Şimdi Ara

40gb ile ne yapmalıyım?(manes)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Manes serverında yarın 40GB para geçecek elime.Bu parayla ilk olarak ne yapmalıyım bir ardream charı için?
    Not:elimde rebirth iron bow war yani ok problemi yok...

• biraz daha para topla bu piyasada birşeyler almak akıl karı değil
  • Peki ne zamanı beklemeliyim???
  • uppp
  • sacma bır topıc naparsan yap allahım ya bıze ne soruon !!!!!!!!!!!!
  • yay problemin yoksa bıcak al üzerini rebirtle birşeyler yap o paraya ne yapılmaz ki
  • SUKUR345 neden her topice smileyi kullanıyosun (afedersiniz) sen salakmısın 40 gbye ilk bırak piyasa ucuzlasın +8 fp set lazım sana ;(okçuysan tabii)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • L tuşuna basıyosun ilk yere Slp yazıyosun (ilk harfi büyük) altındaki yere herhangi bi şey yazıyosun sonra gb leri yolluyosun
  • quote:

Orjinalden alıntı: SUKUR345

sacma bır topıc naparsan yap allahım ya bıze ne soruon !!!!!!!!!!!!

burası paylaşma forumu dur sana

• bence asas kas daha zevkli olur
  • ayy yaa baydı bole topicler 40gb napayım 50 gb var ne alayımm bu ne yaa başka konu bulamıyonuzmu o gb size vereni .... nese
  • quote:

Orjinalden alıntı: grawpi

L tuşuna basıyosun ilk yere Slp yazıyosun (ilk harfi büyük) altındaki yere herhangi bi şey yazıyosun sonra gb leri yolluyosun

doru bir düşünce
  • quote:

Orjinalden alıntı: _baron_

ayy yaa baydı bole topicler 40gb napayım 50 gb var ne alayımm bu ne yaa başka konu bulamıyonuzmu o gb size vereni .... nese

sana mi sorucak
  • bence elindeki iron bowuda sat ve 15gün bekle ondan sonra süper itemler alabilirsin...(ironbow 21gb+ item olarak gidiyor)...

bu arada manesde pp alıcam ilgilenen arkadaşlar varsa oyundan yada burdan pm plz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HolyDaggeR -- 11 Şubat 2007; 20:43:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: HolyDaggeR

bence elindeki iron bowuda sat ve 15gün bekle ondan sonra süper itemler alabilirsin...(ironbow 21gb+ item olarak gidiyor)...

bu arada manesde pp alıcam ilgilenen arkadaşlar varsa oyundan yada burdan pm plz

wayy kanka nerelerdesin yaa .. charı toparlayabildin mi...

bu arada 40 gb yle şu an bi şey yapamazsın bende de 25 gb var bekliyorum fiyatların düşmesini.. sen ancak ticaret yap...
  • asas kas
  • 4ever assas 40gb ve İron Bow'u sat.Paranın bır kısmıyla skilllerini sıfırlat ve Assas itemleri al bu benim tercihim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: harDeath

quote:

Orjinalden alıntı: _baron_

ayy yaa baydı bole topicler 40gb napayım 50 gb var ne alayımm bu ne yaa başka konu bulamıyonuzmu o gb size vereni .... nese

sana mi sorucak

ewet bana soracak herseye atlama avukatmısın sen
  • lewel kac ben de manesdeyim
    neyse
    dual cleawer+8 al
    full chitin +7 al
    ib yi sat
    kekuri al
  • el morad mısın karusmusun (bende manesteyimde) 40 gb az şu an ki manes piyasası çok karışık ben çok güzel 2 item çektim 999 dan +6 light of erenion +0 cristal neck bazen güzel itemler 999 dan konuyor tavsiyem bir kaç gün gezin tozun ucuza item bulabılırsın +6 loenin üstüne bir kaç gb verip +6 glacier of erenion aldım mage süper durumda elbise set te yaptım +8 fp set yapmak istersen azimle dts(soldier) kes +5 fp cıkar bas +8 yaparsın baya topladıktan sonra aslında büyük harcamalarda yapmana gerek yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.