Şimdi Ara

40f6500 led tv (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
3.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ATAM3

Geçtiğimiz cuma günü bende yazlığa 40F6500 led tv aldım 1750 tl 3 ay ödemesiz 12 taksit.Servisi beklemeden o akşam kendim kurdum.Ayak bağlantıları biraz zorladı onun haricinde sorun olmadı.Tv hem sd hem hd yayınlarda gerçekten çok iyi performan veriyor.6 yıl önce aldığım ve evde kullandığım 40' samsung lcd tv den soğudum resmen:)) 2D den 3D ye çevirme konusu çok çok iyi diyemem ama tatmin edici sayılır.ES serisinde olduğu gibi geriye doğru boyut veriyor.Şimdi İnt.ten 3D filmler indiriyorum hafta sonu gidince onları test edicem.Kutudan 2 kumanda 2 gözlük çıktı.Bugün 3 gözlük daha sipariş ettim.Çıkan gözlükler 6100 serisi yani en son seri.Özellikle ses kalitesine bayıldım hatta inanamadım.Olağanüstü başarılı.Bu böyleyse 55F 7000 ve 8000 ler nasıldır düşünemiyorum bile :)Haftaya biraz daha yazmaya çalışırım incelediçe...

öncelikle yeni televizyonun hayırlı olsun 40F6500 de çift kumanda çıkmış 46F6470 de tek kumanda nasıl oluyor anlamıyorum aradım samsung servisi F serisi tek kumanda diyor ES serisi çift kumandaymış kumanda alırsam bazı fonksiyonları kullanamazmışım dedi birde 6100 gözlük demişsin 5100 değil mi o benim gözlükler 5100GB yazıyor nereden sipariş ettin bende almayı düşünüyorum

• Gözlükler 5100,yanlışlıkla 6100 yazmışım.Gitti gidiyordan 3 tanesini 159 tl ye aldım 1 günde geldiBu gün gideceğim yazlığa 3-4 gün kurcalar yazarım haftaya elimden geldiğince tekrar..
  • quote:

Gözlükler 5100,yanlışlıkla 6100 yazmışım.Gitti gidiyordan 3 tanesini 159 tl ye aldım 1 günde geldiBu gün gideceğim yazlığa 3-4 gün kurcalar yazarım haftaya elimden geldiğince tekrar..

ilanı gördüm sağol orijinal gözlükler geldi değil mi 3 tane nasıl oluyor 3ü de paket içinde mi yoksa 2 tanesi bir pakette diğeri tekli olarak mı?
  • 3 ayrı kutu,herbirinde 1 er gözlük çıktı.Sorun yok hepsi orjinal.5 gözlüğüde aynı anda bağladım tv ye sorunsuz çalışıyor.İnt.ten indirdiğim 3D filmleri izlemeye doyamadım.Sinema salonu gibi oluyor :) Tavsiye ederim...
  • Pazar günü itibari ile yaklaşık 2,5 aydır yazlıkta kullandığım 40F6500 tv yi ist.daki evime getirmiş bulunmakatayım.2 akşamdır yazlıkta olmadığı kadar kurcalama fırsatım oldu.Yeni çıkan 1005 güncellemesini yükledim;neler değişti farkedemedim ama zamanla belli olur :) Bu sabah servis geldi.Eski tv nin yerine askı aparatı filan takıldı.Çerçeve filan olmadığı için eskisine göre gözüme küçük geldi :( Bunun yerine 46' veya 55' alabileceğimi söyleyince mutlaka yine ithalatçı firma ürünlerinden almamı tavsiye etti.Bu ürünlerin Samsung'un avrupa pazarı için ürettiği ürünler olduğunu;Samsung Türkiye'nin sattıklarının asya pazarı için üretilen ürünler olduğunu ve ikisi arasında bazı kalite farklılıkları olduğunu söyledi.Sattıkları yüzlerce üründen sadece 4 tanesinin servise geldiğini belirtti.Bende akşam yaptığım kontrolde en ufak bi ışık süzmesi,bulutlanma veya ölü pixele rastlamadım.Doğru veya yanlış kendisinin söylediklerini aktarıyorum.Konu hakkında daha net bilgisi olan arkadaşlar vardır mutlaka.Alacak kişileri bilgilendirmek istedim...

• quote:

Pazar günü itibari ile yaklaşık 2,5 aydır yazlıkta kullandığım 40F6500 tv yi ist.daki evime getirmiş bulunmakatayım.2 akşamdır yazlıkta olmadığı kadar kurcalama fırsatım oldu.Yeni çıkan 1005 güncellemesini yükledim;neler değişti farkedemedim ama zamanla belli olur :) Bu sabah servis geldi.Eski tv nin yerine askı aparatı filan takıldı.Çerçeve filan olmadığı için eskisine göre gözüme küçük geldi :( Bunun yerine 46' veya 55' alabileceğimi söyleyince mutlaka yine ithalatçı firma ürünlerinden almamı tavsiye etti.Bu ürünlerin Samsung'un avrupa pazarı için ürettiği ürünler olduğunu;Samsung Türkiye'nin sattıklarının asya pazarı için üretilen ürünler olduğunu ve ikisi arasında bazı kalite farklılıkları olduğunu söyledi.Sattıkları yüzlerce üründen sadece 4 tanesinin servise geldiğini belirtti.Bende akşam yaptığım kontrolde en ufak bi ışık süzmesi,bulutlanma veya ölü pixele rastlamadım.Doğru veya yanlış kendisinin söylediklerini aktarıyorum.Konu hakkında daha net bilgisi olan arkadaşlar vardır mutlaka.Alacak kişileri bilgilendirmek istedim...

Bende tv den cok memnunum yeni güncellemeye bakmadım henuz ancak size önerim nstream diye program var samsunglar icin f serisi kurması biraz ugrastiriyor ama mutlaka kurmanizi tavsiye ederim hazir yuklu portallar var sec izle en cok o programi kullanıyorum yeni özellikler kesfederse niz sizde paylasin lutfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: yula50

quote:

Pazar günü itibari ile yaklaşık 2,5 aydır yazlıkta kullandığım 40F6500 tv yi ist.daki evime getirmiş bulunmakatayım.2 akşamdır yazlıkta olmadığı kadar kurcalama fırsatım oldu.Yeni çıkan 1005 güncellemesini yükledim;neler değişti farkedemedim ama zamanla belli olur :) Bu sabah servis geldi.Eski tv nin yerine askı aparatı filan takıldı.Çerçeve filan olmadığı için eskisine göre gözüme küçük geldi :( Bunun yerine 46' veya 55' alabileceğimi söyleyince mutlaka yine ithalatçı firma ürünlerinden almamı tavsiye etti.Bu ürünlerin Samsung'un avrupa pazarı için ürettiği ürünler olduğunu;Samsung Türkiye'nin sattıklarının asya pazarı için üretilen ürünler olduğunu ve ikisi arasında bazı kalite farklılıkları olduğunu söyledi.Sattıkları yüzlerce üründen sadece 4 tanesinin servise geldiğini belirtti.Bende akşam yaptığım kontrolde en ufak bi ışık süzmesi,bulutlanma veya ölü pixele rastlamadım.Doğru veya yanlış kendisinin söylediklerini aktarıyorum.Konu hakkında daha net bilgisi olan arkadaşlar vardır mutlaka.Alacak kişileri bilgilendirmek istedim...

Bende tv den cok memnunum yeni güncellemeye bakmadım henuz ancak size önerim nstream diye program var samsunglar icin f serisi kurması biraz ugrastiriyor ama mutlaka kurmanizi tavsiye ederim hazir yuklu portallar var sec izle en cok o programi kullanıyorum yeni özellikler kesfederse niz sizde paylasin lutfen

Youtube'den izlediğim kadatıyla karışık bi işlem bu apps yükleme konusu.Genel olarak ne gibi artıları var kısaca yazarmısın

• quote:

quote:

quote:

Youtube'den izlediğim kadatıyla karışık bi işlem bu apps yükleme konusu.Genel olarak ne gibi artıları var kısaca yazarmısın

evet karısık biraz uyduhane diye bir site var bu tv lerle ugrasıyorlar orda anlatımı var hazır portal olusturmuslar ip kanallar hazır yukluportallar var içlerinde 3d filimler var seri filimler diziler belgeseller cogu hd kalitesinde istediğini secip internet hızına göre istediğin kalitede izleyebiliyorsun kendi ip kanal listeni falan yapabiliyorsun ben smart da sadece onu kullanıyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

evet karısık biraz uyduhane diye bir site var bu tv lerle ugrasıyorlar orda anlatımı var hazır portal olusturmuslar ip kanallar hazır yukluportallar var içlerinde 3d filimler var seri filimler diziler belgeseller cogu hd kalitesinde istediğini secip internet hızına göre istediğin kalitede izleyebiliyorsun kendi ip kanal listeni falan yapabiliyorsun ben smart da sadece onu kullanıyorum

IP tv için Develop kullanıcısı oluşturmam lazımmış ama beceremedim bir türlü.Nasıl yapacağım yardımcı olabilirmisiniz

• Hocam develop oturumu acmak kolay samsung account bölümü var orda kullanici adi develop yazip sifre bolumunu bos birak giris yapinca develop acilmis oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam develop oturumu acmak kolay samsung account bölümü var orda kullanici adi develop yazip sifre bolumunu bos birak giris yapinca develop acilmis oluyor

Yaptım yaptım akşam epey uğraştım becerdim ama ordaki portalların çoğu boş ve 3d film yok gibi.Bulduğum diğer İP lerde kapanmış.Bildiğiniz 3D film İP si varmı önerebileceğiniz..
  • merhaba üstad lar samsung account bölümünü tvd bulamadım yardımcı olurmusunuz üstad
    Hocam develop oturumu acmak kolay samsung account bölümü var orda kullanici adi develop yazip sifre bolumunu bos birak giris yapinca develop acilmis oluyor
  • merhabalar. internette f6500'ün fotoğrafı hiç yok. acaba satın alanlar 3-4 fotoğraf çekebilirler mi? (özellikle cihazın önündeki samsung yazısının orayı fotoğraflayabilirseniz harika olur) teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.