Şimdi Ara

At üstünde Bo kesme (Çıldırıcam!!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 bo kesip ch değişiyorum görev bitiyor ama görevi saymıyor

az önce 30 dk uğraşdım ch değişmeden kestim yine kabul etmedi ne yapmam lazım???

• bazen 2 görev birden aynı slotu kesmeni istiyor bu yüzden olmuyor mesela 19 . av görevi aç kahverengi ayı kesmek bide biyaloğun verdii görev var o da aç kahverengi ayı kesmek 2 sinden biri işlemior sadece biri işliorama bunda at görevinden başka bo kesme görevi varmı bilmem
  • quote:

Orjinalden alıntı: leaderknight

bazen 2 görev birden aynı slotu kesmeni istiyor bu yüzden olmuyor mesela 19 . av görevi aç kahverengi ayı kesmek bide biyaloğun verdii görev var o da aç kahverengi ayı kesmek 2 sinden biri işlemior sadece biri işliorama bunda at görevinden başka bo kesme görevi varmı bilmem

Bo kestiğim zaman öldürülen bo sayısından düşüyor ama görevi kabul etmiyor

• o zaman bilmiom
  • Çıldırın Çıldırıın BO için Çıldırınnnnnn
  • quote:

Orjinalden alıntı: ByFake

Çıldırın Çıldırıın BO için Çıldırınnnnnn

• Seyis her zaman görevi kabul etcek diye bir kaide yok ben siyah ork görevini 9 kez yaptığımı bilirim bildiğim kadarıyla bo nun başka görevi yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: ViCt0R

Seyis her zaman görevi kabul etcek diye bir kaide yok ben siyah ork görevini 9 kez yaptığımı bilirim bildiğim kadarıyla bo nun başka görevi yok

zaten bi canavarın bi görevi oluyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: *BurN

quote:

Seyis her zaman görevi kabul etcek diye bir kaide yok ben siyah ork görevini 9 kez yaptığımı bilirim bildiğim kadarıyla bo nun başka görevi yok

bir canavarın 2 görevi olabilir örnek istiyosan biyolog görevleriyle level görevleri
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: *BurN

quote:

bir canavarın 2 görevi olabilir örnek istiyosan biyolog görevleriyle level görevleri

• hızlılık önemli :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.