arkadaşlar artık 1 lwlde kahraman görmeye başladım bunun sbebi nedir
kahraman olabilmek için öncelikle slot kesmeniz lazim 1 lvl kahramanlar ise zamana baglıdır. Bu da ne kadar çok oyunda kalırsanız o kadar yükselir. Bunlar kesinlikle masa açmak için açılmış carlardır.
Arkadaşım Senin Gördüğün Şey Şu Adam 40-50 lvl olmuş üstündekileri çıkarmış bi keşiş plaka takmış geziyor olay bu sende öle yap
quote:
Orjinalden alıntı: ByFake
Arkadaşım Senin Gördüğün Şey Şu Adam 40-50 lvl olmuş üstündekileri çıkarmış bi keşiş plaka takmış geziyor olay bu sende öle yap
1 level diyor...
quote:
Orjinalden alıntı: IaMChak0
quote:
1 level diyor...
He Pardon Ben Hile Kullanıyorum Yeni Pack İndirmediğim İçin Yanda Lv.leri Yazmıyo
1.Bilge Kralın Eldiveni 2. Bilge Kralın Sembolü 3. adını unuttum k.b'yın Bunları Kullanarak Kolay KAsabilir
Genelde pazar charları 1 lwl oluyor oyunda kalma süreleri çok olduğundan
saolun.Ama neden pazar kurmak için 1 lwl char açıolar
ya ne alakası var oyunda durma süresiyle kahraman olmanın sen ne kadar canavar kesersen o kadar tecrube puanı alırsın
quote:
ya ne alakası var oyunda durma süresiyle kahraman olmanın sen ne kadar canavar kesersen o kadar tecrube puanı alırsın
Tecrübe puanımı? arkadaşım resim ps değil oyunda durma süresiyle puanın çok azda olsa artıyor @leaderknight 1 lwl charlar başka bir hesaba bağlı oluyor ve aynı anda hem pazar yapıp hemde normal oyununu oynayabiliyosun
quote:
Orjinalden alıntı: ViCt0R
quote:
Tecrübe puanımı? arkadaşım resim ps değil oyunda durma süresiyle puanın çok azda olsa artıyor @leaderknight 1 lwl charlar başka bir hesaba bağlı oluyor ve aynı anda hem pazar yapıp hemde normal oyununu oynayabiliyosun
Valla Şu Ana Kadar İlk Sende Duyuyorum Doğrudur ama
quote:
Dediğini düzeltiyorum, çünkü 40 lwlken yabani köpek kes derece puanı gelmiyor.Lwline uygun yaratıklarını kesersen geLir.
quote:
Orjinalden alıntı: ViCt0R
quote:
ha doru ya bende öle yapıorum unutmuşum
bizim bi ark maymun kesersen(1lwlde)kahraman oluyon ama bilemen
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme