Şimdi Ara

Samsung 3D Blu-Ray Oynatıcı BD-D5300 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
9.467
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ama üründe kesinlikle 3D yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan_koyun

quote:

Orijinalden alıntı: gecekusu35

Fiyat süper ancak cihaz harici HDD'leri desteklemiyor. Netten indirilen rip filmleri tek tek medialara yazdırmak lazım..

Bd&Dvd player ihtiyacı olanlar kaçırmasın..

Harici hdd leri desteklemiyor derken? Cihazda iki adet USB girişi var. Siz desteklemediği bilgisini nerden aldınız?

Bende Toshiba HDdvd var ve USB girişi sadece yazılım yüklemeye yarıyor. Dvd player olarak zamanında iyi iş gördü ama artık yetersiz geliyor. (Bizde HDD'de rip saklamaya başladık.) Bu üründe bu fiyatla hem BDplayer, hemde mkv oynattığı için almaya karar vermiştim. İyi ki Toshibadan tecrübeliyizde USB girişin hangi formatları ve cihazları desteklediğini araştırmayı akıl edebildim. Forumlarda bu konuda bilgi pek bulunmuyor ama samsungun sayfasında kullanım klavuzu var. Burada;

http://org.downloadcenter.samsung.com/downloadfile/ContentsFile.aspx?CDSite=UNI_TR&CttFileID=4241013&CDCttType=UM&ModelType=N&ModelName=BD-D5300&VPath=UM/201107/20110706094924085/02066A-01-BD-D5300-TK.pdf

USB ile ilgili sayfayıda ekleyeyim;

Desteklenen Dosya Formatları
    USB bağlantısı ile ilgili notlar
    • Oynatıcınız USB depolama ortamlarını, MP3 çalarları, dijital fotoğraf makinelerini ve USB kart
    okuyucularını desteklemektedir.
    • Oynatıcınız, 128 karakterin üzerindeki klasör veya dosya adlarını desteklemez.
    • Bazı USB/dijital fotoğraf makinesi cihazları bu oynatıcıyla uyumlu olmayabilir.
    • Oynatıcınız FAT16, FAT32 ve NTFS dosya sistemlerini desteklemektedir.
    • USB cihazlarını doğrudan oynatıcının USB bağlantı noktasına bağlayın. Bağlantının bir USB kablosu
    kullanılarak yapılması uyumluluk sorunlarına neden olabilir.
    • Çoklu kart okuyucuna birden fazla bellek cihazının takılması, okuyucunun düzgün çalışmamasına neden
    olabilir.
    • Oynatıcı PTP protokolünü desteklemez.
    • Bir “yükleme” işlemi sırasında bir USB cihazı bağlantısını kesmeyin.
    • Görüntü çözünürlüğü büyüdükçe, görüntünün görüntülenme süresi uzayacaktır.
    • Bu oynatıcı, ticari sitelerden indirilmiş DRM (Dijital Hak Yönetimi) özellikli MP3 dosyalarını oynatmaz.
    • Harici HDD cihazı desteklenmemektedir.
    • Oynatıcınız yalnızca 30fps'nin (kare hızı) altındaki videoları destekler.

• Merhaba

Bir tane sipariş verdim arkadaşlar ihtiyacı olan kacırmasın

iyi bayramlar
  • Ben de kaptım 99TL' den bluray oynatıcıyı
  • ben alamay calısırken sonucuyu siz almıssınız
    ve stok bitti malesef
  • Kargo bugün geldi. Şimdilik tek sıkıntım dandik Samsung möhendisliği.
    Herifler hangi akla hizmet bu kadar geniş cihaz yapmışlarsa TV dolabıma sığmadı.
  • quote:

quote:

quote:

Fiyat süper ancak cihaz harici HDD'leri desteklemiyor. Netten indirilen rip filmleri tek tek medialara yazdırmak lazım..

Harici hdd leri desteklemiyor derken? Cihazda iki adet USB girişi var. Siz desteklemediği bilgisini nerden aldınız?

Bende Toshiba HDdvd var ve USB girişi sadece yazılım yüklemeye yarıyor. Dvd player olarak zamanında iyi iş gördü ama artık yetersiz geliyor. (Bizde HDD'de rip saklamaya başladık.) Bu üründe bu fiyatla hem BDplayer, hemde mkv oynattığı için almaya karar vermiştim. İyi ki Toshibadan tecrübeliyizde USB girişin hangi formatları ve cihazları desteklediğini araştırmayı akıl edebildim. Forumlarda bu konuda bilgi pek bulunmuyor ama samsungun sayfasında kullanım klavuzu var. Burada;

http://org.downloadcenter.samsung.com/downloadfile/ContentsFile.aspx?CDSite=UNI_TR&CttFileID=4241013&CDCttType=UM&ModelType=N&ModelName=BD-D5300&VPath=UM/201107/20110706094924085/02066A-01-BD-D5300-TK.pdf

• Oynatıcınız USB depolama ortamlarını, MP3 çalarları, dijital fotoğraf makinelerini ve USB kart
    • Oynatıcınız, 128 karakterin üzerindeki klasör veya dosya adlarını desteklemez.
    • Bazı USB/dijital fotoğraf makinesi cihazları bu oynatıcıyla uyumlu olmayabilir.
    • USB cihazlarını doğrudan oynatıcının USB bağlantı noktasına bağlayın. Bağlantının bir USB kablosu
    • Çoklu kart okuyucuna birden fazla bellek cihazının takılması, okuyucunun düzgün çalışmamasına neden
    olabilir.
    • Bu oynatıcı, ticari sitelerden indirilmiş DRM (Dijital Hak Yönetimi) özellikli MP3 dosyalarını oynatmaz.

Arkadaşlar bugün kargo ile cihaz geldi. Şimdi kurdum. 1TB lik 3.5" WD diski taktım ve sorunsuz tanıdı :) Aşağıda dandik bir makine ile çekilmiş hali var. HDD ten DTS li ve 17-18 GB lik filmleri sorunsuz açtı. Alt yazı sorunsuz. DVD medya ya yazılmış blu ray rip filmlerde bir sıkıntı olmadı. 99 TL ye daha ne olsun :) Uygun bir zamanda da wireless ile bağlanmayı deneyeceğim.

Samsung 3D Blu-Ray Oynatıcı BD-D5300

• vayy cihaz hard dick ten mkv de oynatıyor,alt yazı sorunsuz .peki ses için dijital cıkıs varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: texmo

vayy cihaz hard dick ten mkv de oynatıyor,alt yazı sorunsuz .peki ses için dijital cıkıs varmı?

Optik çıkışı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: texmo

vayy cihaz hard dick ten mkv de oynatıyor,alt yazı sorunsuz .peki ses için dijital cıkıs varmı?

Optik çıkışı var

Vay, süpermiş! Yukarıda birisi HDD desteği yok demiş, o yüzden ilgilenmemiştim. Yazık oldu.

quote:

Varmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matmma -- 9 Eylül 2011; 15:40:46 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

olabilir.

Arkadaşlar bugün kargo ile cihaz geldi. Şimdi kurdum. 1TB lik 3.5" WD diski taktım ve sorunsuz tanıdı :) Aşağıda dandik bir makine ile çekilmiş hali var. HDD ten DTS li ve 17-18 GB lik filmleri sorunsuz açtı. Alt yazı sorunsuz. DVD medya ya yazılmış blu ray rip filmlerde bir sıkıntı olmadı. 99 TL ye daha ne olsun :) Uygun bir zamanda da wireless ile bağlanmayı deneyeceğim.

Samsung 3D Blu-Ray Oynatıcı BD-D5300

eğer deneme imkanın varsa 2,5" lik bir hdd ile deneyebilir misiniz?

• merhaba

2.5 hard diskle denedim filmleri acıyor herhangi bir sorun yaşamadım

iyi günler
  • Benim 500GB lık 2,5" WD Passport' u bağladm. Harddiskin ışığı yandı disk dönmeye başladı ama cihaz harddiski görmedi.
  • Merhaba

bendeki 2.5 luk harddiskte samsung disk kullanılıyor 250 gb olanlardan herhangi bir sorun yaşamadım

iyi günler
  • Ürün kullanım klavuzunda harici HDD okumaz diyor, dediğiniz gibi okuyorsa fırsatı kaçırdığıma yanarım..
  • Hdd ve media formatlarının problem olmayacağını bekliyordum ama bu kadar güzel bir cihaz olacağını beklemiyordum doğrusu Smart hub olayı çok güzel, facebook, twitter, youtube, accuweather, garanti, işbankası gibi zengin samsung appslara bayıldım. Bu arada 640 gb Western Digital 2,5" harici hdd ile sorunsuz çalışmakta.. Henüz görüntü ve altyazı göztermediği dosyaya rastlamadım. Elimde genelde 5-8 gblik 720 ve 1080p brripler bulunmakta hddden rahatlıkla izliyorum. Ayrıca lanı bağlar bağlamaz evdeki 2 tblik Nas'ı da hemen gördü ve oradaki medialarımı da akıcı ve sorunsuz şekilde oynattı.. Denemedim ama ev ağına bağlandığımda cep telefonumdaki mediaları dahi oynatacağına eminim. Açıkçası evdeki dark mini maniam gözden düştü.. Bu fiyata bu alet harika oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: oaston

Hdd ve media formatlarının problem olmayacağını bekliyordum ama bu kadar güzel bir cihaz olacağını beklemiyordum doğrusu Smart hub olayı çok güzel, facebook, twitter, youtube, accuweather, garanti, işbankası gibi zengin samsung appslara bayıldım. Bu arada 640 gb Western Digital 2,5" harici hdd ile sorunsuz çalışmakta.. Henüz görüntü ve altyazı göztermediği dosyaya rastlamadım. Elimde genelde 5-8 gblik 720 ve 1080p brripler bulunmakta hddden rahatlıkla izliyorum. Ayrıca lanı bağlar bağlamaz evdeki 2 tblik Nas'ı da hemen gördü ve oradaki medialarımı da akıcı ve sorunsuz şekilde oynattı.. Denemedim ama ev ağına bağlandığımda cep telefonumdaki mediaları dahi oynatacağına eminim. Açıkçası evdeki dark mini maniam gözden düştü.. Bu fiyata bu alet harika oldu

Hocam network e kablo ile mi bağladın wireless ile mi? Wireless ile 2 tane usb wireless denedim ikisi de olmadı. DH forumlarında samsung wireless adaptorunun rt2870 chipsetli olduğunu okuyunca bende aynı chip setli bir usb wireless adaptor aldım yemedi :(

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oaston

Hdd ve media formatlarının problem olmayacağını bekliyordum ama bu kadar güzel bir cihaz olacağını beklemiyordum doğrusu Smart hub olayı çok güzel, facebook, twitter, youtube, accuweather, garanti, işbankası gibi zengin samsung appslara bayıldım. Bu arada 640 gb Western Digital 2,5" harici hdd ile sorunsuz çalışmakta.. Henüz görüntü ve altyazı göztermediği dosyaya rastlamadım. Elimde genelde 5-8 gblik 720 ve 1080p brripler bulunmakta hddden rahatlıkla izliyorum. Ayrıca lanı bağlar bağlamaz evdeki 2 tblik Nas'ı da hemen gördü ve oradaki medialarımı da akıcı ve sorunsuz şekilde oynattı.. Denemedim ama ev ağına bağlandığımda cep telefonumdaki mediaları dahi oynatacağına eminim. Açıkçası evdeki dark mini maniam gözden düştü.. Bu fiyata bu alet harika oldu

Hocam network e kablo ile mi bağladın wireless ile mi? Wireless ile 2 tane usb wireless denedim ikisi de olmadı. DH forumlarında samsung wireless adaptorunun rt2870 chipsetli olduğunu okuyunca bende aynı chip setli bir usb wireless adaptor aldım yemedi :(

kabloyla..

• bu 3D olayı tam anlamıyla oturmadan girişmek istemiyorum.. şuan gözlüksüz izlenebilen 3D led tv ler çıkmış arkadaş geçen hafta kore de izledim gayette gözlüklü gibi görüntüsü var diyor.
    şimi bu bluray i alınca gözlüklü izlenen izlenemeyen diye ayrılırlarsa yarın bir gün HD dvd gibi patlamasın elimizde..
    bir de 3D film zaten çok da yok piyasada.. olanlar da animasyonlar haricinde 3D sahne yok gibi.. en iyi 3D hissi elektromarketlerdeki şu Sony, Samsung demolarında yaşayabiliyor insan gözlüğü takıp sağdan soldan bakıyorsunuz biraz daha uzansanız papağanın götünü göreceksiniz neredeyse derecesinde 3D demolar var. ama hiçbir film böyle bir his vermiyor (bazı 3D animasyonlar hariç)
  • arkadaslar bende bu cihazdan vatan bilgisayardan almistim 1-2 ay once. 3d olup olmadigini acikcasi test etmedim. Fakat mkv ilgili bir sorunum var. 11-12 gb lik avatar var mkv olarak. Uzak cekimlerde mesela ucagin gectigi bir sahne diyelim, arkadaki alan hani ucakla beraber hareket eder hep degisir. bu tarz sahnelerde saliselik takilmalar oluyor gibi. ayni filmi samsung 6000 serisi tv de calistirdigimda hic sorun olmuyor. bu cok canimi sikti, bu cihazi harici bir avr 5.1 alarak kullanmayi dusunuyordum, eger boyle olacaksa hic bulasmayacagim. firmware su anda son versiyonda. hdmi icin icinden cikan kabloyu kullaniyorum. acaba bununla alakali bir sorun mu? bazi hd olmayan dvix lerde bile bu problem oluyor. fakat dvd izledigimde mesela orjinal dvd 720p sanirim cozunurlugu, o zaman problem yok? kullananlar bir yorum yapabilir mi? olmazsa servise gondericem.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.