Şimdi Ara

LG HB1100RE 3D Blu-ray Ev Sinema Sistemi nasıldır (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
3
Favori
24.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bizede pm at arkadaş,bizim başımız kelmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: pikalos

bizede pm at arkadaş,bizim başımız kelmi

Estağfurullah hocam attım bile .
  • aramazmert kullanıcısına yanıt
    Ben de hafta sonu LG HT904TA yerine bu ses sitemini aldım. Açıkçası ses gücü olarak HT904TA daha doyurucu ses veriyor lakin HB1100RE daha net ve temiz ses veriyor - hoş hoparlöler HT906TA'nın hoparlörleri sanırım. Ayrıca çok net bir şekilde alet ısınmıyor. Wi-Fi ve 2 HDMI giriş de 800TL civarında bir sistem için güzel özellikler. DTS HD MA (master audio) ve DD True HD sesleri Blu-Ray disk harici çözmemesi bana da ilginç geldi. Aslında bunlardan birisini (sanırım DTS HD MA idi) parça parça çözer gibi oluyor USB'den.

Ben sadece eski sistemde olduğu gibi Amfi-Player üzerinde DTS veya DD ikonlarını görmek isterdim. Böyle tam çözüp çözemediğini (downscale ediyor mu etmiyor mu anlayamıyorum). Sanırım bunu Bypass moduna alarak garanti altına alıyoruz. Ekranda bu işaretler çıkıyor mu çıkmıyor mu bilen bir arkadaş yazabilir mi?

Ayrıca ben de pm istiyorum hocam :) Hatta kısa 1-2 dakikalık DTS, DTS HD MA, DD 5.1 ve DD 5.1 True HD numune videolar indirebileceğimiz bir yer var mı? Aşağıdaki siteden başka istiyorum çünkü orada DTS formatında neredeyse hiç örnek yok. Hep DD 5.1. Hatta aynı videoyu hem farklı DD hem de farklı DTS türlerinde dinleyebilsem keşke :)
    http://www.demo-world.eu/trailers/high-definition-trailers.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi massacrer -- 31 Temmuz 2013; 14:55:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: massacrer

Ben de hafta sonu LG HT904TA yerine bu ses sitemini aldım. Açıkçası ses gücü olarak HT904TA daha doyurucu ses veriyor lakin HB1100RE daha net ve temiz ses veriyor - hoş hoparlöler HT906TA'nın hoparlörleri sanırım. Ayrıca çok net bir şekilde alet ısınmıyor. Wi-Fi ve 2 HDMI giriş de 800TL civarında bir sistem için güzel özellikler. DTS HD MA (master audio) ve DD True HD sesleri Blu-Ray disk harici çözmemesi bana da ilginç geldi. Aslında bunlardan birisini (sanırım DTS HD MA idi) parça parça çözer gibi oluyor USB'den.

Ben sadece eski sistemde olduğu gibi Amfi-Player üzerinde DTS veya DD ikonlarını görmek isterdim. Böyle tam çözüp çözemediğini (downscale ediyor mu etmiyor mu anlayamıyorum). Sanırım bunu Bypass moduna alarak garanti altına alıyoruz. Ekranda bu işaretler çıkıyor mu çıkmıyor mu bilen bir arkadaş yazabilir mi?

Ayrıca ben de pm istiyorum hocam :) Hatta kısa 1-2 dakikalık DTS, DTS HD MA, DD 5.1 ve DD 5.1 True HD numune videolar indirebileceğimiz bir yer var mı? Aşağıdaki siteden başka istiyorum çünkü orada DTS formatında neredeyse hiç örnek yok. Hep DD 5.1. Hatta aynı videoyu hem farklı DD hem de farklı DTS türlerinde dinleyebilsem keşke :)
    http://www.demo-world.eu/trailers/high-definition-trailers.php

Bence iyi yapmışsınız. Ses çıkışına bakmayın önemli olan net ve temiz ses vermesi. Alet ısınmıyor ve özellikleride fiyatı için gayet iyi. DTS HD MA ve DD True HD, DD+ sesleri USB üzerinden oynatmaması gerçekten çok can sıkıcı. Bu ses sistemi için üzüldüğüm tek şey bu konu.

ByPass olayını denemedim. Sistem downscale etmiyor sesleri. Benim bilgim bu yönde.

Valla PM atıyım fakat bende demo-worlds'den başka site bilmiyorum. DTS MA 5.1 hatta 7.1 sesler bile var orada. Videolar dahil 1080P 30FPS şeklinde.

Tam dediğin gibi USB'den DTS HD MA ve DD True HD çalmadığı için DTS ve DD 5.1 arıyorum. Film performansı ve efektleri denemek istediğimden DTS audio CD kullanmak da istemiyorum. Başka kaynak bilen arkadaş varsa lütfen paylaşsın :)
  • quote:

Tam dediğin gibi USB'den DTS HD MA ve DD True HD çalmadığı için DTS ve DD 5.1 arıyorum. Film performansı ve efektleri denemek istediğimden DTS audio CD kullanmak da istemiyorum. Başka kaynak bilen arkadaş varsa lütfen paylaşsın :)

Hocam DTS HD MA ve DD True HD ya da DD+ sesler indirip, laptop bağlayıp alabilirsin sesi. Ben öyle yaptım DTS MA 5.1 sesi açtım pc'den HDMI'dan bağlıydı sisteme. Sesin ön hoparlörlerden arka hoparlörlere dolaşmasını bile farkedebiliyorsun.
    Zaten şu an setup'ı o şekilde yapıyorum ama kısa kısa filmler olsa çok güzel olacak :)
    Bugün araştıracağım bu olayı... Bulursam elimizde denemelik ikinci bir sistem daha olur :)
  • quote:

Zaten şu an setup'ı o şekilde yapıyorum ama kısa kısa filmler olsa çok güzel olacak :)
    Bugün araştıracağım bu olayı... Bulursam elimizde denemelik ikinci bir sistem daha olur :)

Olabilir hocam .
  • dün itibari ile uzun süredir istediğim bu sistemi almış bulunmaktayım.

ses olarak bildiğim,araştırdığım bir model olduğu için zaten o konuda iyi olduğunu biliyordum ve beni memnun etti.tasarım olarak gerçektende çok iyi.hoparlör ayaklarının alt tabla kısmı ağır bir malzemeden olması kolay kolay düşmesini engellemesi açısından güzel olmuş.wifi direkt özelliği ile LG optimus G cep telefonu ile gayet uyumlu çalıştı.laptop lada eşletirdim sıkıntısız müzik dosyaların açtı ama daha film denemedim.smart özelliği kısmında kablolu yada kablosuz bağlantı ile lg apps mağazasına girip uygulama indirme imkanın olmasıda güze bir artı olmuş.

bağlantıyı tvye optik ile yaptım.hdmı out kısmındanda tv nin hdmı girişine bağlantı yaptım.

en sevmediğim kısmı dock ında sadece iphone girişi olması.hatta bu konuda lg yede bir mail attım.kendi telefonlarının girişi olan micro usb de eklenmeliydi diye.

sonuç olarak memnun kalınacak bir sistem.teknosadan 699-30 tl doğum günü indirim ile 11 taksitle satın aldım.bu fiyata gayet iyi bir sistem.

• quote:

Orijinalden alıntı: cgty89

dün itibari ile uzun süredir istediğim bu sistemi almış bulunmaktayım.

ses olarak bildiğim,araştırdığım bir model olduğu için zaten o konuda iyi olduğunu biliyordum ve beni memnun etti.tasarım olarak gerçektende çok iyi.hoparlör ayaklarının alt tabla kısmı ağır bir malzemeden olması kolay kolay düşmesini engellemesi açısından güzel olmuş.wifi direkt özelliği ile LG optimus G cep telefonu ile gayet uyumlu çalıştı.laptop lada eşletirdim sıkıntısız müzik dosyaların açtı ama daha film denemedim.smart özelliği kısmında kablolu yada kablosuz bağlantı ile lg apps mağazasına girip uygulama indirme imkanın olmasıda güze bir artı olmuş.

bağlantıyı tvye optik ile yaptım.hdmı out kısmındanda tv nin hdmı girişine bağlantı yaptım.

en sevmediğim kısmı dock ında sadece iphone girişi olması.hatta bu konuda lg yede bir mail attım.kendi telefonlarının girişi olan micro usb de eklenmeliydi diye.

sonuç olarak memnun kalınacak bir sistem.teknosadan 699-30 tl doğum günü indirim ile 11 taksitle satın aldım.bu fiyata gayet iyi bir sistem.

Hayırlı olsun, güle güle kullan.

Bağlantıyı HDMI ile 1,4 kablo ile tvye bağladıktan sonra neden bir daha optik ile bağladığını anlamadım.

• Normal tv sesini dsmarttan izlerken oradan aliyorum.daha iyi bir ses veriyor hdmi a gore.o nedenle elimde kablo varken kullanayim desim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgty89

Normal tv sesini dsmarttan izlerken oradan aliyorum.daha iyi bir ses veriyor hdmi a gore.o nedenle elimde kablo varken kullanayim desim.

Dsmart cihazını da LG'ye bağla HDMI üzerinden.

veya TV'nin sesini cihazdan almak için ARC modunu kullanabilirsin.
    LG'den gelen kabloyu Televizyonda ARC özelliği olan HDMI girişine bağla.
    Ses ayarlarından da ARCi işaretle. Televizyondaki sesleri setten alırsın.
  • Bende bu sistemi kullanıyorum ve şuanlık bir sıkıntı yaşamadım.

Takıldığım tek konu 5 + 1 ses seviyeleri?

Sizce hangi oranda ayarlamalıyım, kullanan arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum..
  • merhaba arkadaşlar bende ses sistemi almak istiyorum ...teknoloji özürlüsü biri olarak yardımınızı bekliyorum benim istediğim ses sistemini tv ye bağlayıp normal yayınlarıda filmleride izlemek yani aman aman bişe istemiyorum tv lg marka anteni kendi içinde buna uyacak kolay bağlanacak uygun marka ne tavsiye edersiniz blue ray falanda önemli değilse teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: sergeant43

merhaba arkadaşlar bende ses sistemi almak istiyorum ...teknoloji özürlüsü biri olarak yardımınızı bekliyorum benim istediğim ses sistemini tv ye bağlayıp normal yayınlarıda filmleride izlemek yani aman aman bişe istemiyorum tv lg marka anteni kendi içinde buna uyacak kolay bağlanacak uygun marka ne tavsiye edersiniz blue ray falanda önemli değilse teşekkürler

hb1100 modeli gerçekten iyi bir sistem ve görsel olarakta çok şık.multimedya özellikleride iyi olan bir sistem.piyasada 700-800 arası bulunabiliyor ve bu fiyatlara alınabilecek en iyi sistem.tv ile aynı marka olmasıda ayrıca bir avantaj.tek kumandayla kullanım vs gibi yönlerden.
  • cgty89 C kullanıcısına yanıt
    teşekkürler üstad
  • quote:

teşekkürler üstad

Birsey degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    üstad bi soru daha somak istiyorum şu anda yok ama yakında lg47la860 v almayı düşünüyorumbu sistemi nasıl bağlayacağım optik ses kablosuylamı yoksa başka bir yollamı
  • quote:

üstad bi soru daha somak istiyorum şu anda yok ama yakında lg47la860 v almayı düşünüyorumbu sistemi nasıl bağlayacağım optik ses kablosuylamı yoksa başka bir yollamı

arc desteği olan hdmi girişinden yada optik kablo ile olabilir.
    birde bu blueray li ses sistemi internete de giriyor yani alınacak tv nin smart olup olmaması önemli değil ses sisteni bu özelliği kazandırıyor sanırım tv ye panasonic btt 190 da var
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.