene, 2) Bir de bluray takınca çözüyor demişsin ya, harici hdd ten film oynatma özelliği de var yanlış bilmiyorsam, bir de dts kaynaklı bir filmi harici hdd i direk sisteme bağlayarak dener misin? böyle dts ses alabilirsin diye umuyorum çünkü bluraydeki dtsi sistem direk kendisi çözmüş oluyor, harici hdd i de direk sisteme bağladığımızdan çözer diye umuyorum. hem belki sana yardımcı olabilmişimdir hem de ben de almayı düşiündüğüm için bu söylediklerimi merak ediyorum ona göre alacağım..

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.