Şimdi Ara

LG HB1100RE 3D Blu-ray Ev Sinema Sistemi nasıldır (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
3
Favori
24.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kaç aydır araştırıyorum forumları okuyorum okudukça kafam karışıyor hiçbirşey alamıyorum :)
    Ben her akşam düzenli film izleyen biriyim. Egreat marka media tank var 32 inc LG Tv birde yeni PS3 aldım. 2-3 ay sonra 47 veya 55 inc LG yada Samsung Tv almayı düşünüyorum. Buna göre;
    LG HB1100RE Blueray playerlı bir ses sistemi mi almalıyım yoksa, Samsung HT-E355 veya Philips HTS3539 DVD li ses sistemi alsam yeter mi?
    Ses sistemini aldıktan sonra büyük ihtimal Egreat media tankı kullanmıycam dimi? Ps3 olduğu için Bluray a gerek var mı?
    Ayrıca optik çıkış, DLNA, Wİ-Fİ, smart gibi ekstralarıda göz önünce bulundurursak sizce hangisini seçmeliyim?
  • Arkadaşlar 1-2 gün önce sistemi kuruldu 5.1 ses (DTS,AC3) destekli filmleri açıyorum görüntü felan güzel fakat arkamdan bulunan 2 hoparlörlerden az ses geliyor..Bazen silah sesi bazen arka plandaki müzik bu normalmi yoksa ayar yapmam gerekiyormu.
  • Ses sistemi alalım dedik,forumlarda dolaştıkça kafa allak bullak oldu.Sanki uzaya füze göndereceğim :)Tam aradığım özellikler diyorum adam radyo eklememiş.Radyosu varsa diğer aradığım özelliklerden biri yok.Bu firmalar kıllığına mı yapıyor bu işi arkadaş.
  • gittim darty den aldım,çokda memnunum.beni tatmin etti.

Not : bu notu uzun kullandıktan sonra yazıyorum.Ses olarak memnunum ama sistem hızı olarak berbat ötesi,yavaşmı yavaş bir cihaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pikalos -- 30 Mayıs 2013; 11:51:02 >
  • Arkadaşlar bu ürün birçok teknoloji mağazasında 799 TL'ye satılmakta. Güncel fiyat, almayı düşünenler için duyurulur.
  • bende 799 a aldım zaten :) yok yok sistemde.
  • Hayırlı olsun Hocam. Güle güle kullanın.

Ses formatları, video formatları, altyazı gösterimi, vs. konularda deneyimlerinizi paylaşabilirseniz eğer çok iyi olur. Ben de 47LM860v televizyonum için bir ses sistemi almayı düşünüyorum. Ama kararsız kaldım.
  • Fazla kurcalayan biri değilim :) genelde mkv izlerim.Altyazı da büyüklük ayarı yapamıyorsun o kötü.Küçük gelebilir.Wifi bağlantı ile cep telefonundan,bilgisayardan dosyalara girip film,müzik izleyip dinleyebilirsin.Ses yetiyorda artıyor bile.Fazlası camları oynatıyor.Ben Sony ile bunun arasında kaldım ikisinide denedim ve bunu beğendim.
  • KONU GÜNCEL!!!

Evet arkadaşlar bende almayı düşünüyorum yaklaşık 3 aydır hb1100re modelının fıyat arastırması yapıyorum.
    Yaklaşık 1 hafta önce teknosa mağazalarında turuncu indirime girdi 699tl ilk önce müşteri hizmetlerinden stok sordum butun magazalarımızda var dedı.
    Sonra teknosa optimum ankara magazasına gıttım yetkı bana ankara teknosalarda teshır urunu harıc hıc bır magazamızda yok dedı.
    Çelişkimi bilgisizlikmi bilmem?
    Şu anda kliksa internet sitesinde 749 tl ve belırlı kredı kartına yuzde 15 cıp para var en avantajlısı bu şu an için.
    Beni soracak olursanız 700tl den fazla vermem dıye ınat ettım beklıyorum 700 tlnın altına dusmesını :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: guvencdikmen

KONU GÜNCEL!!!

Evet arkadaşlar bende almayı düşünüyorum yaklaşık 3 aydır hb1100re modelının fıyat arastırması yapıyorum.
    Yaklaşık 1 hafta önce teknosa mağazalarında turuncu indirime girdi 699tl ilk önce müşteri hizmetlerinden stok sordum butun magazalarımızda var dedı.
    Sonra teknosa optimum ankara magazasına gıttım yetkı bana ankara teknosalarda teshır urunu harıc hıc bır magazamızda yok dedı.
    Çelişkimi bilgisizlikmi bilmem?
    Şu anda kliksa internet sitesinde 749 tl ve belırlı kredı kartına yuzde 15 cıp para var en avantajlısı bu şu an için.
    Beni soracak olursanız 700tl den fazla vermem dıye ınat ettım beklıyorum 700 tlnın altına dusmesını :)

Bende aynı senin kafadayım. 5 aydır bekliyorum. Darty de ocak ayında 599 TL ye satılmıştı forumda araştırrsanda bulabilirsin ama birdaha o fiyatlara zor sanki. Bende haftasonu taksim teknosada 699 TL ye bulmustum almadım belki bu hafta alırım teşhir değilse. Kliksada da stok görünmüyor. Orda axess kartla alsak 105 TL chip para vericek 749 - 105 chip para - 20 tl avantajix = 624 TL ye falan gelicek.
    Düşük fiyat yakalayan olursa haber versin.

• iyi günler ben bu sistemi almayı düşünmüyordum ben saundbar almak istiyordum teknosadan arkadaşıma tv alırken indirimli olarak bunu tavsiye ettiler ben de aldım kullanış olarak sistem çok güzel istemden daha faydalanabilmek icin seyrettiğimiz filimlerinde sistemi iyi olması gerekiyor geçen gün jurasnk parkın 1 bölümünü 3d olarak yeniden kurgulamışlar aman allahım görüntü ve ses olsun harika sesini bırakın 25 e 15 kadar açamıyorsunuz sanki filmin içindesiniz izlemenizi tavsiye ederim ses sistemi size her şeyi sunuyor araştımaya başlatınca
  • Kliksada 749 TL - 75 tl bonus - 19 tl avantajix = 655 TL olarak 8 ay sonunda sistemi aldım hayırlısı olsun.

Stokta olmayan ürün satan kliksa birkez daha beni mağdur etti.

Not: Sayın İlgili,
    kliksa.com’a gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.
    Sipariş ettiğiniz LG HB1100RE EV SİNEMA SİSTEMİ ürün de yaşadığımız sistemsel geçici bir aksaklıktan dolayı temin edememekteyiz. Sipariş iptaliniz gerçekleştirildi. Geri ödemeniz tarafımızdan yapılmıştır. Yaşadığınız mağduriyet ve kırgınlık için tekrar özür dileriz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
    Bilgilerinize sunarız.
    Saygılarımızla,
    kliksa.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acemi85 -- 29 Mayıs 2013; 14:02:28 >
  • Sistemi 1 aydır kullanıyorum.Ses olarak memnunum ama sistemi çok çok çooooooook yavaş.Kumandayı algılaması,taşınır belleği algılaması,açması,filimi bulman hohoooo ölme eşşeğim ölme.İnternet tam bir felaket.Uygulamayı tıkla git çay demle,iç sonra gel bak belki açılmıştır.Diğer ses sistemlerinde durum nedir bilmiyorum ama yavaşlık öldürdü beni.Birgün kumandayı fırlatacağım sisteme.Uzak durun derim.
  • Arkadaşlar bende bu ürünü almak istiyordum fakat bu ürün artık üretilmiyor ve LG gönderim yapmıyor. 2013 yılının Mayıs ayında çıkan yeni bir ürün var LG BH6530T bununla ilgili bir araştırma yaptım isteyen inceleyebilir. Bu haftasonu teknosada turuncu indirimde 899 TL ye geliyor. Bir çok sitede karşılaştırdım özellik bakımından çok iyi.

http://forum.donanimhaber.com/m_75824317/f_/key_HB1100RE//tm.htm#75824317
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acemi85

Arkadaşlar bende bu ürünü almak istiyordum fakat bu ürün artık üretilmiyor ve LG gönderim yapmıyor. 2013 yılının Mayıs ayında çıkan yeni bir ürün var LG BH6530T bununla ilgili bir araştırma yaptım isteyen inceleyebilir. Bu haftasonu teknosada turuncu indirimde 899 TL ye geliyor. Bir çok sitede karşılaştırdım özellik bakımından çok iyi.

Evet arkadaşlar acemi85 arkadaşıma katılıyorum bence kaçırmayın derim hb1100re nin kullanım ömrü tükendi gibi bende onu alacaktım fakat bugun teknosaya baktıgımda en son modelı gordum ve siparişi verdim. Alacakken niye 2 yıl önce çıkmış sisteme 700 800 tl para verıyım dedım ve 899tl ye Teknosadan 50 tl de hediye çekiyle birlikte siparişimi verdim. ( LG BH6530T )
    http://www.teknosa.com/urunler/110100726/lg-bh6530t-3d-smart-blu-ray-ev-sinema-sistemi?from=suggestion&term=110100726

• quote:

Orijinalden alıntı: guvencdikmen

quote:

Orijinalden alıntı: Acemi85

Arkadaşlar bende bu ürünü almak istiyordum fakat bu ürün artık üretilmiyor ve LG gönderim yapmıyor. 2013 yılının Mayıs ayında çıkan yeni bir ürün var LG BH6530T bununla ilgili bir araştırma yaptım isteyen inceleyebilir. Bu haftasonu teknosada turuncu indirimde 899 TL ye geliyor. Bir çok sitede karşılaştırdım özellik bakımından çok iyi.

Evet arkadaşlar acemi85 arkadaşıma katılıyorum bence kaçırmayın derim hb1100re nin kullanım ömrü tükendi gibi bende onu alacaktım fakat bugun teknosaya baktıgımda en son modelı gordum ve siparişi verdim. Alacakken niye 2 yıl önce çıkmış sisteme 700 800 tl para verıyım dedım ve 899tl ye Teknosadan 50 tl de hediye çekiyle birlikte siparişimi verdim. ( LG BH6530T )
    http://www.teknosa.com/urunler/110100726/lg-bh6530t-3d-smart-blu-ray-ev-sinema-sistemi?from=suggestion&term=110100726

Bende sipariş verdim. Hayırlısı olsun.

• LG BH9530TW mi SAMSUNG HT-E6750W mi ? arkadaşlar bu sistemlerden hangisini tavsiye edersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan_special

LG BH9530TW mi SAMSUNG HT-E6750W mi ? arkadaşlar bu sistemlerden hangisini tavsiye edersiniz

tv markanız lg ise lg yi.
    tv markanız samsung ise samsungu.
    Tv markanız farklı ise lg yi almanızı tafsiye ederim.
  • aramazmert kullanıcısına yanıt
    hocam 3d ücretsiz film nerden indiricegiz peki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirselcuk

hocam 3d ücretsiz film nerden indiricegiz peki..

Pm attım hocam.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.