Şimdi Ara

41 lewelde ne kasar beni

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçen sefer sizlerle 38 olarak gelmiştim
    şimdi 41 oldum
    ash kasmıyo beni kesiyim
    şimdi ne kesiyim?
    kesceğim şeylere nasıl gidilceğimi söylermisiniz

• En iyisi apos dön. Al bi tane healer yanına tek dönersin zaten. Buff a gerek yok. 960 heal yeter sana. (şaka şaka)

Bence dts ve ash. Ya da git eslanta derudakilere parti dilen alırlarsa iyi olur.
  • Evet bende level 41 im çok zor atlıyor yardım
    Ash leri seri kesiyoruz atlatmıyor. Dts ler atlatıyor ama slotlar dolu oluyor
    Harpy lerin orası zaten bomboş
  • ash kasmıyo dts öle böle ama en hızlı hangisin ve apolara ve deru lara nasıl gitcem
  • harpy tek nasıl kescem ve nasıl gidiliyo en kısa yolu nasıl hangi aynadan nere party rahat bula bilirmiyim ve en önemlisi pelerinli clan dayım ama clan party yapmıyolar
    şimdi napcam
  • bak kardeşim herkes burda kendini hangi yaratığın kasacağını sorarsa ortalığın halini sen düşün.
    38 ile 41 arasında fazla bir fark yok.önceki topicdede dediğim gibi ash dts bak belki şansın dönerse derularda party bulursun allah kolaylık versin
  • arkadaşım sennesin ????
    baq söyleyim
    mage=harpyy
    warror=deruuu&apost
    rogue=deru&apost
    Prest=istediği partye girer çünkü en önemli parçadırrrr
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: 7thsense

harpy tek nasıl kescem ve nasıl gidiliyo en kısa yolu nasıl hangi aynadan nere party rahat bula bilirmiyim ve en önemlisi pelerinli clan dayım ama clan party yapmıyolar
    şimdi napcam

zuhhahahahhahaha komik olan kısmı kırmızıya boyadıMm anlayın durumu kanka harpyleri
    lvl 60-70adamlar ıkına tepine kesio

sen düşüğn gerisini
  • quote:

harpy tek nasıl kescem ve nasıl gidiliyo
    şimdi napcam

Bak eslantta git orda deru var, apos var, dm var, var da var...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ermanTR

Evet bende level 41 im çok zor atlıyor yardım
    Ash leri seri kesiyoruz atlatmıyor. Dts ler atlatıyor ama slotlar dolu oluyor
    Harpy lerin orası zaten bomboş

Mage misin? Eğer mage isen 45'den sonra girersin harpy'lere. Ama gelene kadar birkaç gün kasman gerekir.
  • zuhhahahahhahaha komik olan kısmı kırmızıya boyadıMm anlayın durumu kanka harpyleri
    lvl 60-70adamlar ıkına tepine kesio

sen düşüğn gerisini

ben lwl 58 mage yim çok rahat kesiyorum

• ben kescem demedim nasıl kesiyim ki dedim iyi oku hem sen kaç lewel sin ? harpy nasıl kesiyim.çok biliyosan sen kes
  • ya eskıden k.o.da oylemıydı hepınız 40a kadar death knıghtlara talıptık mıllet ashlerden dtslerden bahsedıyo
  • süper güneş haklısın walla
    bu konunun kitlenmesini talep ediyorum
    çünkü aşırı gereksiz sen gel 38de bu konuyla ilgili topic aç lvl41 de aç oldu cnm her lvl de sor bize oke?herkes sorsun forumu bişeyler götürsün
  • quote:

geçen sefer sizlerle 38 olarak gelmiştim
    şimdi 41 oldum
    ash kasmıyo beni kesiyim
    şimdi ne kesiyim?
    kesceğim şeylere nasıl gidilceğimi söylermisiniz

o lvlde seni herşey kasar dostum ehehehe dk bile yani ben dk tavsiye ederim yanına bi kaç kişi al en iyisi o biraz daha gelişince ash sonra dts sona harpy
  • Ash ve dts iyi seri olursa.Harpy iyi swiftci olarak alırlar belki seni a o zaman iyi exp alırsın.Apos Deru iyi.
  • zicanzee senin oyundaki adın ne beni kasarmısın? bide teşekkür ederim diyerleri gibi dalga geçmedin tekrar teşekkürler
  • bak kardeşim ben üstüme alınmasam bile sen diek bana söylemiş oldun ben sadece 38 iken yaptıınla 41 arasında fark yok demeye çalışıyorum ok?kırgınlık olmasın . . .
  • giççeğim yere en kısa yolunu söylermisiniz bide daha rahat harpy leri bulurum daha rahat aposları bula bilirim
  • lafım sana desil st_warrior a sen üstüne alınıyosan pardon
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.