bu iki lcdyi teknosada yanyana gördüm. Gerek buradaki 40v4000 serisi yorumları gerekse fiyat olarak Sonynin samsungtan daha iyi oldugunu dusunuyordum. Ancak canlı izlenimlerim sonucu samsungun bu modelinin 40v4230dan daha iyi bir sonuc vermesi oldu. Bu konuda fikirleriniz nelerdir ? Acaba gercekten samsung LE40m87bd , 40v4000lerden iyi mi yoksa birisine HD digerine SD takılmıs o yüzden mi böyle kötü sonuc veriyordu sony ? Tam 40v4000 almaya karar vermisken bu konuda ciddi süpheye düstüm o yüzden lütfen yorumlarınızı bekliyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: omeah
bu iki lcdyi teknosada yanyana gördüm. Gerek buradaki 40v4000 serisi yorumları gerekse fiyat olarak Sonynin samsungtan daha iyi oldugunu dusunuyordum. Ancak canlı izlenimlerim sonucu samsungun bu modelinin 40v4230dan daha iyi bir sonuc vermesi oldu. Bu konuda fikirleriniz nelerdir ? Acaba gercekten samsung LE40m87bd , 40v4000lerden iyi mi yoksa birisine HD digerine SD takılmıs o yüzden mi böyle kötü sonuc veriyordu sony ? Tam 40v4000 almaya karar vermisken bu konuda ciddi süpheye düstüm o yüzden lütfen yorumlarınızı bekliyorum.
ben 40m 87 yi verip v 3000 aldım..40m 87 albenisi olan bir tv ama bir zaman sonra renklerin canlı ama doğallıktan uzak olduğunu göreceksin..benim 40m87 de arka aydınlatmadan ses geliyordu..(sessiz ortamlarda daha da belirgin oluyordu)servise gönderdim..bana sesin bütün lcd lerde olduğu söylendi...hakikatende de diğer samsung 40m 87lerde de o sesi az yada çok duymuştum.yabancı forumlarda da bu durumdan şikayetçi birkaç kişi okudum...yani sorunun çözümü yok...bir arkadaşım da aynı lcd den aldı.geçenlerde inceledim..aynı problem onda da var ..demekki bu olay kronik...üstelik 40m 87 bir senelik bir lcd artık eski sayılır...sony varken maceraya girip samsung almamın bana yaklaşık 6 ay can sıkıntısı oldu..allahtan aldığım yere baskı yaptım da güç bela değiştirebildim...
Bende LCD almadan önce bu forumda baya bir topic okudum kendim birtane actim okudum arastirdim vs ve 40v4000nin alınması gereken alet olduguna tatmin oldum. Ama yanyana görünce sanki digeri daha iyiymis gibi geldi acaba sonye SD digerine HD mi bagladilar diye düsündüm ama emin olmak icin buraya bir topic daha actim. ikisinide kullanan biri olarak sonyi öneriyorsan sanırım soruma cevap vermis oluyorsun cok tesekkür ederim..
Buarada konuyla alakalı bir bilgisi olan yada basina benzer birsey gelmis olan varsa bilgilendirmesini rica ediyorum. :)
ben samsungu çok fazla kötülemek istemiyorum.güzel tv yapıyorlar ama sony gibi kusursuz olma amaçları yok..düşünüyorum da sony de böyle bir arıza olsa hemen toplatırlardı herhalde...
teknosa da sony 4230 modelini bizzat görüdüm ve inceledim.güzel bir ürün.Samsung un m serisi de güzel fakat v serisi gibi güncel değil.son teknolojiyi mümkün mertebe yakından takip etmek daha iyidir. SONY V4230 senin için daha iyi bir seçim olacaktır. Saygılar