Şimdi Ara

LG 43UJ651V

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu televizyonu almayı düşünüyorum ama hakkında hiç inceleme bulamadım. Neler düşünüyorsunuz bunun hakkında arkadaşlar?

• 43 UH 650V ile arasında bi dark yok bence :)
  • Bundan bir önceki televizyonum olan LG 43uh650v'nin bozulması üzerine 43uj651v modelini aldım. İlkini yaklaşık 45 gün kullandım. Gayette memnumdum ancak ekranındaki kararma nedeniyle LG tarafından iade alındı ve 43uj651v modelini aldım. Onuda yaklaşak 30 gündür kullanmaktayım. Gayet güzel ve başarılı bir tv. UH modeline göre daha canlı görüntüler daha net ve renkli. Futbol maçlarındaki akışkanlıkta mükemmel. MediaMarkt'ta şuan kampanya var 2700'e internet sitesinden alabilirsiniz. Akıllı tv olayı kablosuz pc bağlama herşey gayet güzel. UH modeline göre tek eksiği ses daha bir düşük ve mono geliyor. UH modelinde muazzam bir ses ve surround durumu vardı.
  • Sizden çok ufak bir yardım istiyorum mümkünse.
    Uzun zamandır UHD 4K tv almak için piyasada biraz fiyat araştırması yaptım donanım haber sayfamızdanda faydalandım. Almaya karar verdiğim tv
    LG 43UJ651V modeli oldu. evimdeki odaya ancak 43" daha uygun fiyat olarakta orta karar yani bütçem en fazla 2500 TL civarı. benim sizden ricam bu model tv'yi tavsiye edermisiniz yada başka model tv'mi önerirmisiniz. bu model tv için Vatan bilgisayara bugün gittim ordaki yetkili bana bu ürünü kötüledi diğer marka samsung ve philips daha iyi diye söyledi ispatı için yayındaki ekranı gösterdi. o an yayında TRT SPOR HD açıktı; gerçektende samsung ve philips daha iyi gibi geldi bana. Bende LG tv'nin görüntü ayarlarıyla oynandımı dedim oda hayır dedi. çünkü yayın koyu ve hafif karartılı gibi bunu diğer tv'lerdeki eş zamanlı canlı yayına baktığımda gördüm.
    Bana soracak olursanız LG neden istedim daha doğal gerçek renk diye donanım haber sayfamızdaki yorumlardan buna yöneldim. Samsung ise daha parlak gerçek dışı doğal ten olmayan renk sunduğundan istemedim.
    Lafı fazla uzatmadan 43" tv olarak UHD bana ne önerirsiniz.
    LG 43UJ651V alayım mı? yoksa başka model mi?

• Kısmet olursa bende bu tv yi düşünüyorum.Görüntü kalitesi olarak bence daha iyi.İzmirde teknosa bayiindeki arkadaşlar sansungla lg yi karşılaştırmamda yardımcı oldular.Lg gerçekten doğal görüntü sağlıyor.Fiyatın biraz daha düşmesini bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen hafta bu tv yi almış biri olarak söylemek gerekirse,

Yüksek çözünürlüklü film izlerken gayet iyi. Yalnız yüksek çözünürlükte bazen yenileme hızı yetersiz kalabiliyor. Tabi bu Samsung'ta daha iyi diyemem diğer tv lerde bunu tecrübe etmedim. Bir de siyah ağırlıklı renklerde biraz karanlık kalıyor. Siyah tonlarını iyi ayıramıyor sanki görüntü kayboluyor.

Samsung'ta bu daha iyi gibi fakat Samsung'ta canlı modu ayarlayınca renkler çok patlıyor.

Bu tv nin bence en kötü tarafı kumandası. Kumandayı beğenmedim. Üç yıl önce enişte aldı lg, aynı kumanda vardı. Youtube da video açarken içimden geçirmiştim ne kadar saçma ve kullanıcı dostu olmayan bir kumanda demiştim. Bugün aynısını ben almış oldum.

Philips ve Vestel ile ilgili iyi şeyler duymadığım için Samsung ve LG'ye yönelip Samsung niyetlenmiştim ki Teknosa'da LG promotörü vatandaş beni Lg promotörü olmadığını söyleyerek bu tv ye yönlendirdi. Aldıktan sonra lg promotörü olduğunu öğrendim. Artık yapacak bir şey yok.

En azından tipi fena değil ama ayakları güzel değil maalesef.

• Hocam cevabınız için teşekkürler.
    İnanın bende kumanda konusunda ve tv'nin ayaklarını beğenmedim mağazada baktığımda ayaklardan dolayı tv sallanıyordu.
    Siyah tonlar konusundada bu tv için şüpheliyim halen beklemediğim samsung yada lg almak için kullanan arkadaşlardan yorumların sayesinde en son birini karar vericem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG 42LV375S
    13 yıl önce açıldı
    LG LAS454B & LG SH3B Soundbar
    8 yıl önce açıldı
    LG 55UJ630V NASILDIR?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende 43UJ651V ile Samsung 43MU7000 arasında kaldım ips panelde ışık sızması çok oluyor diyenler var tavsiyelerinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.