Sony 40w4000yi almak üzereyim. Suanda sanliurfada oldugumdan dolayı bu ürünü inceleyebilecek cok fazla ortam bulamadım. Teknosalarda SD yayını verebilmek icin kurulu sistem yokmuş. Baskada zaten bu makineyi satan bir yer yok gibi güvenebilecegim. Bu durumda tamamen sizlere ve teknik bilgilere güvenmek durumundayım. Sonynin HD modellerinin sınıflarının en iyisi oldugunu ama SD yayında bir takım sorunlar yaratabildigini az cok okuyarak ögrendim. Genellikle kanal d show star gibi kanalları izleyecek olsamda yinede nedense icimden bir ses kesinlikle Sonyden sasmamamı söylüyor. Bu yüzden bu sorunu simdilik bir kenara bırakarak gercek soruma geciyorum.
HD Smart veya HD Digiturk kullanırsam televizyonumun performansını arttırabilirmiyim ?
Bildigim kadariyla HD Smartta Kanal D ve eurosport HD Digiturktede Ligtv
HD hizmeti veriyor geri kalanları benim ilgi alanım icerisinde degil. Bu hizmetleri almam karsiliginda gösterecekleri performans kayda degermi ?
Arkadaşım, Ben de Samsung 40A615 Full HD kullanıyorum,D-smart bağlattım,SD yayın izliyorum ama gerçekten keyif verici,renkler de oldukça doyurucu.D-smart'ı sadece SD yayınlar dahi olsa tavsiye ederim.
Kolay gelsin.
Cok tesekkur ederim ilgin icin..
quote:
Orjinalden alıntı: omeah
Herkese iyi geceler ,
Sony 40w4000yi almak üzereyim. Suanda sanliurfada oldugumdan dolayı bu ürünü inceleyebilecek cok fazla ortam bulamadım. Teknosalarda SD yayını verebilmek icin kurulu sistem yokmuş. Baskada zaten bu makineyi satan bir yer yok gibi güvenebilecegim. Bu durumda tamamen sizlere ve teknik bilgilere güvenmek durumundayım. Sonynin HD modellerinin sınıflarının en iyisi oldugunu ama SD yayında bir takım sorunlar yaratabildigini az cok okuyarak ögrendim. Genellikle kanal d show star gibi kanalları izleyecek olsamda yinede nedense icimden bir ses kesinlikle Sonyden sasmamamı söylüyor. Bu yüzden bu sorunu simdilik bir kenara bırakarak gercek soruma geciyorum.
HD Smart veya HD Digiturk kullanırsam televizyonumun performansını arttırabilirmiyim ?
HD hizmeti veriyor geri kalanları benim ilgi alanım icerisinde degil. Bu hizmetleri almam karsiliginda gösterecekleri performans kayda degermi ?
digiturk plus ta da eurosport hd var.ayrıca spor kanalı olarak yine spormax hd de var
spormax hd icin ekstra ücret isteniyor sanırım ? Ligtvyi actirsam bile spormax actirmam heralde cok para istiyorlar hepsine diye hatırlıyorum. Ama dedigim gibi benim icin asıl önemli olan normal kanallar yani kanal d , show , star , atv gibi kanalları sırf televizyonum Sony LCD diye cok kotu izlemek istemiyorum. Bazı arkadaslar görüntüm camur gibi diye yorumlarda bulunmuslar ben böyle bir memnuniyetsizlik yasamak istemiyorum o yüzden eger Dsmartın SD yayınlari söylendigi gibi daha iyiyse d smart alacagim.. Siz DT'yi önerirken görüntüsünden memnun oldugunuz icin mi önerdiniz yoksa sadece eksik yazmis oldugum bilgileri tamamlamak acisindnamı son mesaji yazdiniz?
quote:
Herkese iyi geceler ,
ben de kendi fikirlerimi soyleyeyim. ben de sony 40p3000 var. HDReady bir televizyon ve kontrast orani 8000*1. onceleri ligtvli ailecek paket ve dsmart izliyordum. fakat hd izleme istegi nedeniyle digiturk plus kiraladim ve turksattan ligtvli paketi kapattirip eutelsattan kampanyadan ekospor paketine gecis yaptim. ilk ay da tum kanallar acikti ve eger yayinlari begenirsem ust paketlere gecerim diye dusundum. 21inde bedava gunlerim doluyor. ust pakete gecerim diye dusunuyorum. gelelim digiturk plus kalitesi ve icerigine. belgesel seviyorsan : national geographic hd... futbol seviyorsan : ligtv hd ile turkcell superlig maclari ve spormax ile premier lig ve portekiz ligi maclari...(haftada en az 6 hd mac yayini) spor seviyorsan : eurosport hd ile inanilmaz hd goruntuler esliginde spor musabakalari... film seviyorsan : moviemax hd...
bence almak istedigin tv benim cihazima gore daha iyi bir alet. benim tv'den aldigim goruntu cok tatmin edici...gerisini artik sen dusun...kolay gelsin...
bir de sana mujde :
Yapı Kredi World Kart Sahiplerine Lig TV'li Eko-Spor Paketi 68,80 TL yerine aylık sadece 39.90tl!!. Üstelik kurulum ücretsiz !
- Kampanya 12 aylık üyelikler için geçerlidir.
- Kampanyada kurulum ücretsiz olup, başlangıçta 40 YTL aktivasyon ücreti ödemeniz yeterlidir. Binanızda ortak Digiturk anten sistemi varsa, sisteme bağlantısı yapılır; yoksa, bireysel çanak anten seti kurulur. Çanak anten kurulumu 45TL'dir.
bu kampanyadan alirsan ayni benim kampanya gibi oluyor. 25.90 digiturk plus kiralama bedeli... ustune 39.9 veriyorsun ilk ay 65.8 toplam fiyat tum kanallar acik ve test ediyorsun. sonra 15 ytl daha odeyip spor paketine gecip tum hd kanallar acik izleyebiliyorsun. bence msuteri hizmetlerini ara ve bu kampanyayi sor...
ayrica ; digiturk plus'da benim televizyon icin konusuyorum sd kanallar camur gibi falan degil ! bence hd ile karsilastirilamasa da gayet iyi...
quote:
spormax hd icin ekstra ücret isteniyor sanırım ? Ligtvyi actirsam bile spormax actirmam heralde cok para istiyorlar hepsine diye hatırlıyorum. Ama dedigim gibi benim icin asıl önemli olan normal kanallar yani kanal d , show , star , atv gibi kanalları sırf televizyonum Sony LCD diye cok kotu izlemek istemiyorum. Bazı arkadaslar görüntüm camur gibi diye yorumlarda bulunmuslar ben böyle bir memnuniyetsizlik yasamak istemiyorum o yüzden eger Dsmartın SD yayınlari söylendigi gibi daha iyiyse d smart alacagim.. Siz DT'yi önerirken görüntüsünden memnun oldugunuz icin mi önerdiniz yoksa sadece eksik yazmis oldugum bilgileri tamamlamak acisindnamı son mesaji yazdiniz?
1- plazma al
2 - d smart al (normal turksat d smartsiz uydu da olur)
3- digiturk un HD sini al
nokta
Plazma almasam olmazmı ? LCDlerin plazma kadar kaliteli SD yayini yapamadigini biliyorum. Sadece imkanların en iyisini olusturmaya calisiyorum. Plazma secenegini ancak LCDler cok basarisiz ve izlenmez halde olurlarsa düsünebilirim. Bu düsüncelerimden sonra yinede plazmamı önerirsin ?
quote:
Orjinalden alıntı: jujuuu
1- plazma al
2 - d smart al (normal turksat d smartsiz uydu da olur)
3- digiturk un HD sini al
nokta
1- lcd al 2- dsmart al 3- digiturk plus al :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme