2 bo kesip ch değişiyorum görev bitiyor ama görevi saymıyor
az önce 30 dk uğraşdım ch değişmeden kestim yine kabul etmedi ne yapmam lazım???
bazen 2 görev birden aynı slotu kesmeni istiyor bu yüzden olmuyor mesela 19 . av görevi aç kahverengi ayı kesmek bide biyaloğun verdii görev var o da aç kahverengi ayı kesmek 2 sinden biri işlemior sadece biri işliorama bunda at görevinden başka bo kesme görevi varmı bilmem
quote:
Orjinalden alıntı: leaderknight
bazen 2 görev birden aynı slotu kesmeni istiyor bu yüzden olmuyor mesela 19 . av görevi aç kahverengi ayı kesmek bide biyaloğun verdii görev var o da aç kahverengi ayı kesmek 2 sinden biri işlemior sadece biri işliorama bunda at görevinden başka bo kesme görevi varmı bilmem
Bo kestiğim zaman öldürülen bo sayısından düşüyor ama görevi kabul etmiyor
o zaman bilmiom
Çıldırın Çıldırıın BO için Çıldırınnnnnn
quote:
Orjinalden alıntı: ByFake
Çıldırın Çıldırıın BO için Çıldırınnnnnn
Seyis her zaman görevi kabul etcek diye bir kaide yok ben siyah ork görevini 9 kez yaptığımı bilirim bildiğim kadarıyla bo nun başka görevi yok
quote:
Orjinalden alıntı: ViCt0R
Seyis her zaman görevi kabul etcek diye bir kaide yok ben siyah ork görevini 9 kez yaptığımı bilirim bildiğim kadarıyla bo nun başka görevi yok
zaten bi canavarın bi görevi oluyo
quote:
Orjinalden alıntı: *BurN
quote:
bir canavarın 2 görevi olabilir örnek istiyosan biyolog görevleriyle level görevleri
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: *BurN
quote:
bir canavarın 2 görevi olabilir örnek istiyosan biyolog görevleriyle level görevleri
hızlılık önemli :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme