Şimdi Ara

LG HB1100RE 3D Blu-ray Ev Sinema Sistemi nasıldır (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
3
Favori
24.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sergeant43

birde bu blueray li ses sistemi internete de giriyor yani alınacak tv nin smart olup olmaması önemli değil ses sisteni bu özelliği kazandırıyor sanırım tv ye panasonic btt 190 da var

Dogru smart ozelligi var yanliz yanlis bilmiyorsam yeni nesil smartlarda yapilan islem daha fazla ve daha hizli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cgty89 C kullanıcısına yanıt
    ne gibi yani tv yi smartmı seçmeliyiz diyorsun
  • quote:

ne gibi yani tv yi smartmı seçmeliyiz diyorsun

Tv smartsa zaten ses sistemin smartina gerek kalmaz.smart ozelligi yoksa tvnin o zaman bir ise yarar sistemin smart ozelliginin olmasi

teşekkürler birde bu kadar bilgi dağarcığına bi sorum daha olacak led tv ne marka önerirsin lg-samsung philips-sharp-panasonic
  • quote:

teşekkürler birde bu kadar bilgi dağarcığına bi sorum daha olacak led tv ne marka önerirsin lg-samsung philips-sharp-panasonic

Ben lg nin led ini kullaniyorum.bir daha alsam yine cok buyuk ihtimal lg alirim anca diger markalarda ayni muadil urunde cok cok bi indirim varsa baska marka tercih ederim.

anladım şuan işyerinde çalışıyorum o yüzden mesajlara hemen dönemiyorum bilgisayar başında değilim kusura kalma ...verdiğin cevaplar için teşekkür ederim çok saol
  • Arkadaşlar forumu baştan sona okudum ama kimse yazmamış. Sistem usb hdd veya dvddeki mkvleri okuyup aynı isimli srt dosyaları otomatik açıyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: aaydinci

Arkadaşlar forumu baştan sona okudum ama kimse yazmamış. Sistem usb hdd veya dvddeki mkvleri okuyup aynı isimli srt dosyaları otomatik açıyor mu?

Açıyor evet.

Tabiki film ve altyazı bir klasörde (aynı klasör) olursa.
  • Teşekkürler. ..

• Önemli değil.
  • Arkadaşlar Slm herkeze 1 hafta önce Lg hb1100 re ses sistemini aldım gerçekten inanılmaz güzel bir aletmiş ses olarak görüntü olarak müthiş ama takıldığım 1 2 nokta var yardımcı olabilirseniz sevinirim..
    1) usb ye altyazılı mkv film attım ilk izlediğim filmde sıkıntı olmadı ama 2. filmde altyazı sıkıntılıydı sesli harfler acaip şekilde çıkıodu bunu nasıl çözebilirim?

2) usb ye attığım 3d filmi izlerken onunda altyzısı kayıktı ne yapmam gerekiyor şimdiden teşekkürler..

Birde bilmediğimiz sizin hoşunuza giden ekstra bi özellik varmıdır acaba sistemde

lap top yada androit telefon ile bağlantıda yapamadım onuda yazarsanız lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metonfire -- 20 Eylül 2013; 0:34:13 >

• bu sistemi samsung tv ile kullansak nasıl olur...
  • samsung 55es7000 tv var apartmanda kullanıma uygun sinema ve ligtv öncelikli kullanım alanları olacak ses sistemi önerisine ihtiyacım var teşekkurler.
  • http://www.hepsiburada.com/liste/sony-bdv-n990w-51-kanal-3d-blu-ray-dvd-ev-sinema-sistemi-/productDetails.aspx?productId=evsonybdvn990w&categoryId=152492

alınırmı acil yardım 100 tl maximum 100tl hb puan veriyor

nasıl bir sistemdir evde samasung 55es7000 var uyum soorunu yaşarmıyım sinema ve ligtv izlecegim
  • ses sistemini geçen hafta aldım 10 numara ses kalitesine sahip. hem şık hem çok kaliteli ve bozulmayan bir ses seviyesi var. kesinlikle son ses açamıyorsunuz çünkü son seste ev cinemax gibi oluyor filmlerdeki patlama sesleri çoçugu uyutmadıgı için satlıga çıkarttım
  • mussti19 kullanıcısına yanıt
    Ne kadara almıştınız, ne kadara satılığa çıkartıyosunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarperekim

Ne kadara almıştınız, ne kadara satılığa çıkartıyosunuz?

680 tl son fiyati hocam. nette suan 800tl

• arkadaşlar merhaba.
    1 yıldır lg HB1100RE kullanıyordum.ilk 4-5 ay süper di cihaz.daha sonra tv kanalı seyrederken sesi açıp kapattığında seste kısılmalar ve dalgalanmalar olduğunu farkettim.başlarda dert etmemiştim.daha sonralarda usb 'den müzik dinlerken seste dalgalanma farkettim.örnek verim size.bir müzik dinliosunuz 15. kademede,sesi 25-26 çıkarıosunuz. sesi tekrar 15 e kıstığınızda ilk olarak 15 te dinlediğiniz ses değil! daha kısık çıkıo sesi.cihazı fişten söküp 10 dk bekleyip açınca tekrar düzeliodu.
    bi diğer olayda şu sesi sonuna kadar açıyorsunuz (40). biraz dinliyosunuz. sesin zaten yavaş yavaş kısıldığını anlarsınız. sesi kademe kademe kısmaya başlayın.ses kademesi 31 den 30 düştüğünde (kumanda-elle farketmez) ses aniden yükseliyordu.LG servisi aradım.ilk gelen servise arızayı göstererek teslim ettim.arıza yok diye geri getirdiler.2. servisi çağırdım anakartını değiştirdiler.anakart değişmesine rağmen arıza devam ediyordu.anakart değiştiren servisi tekrar arayıp cihazı 3. kez servise gönderdim.ben cihazı teslim almaya gelen teknik servis elemanlarına arızayı gösteriyorum, tamir noktaları arıza yok dio.bende' ya siz işi bilmiyorsunuz yada cihazımı teslim almaya gelen arkadaşlar ' dedim.hikayeden olmayan mühendislerine danıştılar ve cihazın sesinin kısılmasının normal bir çalışma şekli olduğunu söyleyip cihazımın yenisini vermeyi reddettiler.cihazımı teslim etmeye gelen teknik servis elemanlarına montajdan sonra 'YERİNDE' tespit yaptırarak arıza formuna gözlemledikleri 'NORMAL ÇALIŞMA' durumunu yazdırdım ve cihazımı o şekilde teslim aldım.tüketici hakem heyetine şikayet ettim.şikayetimi tespite gelen bilirkişiyede gösterdim. ve 1000 lira paramı iade aldım.bu cihazı kesinlikle tavsiye etmiyorum arkadaşlar.
    arıza formlarım ve hakem heyeti kararınıda paylaşabilirim isteyene.
    soru sormak isteyen arkadaşlarada tlfn numaramı da verebilirim.!! iyi forumlar

• mrc_demir kullanıcısına yanıt
    vay bee deneyelim bakalım bızdede aynı sorun varmı :( @mrc_demir
  • arkadaşlar.hb1100 den aldıım para iadesiyle bh7530tw aldım.umarım bunda sorun yaşamam :)))
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.