Şimdi Ara

Philips 42PFL5405H 42'' Full Hd Lcd Televizyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
12.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu ürün sizce nasıldır beyler pcye bağlamak ve evde kullanmak üzere bu fiyat civarlarında daha iyisi varmıdır yada bunun özellikleri nedir yakın zaman da almayı düşünüyorum

• Ay sonu stoklara girecek daha kimse bilmiyor ne oldugunu ? Yurtdısında da yeni satılacagı icin oradan da ayrıntı yok.
    Ozellikler icin ->http://forum.donanimhaber.com/m_39114889/tm.htm
  • istanbul bilişimden almayı düşünüyorum cevap için teşekkür ederim
  • bende lcd tv almayı düşünüyorum

http://www.hizlial.com/elektronik/televizyonlar/philips-42pfl5405-42-full-hd-lcd-televizyon_05.011.1245.0078.htm

arkadaslar Philips 42PFL5405H 42'' Full Hd Lcd Televizyon hakkında bilgisi olan kullanan varmı özellik fiyat bakımından 106cmde ve diğer markalara gore gercekten oldukca iyi görünüyor

Philips 42PFL5405H 42'' Full Hd Lcd Televizyon

en önemli özellikler

FULL HD olması
    100HZ olması
    2ms tepkime süresi olması
    106cm olması
    1800tl fiyat

Kim demiş görüntü önemli değil diye…
    Pixel Plus HD ile görüntünün tüm detaylarını net olarak görebilirsiniz.
    2ms tepki süreli 100Hz LCD ekranla en hareketli filmlerde bile titreşimsiz görüntüye sahip olabilirsiniz.
    HD Natural Motion ile yüksek çözünürlüklü filmleri pürüzsüz izleyebilirsiniz.
    Her kelimesini duydum.
    Clear Sound ile fısıltıyı bile duyabilirsiniz.
    2.1 ses sistemi, odanın her yerine eşit yayılan, 40W surround ses sağlar.
    İnteraktif, dinamik, heyecanlı!
    3 HDMI girişi ve Easylink ile görünmez bağlantı sağlayabilirsiniz.
    Multimedya dosyalarınızı USB girişiyle ekranda doğrudan oynatabilirsiniz.
    PC girişiyle, TV’nizi PC ekranı olarak kullanabilirsiniz.
    Pixel Plus HD
    28.9 milyar renk
    Güç : 2.1 20W + virtual 20W

ne dersiniz.. baska tavsiyeleriniz varsa onlarıda yazabılırsınız ama ben FULL HD olması
    100HZ olması
    2ms tepkime süresi olması
    106cm olması
    1800tl fiyat olan baska alternatif bulamadım (bütce 2000)

• bende bunla LE-40C650 SAMSUNG LCD TV arasında kaldım.
    samsung daha çok format destekliyor sanki ama ekranı daha küçük :S kararsızım
  • evet burada kilitleniyor benim de araştırmalarım, bu televizyonun tek dezavantajı mkv oynatmak için yaklaşık 300 lira daha harcama yapıp media player almak gerekiyor. öte yandan marka olarak şahsen bana samsungdan daha fazla güven veriyor... bilemiyorum... keşke ikisini de kullanıp yardım edebilecek birileri olabilse...
  • atemage +1

Bir de Philips'te alt yazı sorunu var, dts ses desteği yok, internet tv yok, scart 1 adet, hdmi 3 adet. Samsung'da alt yazı sorunu yok, dts desteği var, internet tv var, scart 2 adet, hdmi 4 adet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franko -- 19 Ağustos 2010; 0:28:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VESTEL 42 PF6011 FULL-HD LCD Tv
    14 yıl önce açıldı
    Seg 82 ekran hd ready lcd tv
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: franko

atemage +1

Bir de Philips'te alt yazı sorunu var, dts ses desteği yok, internet tv yok, scart 1 adet, hdmi 3 adet. Samsung'da alt yazı sorunu yok, dts desteği var, internet tv var, scart 2 adet, hdmi 4 adet.

bende bu ikisi arasında kaldım.Ama cidden bu sorunlar var mı Philips'te ?
  • ben de bu tvyi bikaç gündür inceliyorum. gidip incelediğimde fiyatına göre oldukça tatmin edici bence. ib de 1720 lira civarı. tam alıcam diyorum forumda bikaç şey okuyunca biraz daha bakıniyim diyorum. benim bugun gördüğüm samsung c650 den daha tatmin edici bir görüntü verdiği. zevklede alakalı samsung bana çok yapay geldi. altyazısı mkv desteği falan ayrı onu bilemem. ben şu an salt görüntünün kalitesine bakıyorum.
  • arkadaşlar size birşey sorcam birsürü yere yazdım ama cevap alamadım belki bileniniz vardır

ben notebook pcmden lcd tv ye görüntüyü aktarmak istiyorum notebook da HDMI veVGA çıkışı var TV de de SCART girişi var ama bu işlem için bir kablo bulamadım bilen biri varsa söyleyebilirmi ???

Birde SCART tan VGA ya dönüşüm yapabilen bir kablo varmı birde ses için çıkış olmalı o da uydu receverndaki yayını bilgisayar monitöründe izlemek için (tabi oluyorsa).. :))
    görüntü kalitesi HD olmadığı için kalitesinin düşmesi falan çok önemli değil zaten HD olmadığı zaman pek kalite düşmesi olmuyor zannedersem 1-2 gb lık filmlerde yani :)

bunların bazıları sesi aktaramıyormuş bana hem sesi hem görüntüyü aktarabilecek bişey lazım yardımcı olrsanız sevinirim..

• 42PFL5405H PHILIPS LCD TV
    bu üründe usb ile mkv formatı oynatılıyor.bizzat denedim.
    iyi bir cihaz.samsung 40C650 ile yanyana izlediğinizde; kristal ekranın (bana göre aldatıcı) farkı dışında bişii yok.
    philips uzunca bir süre "gözden uzak" kalması nedeniyle samsung ve lg ye "mağlup olduğu" hissi uyandırsa da;
    lcd ve led pazarında oldukça etkileyici ürünleri mevcut son yıllarda.
    son olarak,bu aralar pek çok modeli denemiş biri olarak şunu söylemek isterim ;
    "az girişi var" ya da "net tvsi yok" gibi "sadece ticari süslemelere" pek takılmayın bence...
    "tüm evrendeki formatları desteklesin" masalı hiç bir üründe cuk oturmuyor.
    hepimiz,fiyatları hızla düşen bir media player ya da dlna/wi fi blu-ray player edineceğiz er ya da geç.
    200 tl harcayarak tatmin olmak varken; "bi ton tl" harcayarak "sanal tatmin" gereksiz olabilir....!

• bence ib den 37le5300 alın 1700 civarı hemde led.
  • bu lcd i almak istiyorum şuanda dark media player aldım piyasadaki her türlü formatı destekliyor mkv dahil ve 1080p yi destekliyor bu lcd ile birlikte düşünüyorum arkadaşlar ve ürünün özelliklerine bakarak araştırarak daha iyisini bulamadım bu fiyata.
  • Yaklaşık 7 aydır kullanıyorum. Bence çok başarılı bir ürün. Ben 1.740 TL'ye almıştım, 18 Ocak itibarıyla fiyatı İB'de 1.595'e kadar düşmüş. İlk HD televizoynum ve şu anda gayet seviyeli br ilişki yaşıyoruz kendisiyle, canım o benim. Bu tür cihazlar hakkında fazla bilgim, deneyimim yoksa da, bu model özelinde kendi gördüğüm olumlu ve olumsuz tarafları sıralayayım. Çoğu da izleme keyfine dair izlenimler:

-Üzerindeki USB ile MKV ve DivX oynatıyor, eğer beğenmezlik yapmazsa. Fakat altyazı göstermiyor.
    -Aslında harika bir özellik olan Oto zoom özelliği bazen sapıtıyor. Geniş ekrana takılıp kalıyor. O zaman açıp kapatmak gerekiyor TV'yi.
    -Açılma süresi biraz uzun gibi geldi bana. İlk kapandığında da, hemen açılmıyor, kumandaya bir daha basmak gerekiyor.
    -İlk açıldığında karanlık yatay çizgiler oluşuyor ekranda. 1 dk sonra geçiyor gerçi ama, korkutuyor insanı. TV, sanki ihtiyarlığı hakkında ipuçları veriyor.
    -Dinamik kontrast diye bas bas bağırdıkları özellik rezalet bir şey. İzlediğiniz filmde plan değiştikçe, parlaklık pır pır değişiyor.
    -Kenar çerçevesi biraz kalın gibi.
    -Bazen kontrast görüntülerin kenarlarında bir kirlilik oluyor. Mesela, kanalların köşedeki tanıtım başlıklarının etrafında, özellikle hareketli bir resimse...
    -Başka LCD televizyonlarda var mı bilmiyorum; siyah görüntülerde, özellikle alt tarafta beyaz bir ışık huzmesi belli belirsiz gözüküyor. Bu bazen dikkat çekiyor ve izleme keyfini etkilediğinden değil de, TV'yi mükemmel olmaktan alıkoyduğu için can sıkıyor. Bunun kontrast oranıyla ilgisi var mı bilmiyorum ama, sank siyah-beyaz karşıtlığı da kusursuz değil gibi. Yeri gelmişken, İB'de ve bir iki yerde bu model için kontrast oranı 1/500.000 olarak veriliyor. Galiba yanlış yazım sözkonusu. Philips'in sitesinde kontrast oranı 1/50.000. Aman, aldanmayın.

öte yandan;

+Yukarıdaki bir yorumda dendiği gibi, bu bir Multimedia Player değil, bir TV. Dolayısıyla film izlemek için ek bir donanım almak, her halükarda gerekli olacaktır.
    +Oto zoom takılıyor dedik ama, belki benimkine özgü bir kusurdur. Sonra, bu özellik takılsa bile hiç olmamasından daha iyi. Süper yapmışlar. TV, görüntüdeki siyah kenarları algılayıp, resmi ona göre çerçeveliyor, ekranı en optimum şekilde kullanmak üzere büyütüp küçülterek yerleştiriyor. Önce 4:3 özelliği yok mu diye korkmuştum, böyle bir şeyi ise hiç beklemiyordum. TV'deki görüntüler her zaman 4:3 veya 16:9 olmayabiliyor. Mesela, bazı diziler, ikisinin arasında, (aslında alttan üstten küçük bir "kaş" attıkları 4:3 format) olarak yayına çıkıyor. TV, bu ara oranları da, tanıyarak ekran boyutunun nimetinden en fazla yararlanmanızı sağlıyor. TV alacağım vakit bu özelliği, muadil bir üründe görememiştim ben.
    +Dinamik kontrastı, ayarlara girerek iptal edebiliyorsunuz ;)
    +Çerçevesi kalın ama, bence yuvarlak köşeleri ve simetrik yapısıyla gayet hoş bir tasarımı var.
    +Pixel Plus inanılmaz bir şey. Standart uydu alıcıyı bağlayarak TV'yi ilk açtığımda gözlerime inanamadım. Bir yanlışlık olduğunu, komşunun D-smart HD kablosunu bağladığımı falan sandım (mümkün değil tabii ama). Öyle net, öyle ayrıntılı ve canlı bir görüntü... Resmen HD kalitesi, üstelik Scart bağlantılı bir uydu alıcının çektiği standart çözünürlük sinyal ile... Daha önce hiç TV seyretmemişim dedim. Gerçekten çok başarılı. Fakat, yukarıda da değindiğim kirli kenar sıkıntısı da, bu özellik yüzünden oluşuyor. Bazı filmlerde, sanırım pikselleri HD kalitesine yükseltirken, keskin kenarları, hareket de ediyorlarsa yanlış tanımlıyor ve küçücük, zor farkedilir bir gölge oluşturuyor. Yine de bu, her TV programında olmuyor, yada her zaman fark etmiyorsunuz. İzlediğiniz kanalın yayın gücüyle, oynattıkları bantın/videonun kalitesiyle de ilgili bir şey. Benim gibi SD bir reciever'dan izleyecekseniz belki zaman zaman dikkatinizi çekecektir. HD yayın izlerseniz, zaten sorun yok. Ayrıca pixel plus özelliği tek tuşla iptal edilebiliyor. O zaman bu gölgeleri görmüyorsunuz.
    +Tek bir tuşla, en-boy oranı, piksel özelliği, kontrast, paraklık, renk sıcaklığı gibi farklı özelliklerin kombinasyonlarını elinizin altında bulabilirsiniz. TV, standart olarak en uygun seçenekleri sunuyor. Neyi, nasıl izleyeceksiniz? Sinema, Oyun konsolu, Fotoğraf? Doğal veya canlı renkler? Enerji tasarrufu modu, yada Standart... Hepsi arasında tek bir tuşla seçim yapabilirsiniz. Ayrıca ayarlardan bunların özelliklerini değiştirebilirsiniz. Mesela, enerji tasarrufu modu gözünüze biraz karanlık geldiyse, parlaklığı biraz açabilirsiniz. Ayrıca tamamen zevkinize göre belirleyeceğiniz iki "Kişisel" mod var. Film izlerken mutlaka Sinema modunu kullanıyorum. Full HD LCD televizyonlarda film izlerken bir yapaylık hissine kapıldıysanız, film sanki bir stüdyoda çekilmiş de, (biraz abartarak söylersem) siz filmi değil, onun kamera arkası görüntülerini izliyormuşsunuz gibi geldiyse, sinema özelliğiyle hiç böyle bir hisse kapılmıyorsunuz, gayet doğal renk tonları ve motion/frame/pixel özellikleri... Artık nasıl tabir ediliyorsa...
    + Xbox'tan Component bağlantıyla çıkış yaparak izlediğim DVD filmler gerçekten çok keyif veriyor. Bu aralar bir blu-ray oynatıcı alacağım. O zaman Full HD filmleri de göreceğiz inşallah. Fakat, şimdiye kadar bir kez yüksek çözünürlüklü bir MKV'den ve, TV'nin "Full HD görüntü deneyimi" için koyduğu bir test videosundan televizyonun kalite sınırlarını anlama fırsatım oldu. Çok güzel. Gayet tatminkar.
    + Kumandası çok şık.
    + Arayüzü/Menüsü de şık ve kullanışlı
    + Ses konusunda pek yorum yapamam. Ama sesle ilgili hiçbir sıkıntım olmadı. Gayet temiz.

Böyleyken böyle. Aklıma gelen notlar bunlar. Bence fiyat/kalite denkleminde gayet iyi bir oran yakalamış. Gönül rahatlığıyla alıp, bayıla bayıla izleyebilirsiniz. LED TV'ler hakkında bir şey bilmiyorum ancak, bir başka LCD televizyondan görüntü kalitesi, veya bunun gibi hayati önemi haiz özelliklerde hiçbir eksiğinin olmadığını söyleyebilirim.

• Ben de bu hafta Darty'den 1600 TL ye aldım, deneyimlerimi oldukça yazarım. Satış sorumlusu bu modelde ekran koruma panelinden bahsetti ve bunu bana tvnin ekranına tak tak vurarak uygulamalı olarak gösterdi vurduğu yerlerde ekranda beyaz iz oluşmadı hemen üstteki samsung da ise vurduğu yerlerde likid ekrana bastırınca oluşan geçici izlerden oluştu:) işlemci yapısının en önemli özellik olduğundan ve bu modelin iyi bir veri işleme kalitesine sahip işlemcisi olduğunu söyledi ki göreceğiz bakalım, ayrıntısını araştıracağım.
    Philips'in kendi sitesinden tv özellikleri şu şekilde .Kontrast oranı orada 100.000:1 olarak görünüyor ve bu iyi gibi ;)

Görüntü/Ekran
    • En-boy oranı: Geniș Ekran
    Parlaklık: 500 cd/m²
    • Dinamik ekran kontrastı: 100.000:1
    • Tepki süresi (tipik): 2 ms

• İzleme açısı: 178º (Y) / 178º (D)
    • Diagonal ekran boyutu: 42 inç / 107 cm
    • Ekran tipi: LCD Full HD W-UXGA Aktif matris
    • Panel çözünürlüğü: 1920x1080p
    • Görüntü geliștirme: Pixel Plus HD, Aktif Kontrol +
    Ișık sensörü, Renk Geliștirme, 100Hz Clear LCD,
    Renk Geçiși İyileștirme, Artı Kontrast, Dijital
    Parazit Azaltma, Dinamik kontrast geliștirme,
    Titreșimli Satır Giderme, Ișık Geçiș İyileștiricisi,
    Așamalı tarama, 2D/3D gürültü azaltma, 1080p 24/
    25/30Hz ișleme, 1080p 50/60Hz ișleme
    • Ekran geliștirme: Yansıma önleyici ekran
    • Parlaklık tepe oranı: 65 %
    • Renkli kabin: Siyah kabinli dekoratif parlak siyah ön
    panel
    Desteklenen Ekran Çözünürlüğü
    • Bilgisayar formatları
    Çözünürlük Yenilemi hızı
    640 x 480 60Hz
    800 x 600 60Hz
    1024 x 768 60Hz
    1280 x 768 60Hz
    1280 x 1024 60Hz
    1360 x 768 60Hz
    1920 x 1080 60Hz
    • Video formatları
    Çözünürlük Yenilemi hızı
    480i 60Hz
    480p 60Hz
    576i 50Hz
    576p 50Hz
    720p 50, 60Hz
    1080i 50, 60Hz
    1080p 24, 25, 30, 50, 60Hz

Bağlanabilirlik
    • Ext 1 Scart: Sol/Sağ Ses, CVBS giriși, RGB
    • Scart sayısı: 1
    • Ext 3: YPbPr, Sol/Sağ Ses giriși
    • HDMI 1: HDMI v1.4 (Ses Dönüș Kanalı)
    • HDMI 2: HDMI v1.3
    • HDMI Yan: HDMI v1.3
    • Ön / Yan bağlantılar: HDMI v1.3, USB, Ortak
    Arayüz Yuvası (CI-CI+)
    • Diğer bağlantılar: Kulaklık çıkıșı, PC Ses giriși, VGA
    PC Giriși, S/PDIF çıkıșı (koaksiyel), Ortak Arayüz
    • EasyLink (HDMI-CEC): Tek dokunușla oynatma,
    EasyLink, Pixel Plus bağlantısı, Uzaktan kumanda
    geçiși, Sistem ses kontrolü, Sistem bekleme
    • Ses Çıkıșı - Dijital: Koaksiyel (cinch)
    • Özet: 3x HDMI, 1x USB, 1x SCART
    Güç
    • Green etiketi: ECO etiketi onaylı
    • Ortam sıcaklığı: 5 C° - 35 C°
    • Șebeke elektriği: 220-240V, 50-60Hz
    • Güç tüketimi (tipik): 98,2 W
    • Bekleme durumunda güç tüketimi: 0,15 W
    • Yıllık enerji tüketimi: 143,372 kW·s
    • Kurșun mevcudiyeti: Evet*
    • Cıva içeriği: 72 mg
    Boyutlar
    • Duvar montajına uygun: ayarlanabilir 200 x 300mm
    • Set boyutları (G x Y x D): 1034 x 644 x 83 mm
    • Stand dahil boyutları ayarla (G x Y x D):
    1034 x 692 x 270 mm
    • Ambalajla birlikte Ağırlık: 16,44 kg
    • Ürün ağırlığı: 11,38 kg
    • Ürün ağırlığı (+stand): 13,38 kg
    • Kutu boyutları (G x Y x D): 1210 x 703 x 158 mm

Multimedya Uygulamaları
    • Multimedya bağlantıları: USB
    • Fotoğraf Görüntüleme Formatları: JPEG
    • Müzik Çalma Formatları: MP3, WMA (v2 - v9.2
    arası), AAC
    • Video Oynatma Formatları: Codec desteği:, H264/
    MPEG-4 AVC, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4,
    WMV9/VC1, Kapsamlar: AVI, MKV
    Tuner/Alım/İletim
    • Anten Giriși: 75 ohm koaksiyel (IEC75)
    • TV sistemi: PAL I, PAL B/G, PAL D/K, SECAM B/G,
    SECAM D/K, SECAM L/L', DVB COFDM 2K/8K
    • Video Oynatma: NTSC, SECAM, PAL
    • Dijital TV: DVB Karasal *, DVB-T MPEG4*, DVB-C
    MPEG4*
    • Tuner bantları: Hiperbant, S Kanalı, UHF, VHF
    Kaynak:
    http://download.p4c.philips.com/files/4/42pfl5405h_12/42pfl5405h_12_pss_tur.pdf

• Ben de perşembe gecesi webdenal.com'dan sipariş verdim cumartesi sabahı geldi. Ama Philips servisini aradığımda kurulum için Pazartesi gelebileceklerini söylediler, 1 gündür kutu bana bakıyor ben kutuya bakıyorum. Kapıda nakit seçeneğiyle yaklaşık 1490TL'ye aldım 42" olanını.

http://www.webdenal.com/philips-42pfl5405h-full-hd-lcd-tv-turkiye-philips-_244786.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Bolatbærzej

-Üzerindeki USB ile MKV ve DivX oynatıyor, eğer beğenmezlik yapmazsa.

28 Şubatta aldım bende. Bu sabah kurdular. Heyecanla birkaç hd belgesel ve film izledim. Görüntü harika ancak;

Adamım bu maddeye bende çok takıldım. Satış temsilcisi 8 gb ve üzeri videoları açmaz demişti. Ama alakası yok. 300 Spartalı filminin boyutu 11 gb çatır çatır açtı .mkv uzantılı. Gittim sora Milyoner filmini açmaya kalktım 3.24 gb boyutlu oda .mkv uzantılı dosya biçimi desteklenmiyor falan dedi. Acaba bu tv neyi beğenmiyor? fps değeriylemi alakalı bilen varmı?
    Diğer yandan görüntü kalitesi açısından laf söyletmem harika tv miş :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasgucmen

quote:

Orijinalden alıntı: Bolatbærzej

-Üzerindeki USB ile MKV ve DivX oynatıyor, eğer beğenmezlik yapmazsa.

28 Şubatta aldım bende. Bu sabah kurdular. Heyecanla birkaç hd belgesel ve film izledim. Görüntü harika ancak;

Adamım bu maddeye bende çok takıldım. Satış temsilcisi 8 gb ve üzeri videoları açmaz demişti. Ama alakası yok. 300 Spartalı filminin boyutu 11 gb çatır çatır açtı .mkv uzantılı. Gittim sora Milyoner filmini açmaya kalktım 3.24 gb boyutlu oda .mkv uzantılı dosya biçimi desteklenmiyor falan dedi. Acaba bu tv neyi beğenmiyor? fps değeriylemi alakalı bilen varmı?
    Diğer yandan görüntü kalitesi açısından laf söyletmem harika tv miş :D

arkadaşlar. mkv probleminide çözdüm. mkv uzantılı videolarda DTS audio seslerde problem çıkarıyor tv. sesleri AC3 olarak encode ederseniz problem yaşamazsınız saygılar...

• Eh, doğrudur da, kim uğraşacak onunla... Bir sürü iş. Ben bir media player aldım. DTS sesi de downmix yaparak gönderiyor. Valla süper oldu. 720p veya 1080p filmlerle inanılmaz bir sinema deneyimi sunuyor TV. Zaten altyazı sorununu çözmenin başka yolu yoktu.

Yalnız bu Natural Motion olayı sinir bozucu biraz. Bu özelliği kuvvetli-orta-zayıf-kapalı olarak ayarlayabiliyorsunuz. Ne derecede olursa olsun, açık olduğunda kontrast kenarlarda çok küçük ama kesinlikle rahatsız edici bir parazit oluşturuyor. Yeri gelmişken bir düzeltme yapalım: Önceki mesajımda hatalı olarak bunu Pixel Plus'a bağlamışım. Doğrusu "Natural Motion" özelliği olacak. Bu özellik hareketli görüntülerde güzel bir akıcılık oluşturuyor ancak, özellikle HD olmayan görüntülerde bazı yerlerde gölgeler, parazitler oluşturuyor. Mesela en iyi alt yazılarda fark ediliyor. Altyazıların kenarlarında, orada olmaması gereken bir çeşit gölge fark ediliyor. Ben bu yüzden natural motion'ı kapalı tutmayı tercih ediyorum. Zaten böylelikle daha akıcı değilse de, bence daha doğal, daha alışıldık bir havası oluyor filmin.

Edit: 1080p filmlerde natural motion gayet iyi sonuç veriyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bolatov -- 29 Mart 2011; 15:26:24 >

• iyi geceler arkadaslar gecen hafta aldım bu tvyi kurulumu kendim yaptıgım ıcın en iyi goruntuyu saglayabılecek ayarları soyleyebılırmısınız acaba mesela pixel plustakı herseyi maksimuma getirdigimde hd yayında insan yuzlerinde bi bogulma bulanıklık goruyorum sd yayınlar zaten hak getire gerci hdmi cıkısından izliyorum scarttan degil o yuzden sd yayınlarda sıkıntı yasıyo olabılırım fakat soyledigim gibi hf yayınında insan yuzlerindekı bulanıklıgı nasıl cozerim acaba ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.