Bildirim
40f6500 led tv
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bugun itibariyle aldik hayirlisi bakalim yarina teslim edilecek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hayırlı olsun 40f6500 mü aldın kumanda tek mi çıktı çift mi çıktı? ürün eline ulaştığında yazar mısın?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cazador35 -- 4 Haziran 2013; 17:51:32 > -
Eyvallah dostum sagol bugun teslim edilecek bir aksilik cikmazsa aksam eve gidince bakip yazarim ayrica merak ettiginiz baska birsey varsada cevaplamaya calisirim
İnput lag (oyunlarda gecikme) durumunuda kontrol edip bilgilendirirseniz sevinirim -
quote:
Orijinalden alıntı: cazador35
hayırlı olsun 40f6500 mü aldın kumanda tek mi çıktı çift mi çıktı? ürün eline ulaştığında yazar mısın?
Hocam tv yi actim iki kumandasi var biri normal digeri dokunmatik
quote:
Orijinalden alıntı: yula50
quote:
Orijinalden alıntı: cazador35
Hocam tv yi actim iki kumandasi var biri normal digeri dokunmatik
bende tek kumanda var ya normal kumanda çıkmadı evdekiler zorlanıyor akıllı kumandayla gidip sorayım o zaman adamlara -
dokunmatik kumanda gercekden ilk kullanmada zor geliyor ama kurcaladıkca alışıyor insan ama evdekiler için gercekden zor olur bu kumandayı kullanmak -
quote:
Orijinalden alıntı: ScRyedd
İnput lag (oyunlarda gecikme) durumunuda kontrol edip bilgilendirirseniz sevinirim
dostum aksam gec geldim pek inceleyemedim bu aksam duvara falan kaldıracagım zaman kalırsa ps3 ye baglayıp kontrol ederim -
quote:
Orijinalden alıntı: yula50
quote:
Orijinalden alıntı: ScRyedd
İnput lag (oyunlarda gecikme) durumunuda kontrol edip bilgilendirirseniz sevinirim
dostum aksam gec geldim pek inceleyemedim bu aksam duvara falan kaldıracagım zaman kalırsa ps3 ye baglayıp kontrol ederim
TV alma arefesindeyim o yüzden araştırıyorum biraz. Çok dikkatli bir şekilde oyunlardaki gecikme durumunu elinizde kaç tane oyun varsa hepsinde deneyip bilgi verirseniz çok mutlu olurum.
Oyun modu, standart mod bu modlarda da tek tek bakabilirsiniz. -
bu modelin piyasada çok 46 lığı yok sanırsam. varmı büyük marketlerde teknosa bimeks felan.. ben 46 inc düşünüyorum da.. tavsiye edermisiniz..? -
Valla bende tv hakkinda pek bilgi bulamadim acikcasi gozumu karartip aldim cok şık bir kasasi var sesle kontrol smart menusu kullanisli brovseri pc deki gibi ayrica dokunmatik kumandada smarti kolay kullanilabilir hale getiriyor daha uydu kanallarinda test edemedim yavas yavas incelicez bakalim
f6400 e inceleme siteleri 40 ms demiş 6500 de 40-50 çıkar heralde .. -
quote:
Orijinalden alıntı: 666azazel
f6400 e inceleme siteleri 40 ms demiş 6500 de 40-50 çıkar heralde ..
ES7000'in kaç acaba biliyormusunuz ? -
55inç es7000 42 ms -
quote:
Orijinalden alıntı: 666azazel
55inç es7000 42 ms
40" boyutunda bir farklılık varmıdır ? Eğer yoksa oyunlar için 42ms input lag yapar mı ? -
kullanıcı yorumlarına bakarsan daha iyi olur ...genelde 40-50 ms çıkıyor led tvler sanırım ...kullanmadığım için bilmiyorum -
Rica etsem SD yayın için yorum yapabilir misiniz? -
Geçtiğimiz cuma günü bende yazlığa 40F6500 led tv aldım 1750 tl 3 ay ödemesiz 12 taksit.Servisi beklemeden o akşam kendim kurdum.Ayak bağlantıları biraz zorladı onun haricinde sorun olmadı.Tv hem sd hem hd yayınlarda gerçekten çok iyi performan veriyor.6 yıl önce aldığım ve evde kullandığım 40' samsung lcd tv den soğudum resmen:)) 2D den 3D ye çevirme konusu çok çok iyi diyemem ama tatmin edici sayılır.ES serisinde olduğu gibi geriye doğru boyut veriyor.Şimdi İnt.ten 3D filmler indiriyorum hafta sonu gidince onları test edicem.Kutudan 2 kumanda 2 gözlük çıktı.Bugün 3 gözlük daha sipariş ettim.Çıkan gözlükler 6100 serisi yani en son seri.Özellikle ses kalitesine bayıldım hatta inanamadım.Olağanüstü başarılı.Bu böyleyse 55F 7000 ve 8000 ler nasıldır düşünemiyorum bile :)Haftaya biraz daha yazmaya çalışırım incelediçe... -
Dostum incelemelere devam edin bende kurcaliyorum gayet memnunum tv den yeni ozellikler buldikca paylasirsaniz sevinirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- tcl mi samsung mu
- lg mi samsung mu
- toshiba 65ua2263dt
- qled mi mini led mi
- regal 58r66u01
- en iyi televizyon markası
- huawei televizyon
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X