Şimdi Ara

LG BH7520TW 3D BLURAY KABLOSUZ EV SİNEMA SİSTEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mrth87 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

LG BH7520TW 3D BLURAY KABLOSUZ EV SİNEMA SİSTEMİ aldım ve 1 haftadır kullanıyorum. HDD üzerinden film vs. izleyebiliyorum takılma, donma vs. hiç bir sıkıntı yok. DT'den optic kablo ile sesleri alabiliyorum. PS3'ü HDMI ile cihaza bağladım ondan yana da sıkıntı yok.
    Sormak istediğim ipad ya da iphone üzerinden müzikleri ya da bir filmi nasıl cihaza aktarabilirim? direct wifi denen bir olay var ama anlamadım cihaz wifi ap gibi davranıyor ipadden cihaza bağlanıyorum ama sonra hangi uygulama ile film ya da müziği göndereceğimi bulamadım : )))
    Yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım.

• çok mu zor sordum acaba :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi portiwashere -- 6 Şubat 2013; 12:30:27 >
  • ipad'i filan bilmiyorum ama normalde kutudan çıkan cdyi bilgisayara kurup dnla ile müzik ve ve film aktarma özelliği olması lazım.

onun haricinde ben blutooth ile telefonumu cihaza tanıtıp müzik aktarımı yapabiliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: route666

ipad'i filan bilmiyorum ama normalde kutudan çıkan cdyi bilgisayara kurup dnla ile müzik ve ve film aktarma özelliği olması lazım.

onun haricinde ben blutooth ile telefonumu cihaza tanıtıp müzik aktarımı yapabiliyorum

Bana ipad ve iphone lazım :)) bilgilendirme için yine de teşekkürler .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende lg nin mk 1100 modeli var ipad den görüntü aktarımı için apple tv yi bağladım sete. Eğer bir çözüm bulamazsanız en kolay yol apple tv ile birlikte kullanmak...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.