Şimdi Ara

Sony BDV-N990W 3D Bluray Ev Sinema Sistemi Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sony BDV-N990W 3D Bluray Ev Sinema Sistemi'nden almak istiyorum.Bimeks'te web'e özel 1355 tl 12 taksit.Fiyat olarak uygun.Sormak istediğim Sony 46HX850 tv ile birlikte 3d film için yeterli olurmu?Apartman dairesi çok yüksek sesler kullanılamayacak zaten.Birde sormak istediğim internetten indirdiğim 3d filmleri bu playerdan oynatabilirmiyim mp4(mkv) desteği var diyor.Muadil olarak başka önerebileceğiniz başka bir sistem de varmıdır acaba?
    Arka ayaklar kablosuz olduğu için bu tarz bir model düşündüm ama siz ne dersiniz?

• konu biraz eski kalmış ama deneyimlerimi paylaşayım.

1350tl lik bimeks indirimini görünce oradan almak istemiştim ama vaktim yoktu elden almam gerekiyordu o yüzden oradan almadım.

forum alışveriş merkezi sony mağazasında ellerinde kalan son ürünü aldım hatta arabamla kendim aldım kurulumunu da kendim yaptım.

Çok vaktim olmadı sistemi detaylarıyla kurcalamak için.
    sadece deneme olarak youtube a giripvideo izlemek, usb belleğe attığım mkv filmi açmak gibi denemeler yapabildim hiçbirisinde sıkıntı çıkmadı.
    Ses kalitesi güzel ama maksimum ses seviyesi beklediğim düzeyde değildi,ama apartman diyorsunuz çok da sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

sistemin 3d performansını değerlendiremedim çünkü televizyonumuz sadece lcd.yeni bir televizyon ile deneme imkanım olursa yazarım buradan kısa süre içinde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.