Şimdi Ara

1 lwl de kahraman

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar artık 1 lwlde kahraman görmeye başladım bunun sbebi nedir

• kahraman olabilmek için öncelikle
    slot kesmeniz lazim
    1 lvl kahramanlar ise zamana baglıdır. Bu da ne kadar çok oyunda kalırsanız o kadar yükselir.
    Bunlar kesinlikle masa açmak için açılmış carlardır.
  • Arkadaşım Senin Gördüğün Şey Şu Adam 40-50 lvl olmuş üstündekileri çıkarmış bi keşiş plaka takmış geziyor olay bu sende öle yap
  • quote:

Orjinalden alıntı: ByFake

Arkadaşım Senin Gördüğün Şey Şu Adam 40-50 lvl olmuş üstündekileri çıkarmış bi keşiş plaka takmış geziyor olay bu sende öle yap

1 level diyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: IaMChak0

quote:

Arkadaşım Senin Gördüğün Şey Şu Adam 40-50 lvl olmuş üstündekileri çıkarmış bi keşiş plaka takmış geziyor olay bu sende öle yap

1 level diyor...

He Pardon Ben Hile Kullanıyorum Yeni Pack İndirmediğim İçin Yanda Lv.leri Yazmıyo

1.Bilge Kralın Eldiveni
    2. Bilge Kralın Sembolü
    3. adını unuttum k.b'yın
    Bunları Kullanarak Kolay KAsabilir

• Genelde pazar charları 1 lwl oluyor oyunda kalma süreleri çok olduğundan
  • pazar açmak etkiliyor diye biliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diablo 3 26 lvl oldum yardım
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • saolun.Ama neden pazar kurmak için 1 lwl char açıolar
  • ya ne alakası var oyunda durma süresiyle kahraman olmanın sen ne kadar canavar kesersen o kadar tecrube puanı alırsın
  • quote:

ya ne alakası var oyunda durma süresiyle kahraman olmanın sen ne kadar canavar kesersen o kadar tecrube puanı alırsın

Tecrübe puanımı? arkadaşım resim ps değil oyunda durma süresiyle puanın çok azda olsa artıyor
    @leaderknight
    1 lwl charlar başka bir hesaba bağlı oluyor ve aynı anda hem pazar yapıp hemde normal oyununu oynayabiliyosun
  • quote:

Orjinalden alıntı: ViCt0R

quote:

ya ne alakası var oyunda durma süresiyle kahraman olmanın sen ne kadar canavar kesersen o kadar tecrube puanı alırsın

Tecrübe puanımı? arkadaşım resim ps değil oyunda durma süresiyle puanın çok azda olsa artıyor
    @leaderknight
    1 lwl charlar başka bir hesaba bağlı oluyor ve aynı anda hem pazar yapıp hemde normal oyununu oynayabiliyosun

Valla Şu Ana Kadar İlk Sende Duyuyorum Doğrudur ama

• quote:

Dediğini düzeltiyorum, çünkü 40 lwlken yabani köpek kes derece puanı gelmiyor.Lwline uygun yaratıklarını kesersen geLir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ViCt0R

quote:

@leaderknight

ha doru ya bende öle yapıorum unutmuşum

• bizim bi ark maymun kesersen(1lwlde)kahraman oluyon ama bilemen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.