Şimdi Ara

Philips 42PFL5405H 42'' Full Hd Lcd Televizyon (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
12.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: frankietr

iyi geceler arkadaslar gecen hafta aldım bu tvyi kurulumu kendim yaptıgım ıcın en iyi goruntuyu saglayabılecek ayarları soyleyebılırmısınız acaba mesela pixel plustakı herseyi maksimuma getirdigimde hd yayında insan yuzlerinde bi bogulma bulanıklık goruyorum sd yayınlar zaten hak getire gerci hdmi cıkısından izliyorum scarttan degil o yuzden sd yayınlarda sıkıntı yasıyo olabılırım fakat soyledigim gibi hf yayınında insan yuzlerindekı bulanıklıgı nasıl cozerim acaba ?

Arkadaşlar benımde aynı sorunum var yardımcı olurmusunuz.En iyi görüntü alabileceğim ayarlar....
  • "Tv Ayarları > Görüntü" menüsünden istediğiniz ayarı yapabilir, zevkinize göre bir denge kurabilirsiniz. Bence kişisel sekmelerinden birini, true motion, dinamik kontrast ve dinamik arka ışığı kapatarak, netliği biraz açarak (görüntüyü bozmayacak kadar) sonra renk, parlaklık değerlerini istediğiniz bir tona getirerek özelleştirin.
  • Mkv Uzantılarında 4.1 High@ İ geçmeyen filmleri oynutıyor sadece geri kalan mkv leri açmıyor arkadaşlar
  • merhabalar, bu tv'ye sahibim konu hortlatma olacak fakat 2011 yılı güncellemesini internetten indirip uygulayan oldu mu ? tv ile ilgili bir proje gerçekleşitiriyorum arayüzü daha iyi hale gelecekse güncelleme yapabilirim eğer çok değişiyorsa işime gelmez. Yazılım güncellemesini geri alabilir miyiz onu da bilmiyorum. Eğer varsa güncelleyen menü tuşuna basınca nasıl bir görüntü geliyor paylaşırsa çok mutlu olurum.Saygılar.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.