Şimdi Ara

41 lewelde ne kasar beni (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olimpia da human lvl 45 warior var 41 den itibaren hep deruda kastım 2 günde 45 oldum günde ortalama 1 saat deruda kastım girikalan vakitte snowman para için şimdi gittiler tabiSen deruda kas ama seeking açma deru çok seri kesiliyo 10 saniyede iner 5000 civarı exp verir
  • He bide unutmadan sakın ilk sen dalma
  • quote:

Orjinalden alıntı: super gunes

ya eskıden k.o.da oylemıydı hepınız 40a kadar death knıghtlara talıptık mıllet ashlerden dtslerden bahsedıyo

dk oLsa gene ii ...
    KurtLa , köpekLe urashlrdlk ßütün gün ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: st_warrior

quote:

Orjinalden alıntı: 7thsense

harpy tek nasıl kescem ve nasıl gidiliyo en kısa yolu nasıl hangi aynadan nere party rahat bula bilirmiyim ve en önemlisi pelerinli clan dayım ama clan party yapmıyolar
    şimdi napcam

zuhhahahahhahaha komik olan kısmı kırmızıya boyadıMm anlayın durumu kanka harpyleri
    lvl 60-70adamlar ıkına tepine kesio

sen düşüğn gerisini

demek lvl 60-70 adamlar zor kesio he bak komik olan kısmı kırmızıya boyadım ben 54 ken gayet rahat kesiyodum harpyleri 57 ken çat çat alıyodum şimdi eğer blizzardım açık olsaydı tek başıma aoe bile yapabilirdim bilip bilmeden konuşmaz hapy değil mübarek tk... çok abartmışsın tabi şimdi o arkadaşımız o lvlde kesemezde sende fena sıkmışın kırmızı olan yerde bilip bilmeden konuşma

• sağlam bi troll partysi kur bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxxoverxxx

Olimpia da human lvl 45 warior var 41 den itibaren hep deruda kastım 2 günde 45 oldum günde ortalama 1 saat deruda kastım girikalan vakitte snowman para için şimdi gittiler tabiSen deruda kas ama seeking açma deru çok seri kesiliyo 10 saniyede iner 5000 civarı exp verir

sen 10 saniyeye azmı diyosun :D bi party mage (clan partysi) harpylere giderken yolumuz düştü bi baktık derular party kurmaya çalışıyolar arkadaşın teki gelin biraz deru dönelim dedi hadi dedik novayı çaktı ard arda 6 nova düştü ve etrah tertemiz her taraftan party plz nidaaları yükselio tabe ehehhehehe

• 41 lvlda ash nası kasmıyo seni. benim lvl 50 ben 50 olana kadar ash, deru, apos kestim. hala yer bulamazsam ash keserim. bi okçuyu da yanıma alıyorum arkama da bi healer hiç durmadan ash kesiyoruz. zaten yanımıza gelene kdr yatmış bile oluyor. böyle böyle lvl kastım ben. sen sanki tek başına ask kesebiliyomusun da beni kasmıyo diyosun. biraz zor kesersin lvl 41de tek başına
    sen heralde 1 saatte lvl atlıyim istiyosun. ash senin için fazla bile 41 ken dm mi kesmeyi planlıyon
    biri de deruya git lvlını öğrenmesinler diye seeking açma demiş. böyle bi eziklik var mı ya. sonra sen partiyi kuruyosun 2 dk sonra yatıyo herkes. bakıosun 45i geçen adam yok partide. adamın lvl 40 gelmiş deruya

senin bu saçma sapan konularından da bıktım. 3 lvl da bi topic açmayı düşünüyosun heralde nerde kassam diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acheron -- 10 Ocak 2006 7:52:19 >

• abi benim anlayamdığım ash lvl 60 adamı bile kasıo 41 lvlı nasıl kasmıo
  • herkez bir an önce kasılmayı planlıyo
    oyun bu emek harcaman gerek ash 60 da kasar (61 de kassın sıkıyosa)
    ben lvl 61 mageyim beramusta oynuyorum lvl 45 bir mage yiharpy partyme almam 56 57 lvl mage 700 vuruyo o 300 400 vurur senin için en iisi deru lr mage ol veya dts ash kes dts kendini geliştirmek için en iyi karekterdir.mage kasmak çok zor çok zevklidir çünkü nova hayali ile kasarsın
    41 lvl zombilere git toplu yaptığınız zaman çok exp gelir tavsiyem budur
    gidiş yolunu da bi zahmet oyundakilere sor
    hepinize kolay gelsin
    bu oyunu lütfen düzgün oynuyalım

• quote:

ben kescem demedim nasıl kesiyim ki dedim iyi oku hem sen kaç lewel sin ? harpy nasıl kesiyim.çok biliyosan sen kes

arkadaşım hemen ne die sinirlenion

walla xigde lvl 43

areste lvl42-41-35

olympiada lvl 38

dies lvl32 :(

beramus lvl 36

v.s

olm bak ben 40+ clan kurdum xigde

istersen gel bu forumdan herkesi alırım söliim

yakında 45+ olcaz

sen düşün artıKk

• Arkadaşım bne 46 battle priestim hala ash de kasıom.Tek başıma seri seri kesiom.Öle 2-3 saat kestiğim zaman 3 mile yakın exp toplamış oluyorum
  • ben 51 lwl im hala ash dts vaşka bişi yok deru sıkıcı başım dönuyo ama dts solo en iyisi
  • 7thsense olm seni hiçbişey kasmaz ben seni kasarım!
    hee bu arada zicanzee nasılsın kardeş! oyunda sana pm atmıştım muhabbet etmiştim!
  • bence dts lere devam et 45 e geline archerye gec.uruk hai-bladee-tron kes 55 de assasin ol ve dagıt ortalıgı.mantık bu yani: )
  • 41'den sonra en iyisi deru partylerine girmek 1 haftada 52-53 lvl olursun. (hatta daha fazla o senin kasmana bağlı )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hizlinet -- 11 Ocak 2006 11:49:48 >
  • quote:

geçen sefer sizlerle 38 olarak gelmiştim
    şimdi 41 oldum
    ash kasmıyo beni kesiyim
    şimdi ne kesiyim?
    kesceğim şeylere nasıl gidilceğimi söylermisiniz

Ya kardeşim sen 51de olsan böyle sorular soracakmısın..Eğer soracaksan kal 41de hiç lvl kasma..Ya neyi ash seni kasmıyor..Sen 100000 lvl oluncaya kadar her öldürdüğün yaratığın %2 vereceğini mi sanıyorsun..Bırak salak salak sorular sormada oyununu oyna.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zicanzee

quote:

Orjinalden alıntı: st_warrior

quote:

harpy tek nasıl kescem ve nasıl gidiliyo en kısa yolu nasıl hangi aynadan nere party rahat bula bilirmiyim ve en önemlisi pelerinli clan dayım ama clan party yapmıyolar
    şimdi napcam

zuhhahahahhahaha komik olan kısmı kırmızıya boyadıMm anlayın durumu kanka harpyleri
    lvl 60-70adamlar ıkına tepine kesio

sen düşüğn gerisini

demek lvl 60-70 adamlar zor kesio he bak komik olan kısmı kırmızıya boyadım ben 54 ken gayet rahat kesiyodum harpyleri 57 ken çat çat alıyodum şimdi eğer blizzardım açık olsaydı tek başıma aoe bile yapabilirdim bilip bilmeden konuşmaz hapy değil mübarek tk... çok abartmışsın tabi şimdi o arkadaşımız o lvlde kesemezde sende fena sıkmışın kırmızı olan yerde bilip bilmeden konuşma

kardeş novacıları görüoz nerdeyse towna götürcekle harpyleri

hem yarası olan gocunur

• quote:

Orjinalden alıntı: omarion18

herkez bir an önce kasılmayı planlıyo
    oyun bu emek harcaman gerek ash 60 da kasar (61 de kassın sıkıyosa)
    ben lvl 61 mageyim beramusta oynuyorum lvl 45 bir mage yiharpy partyme almam 56 57 lvl mage 700 vuruyo o 300 400 vurur senin için en iisi deru lr mage ol veya dts ash kes dts kendini geliştirmek için en iyi karekterdir.mage kasmak çok zor çok zevklidir çünkü nova hayali ile kasarsın
    41 lvl zombilere git toplu yaptığınız zaman çok exp gelir tavsiyem budur
    gidiş yolunu da bi zahmet oyundakilere sor
    hepinize kolay gelsin
    bu oyunu lütfen düzgün oynuyalım

ben zombi noobların yeridir die biliodum
    ama bi kez seekten aresteki mage alıp çektiler

tam çıkarken provoker bütün slotları dolaşıp geldi ve bi ordu zombi bide baktım hepsi yerde

artık mage ve priestleri zombide kasacam baktım toplam o şekilde 46*** ex geldi bi postada bu kadar gelio düşünün

ancaaak provoker yoksa zombi,harpy bir hiçtir

• en güzel seni worm kasar...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.