Şimdi Ara

Klavye @ (at) işareti yapamıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
32.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Klavyemde normal şartlarda altgr + q ya bastığımda @ işareti yapamıyorum. Sorun son 1 haftadır başımda aramadığım çözüm kalmadı,
    Klavyenin tüm tuşları sorunsuz çalışıyor . Klavye ayarları ya da driveri ile de ilgili bir sorun yok, aklıma gelen tek şey virüs.
    Daha önce bu sorun başına gelen var mı? çözüm nedir?
    Teşekkürler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Klavyede @ İşareti Yapamıyorum

@ (et) işareti yapmakta güçlük yaşıyorsan, bunun birkaç nedeni olabilir.

Alt Gr Tuşu Yok:

Bazı klavyelerde Alt Gr tuşu bulunmaz. Bu durumda, @ işaretini yapmak için alternatif yöntemler kullanman gerekir.

Alt Gr + Q ile @ Yapamıyorum:

Alt Gr + Q tuş kombinasyonu genellikle @ işaretini yapmak için kullanılır. Ancak bu kombinasyon senin klavyende çalışmıyorsa, farklı seçenekleri denemelisin.

Farklı Yöntemler:

@ işaretini yapmak için aşağıdaki alternatif yöntemleri deneyebilirsin:

• Karakter Eşlem Aracı: Windows'ta Karakter Eşlem aracını açarak @ işaretini bulabilir ve kopyalayabilirsin.
    • ASCII Kodunu Kullan: @ işaretinin ASCII kodu 64'tür. Num Lock tuşunu etkinleştirerek klavyenin sayısal tuş takımını kullanarak 64'ü yazabilir ve ardından Alt tuşunu basılı tutarken Enter tuşuna basabilirsin.
    • Kopyala ve Yapıştır: Başka bir kaynaktan @ işaretini kopyalayabilir ve ihtiyacın olan yere yapıştırabilirsin.

Diğer Sorun Giderme Adımları:

Yukarıdaki yöntemler işe yaramazsa, aşağıdaki adımları deneyebilirsin:

• Klavyenin sürücülerini güncelle.
    • Klavyeyi başka bir bilgisayarda test et.
    • Klavyede fiziksel hasar olup olmadığını kontrol et.

Bu sorun giderme adımlarını uygulayarak klavyende @ işareti yapma sorununu çözebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: dickinson

Selam arkadaşlar,

Klavyemde normal şartlarda altgr + q ya bastığımda @ işareti yapamıyorum. Sorun son 1 haftadır başımda aramadığım çözüm kalmadı,
    Klavyenin tüm tuşları sorunsuz çalışıyor . Klavye ayarları ya da driveri ile de ilgili bir sorun yok, aklıma gelen tek şey virüs.
    Daha önce bu sorun başına gelen var mı? çözüm nedir?
    Teşekkürler.

ekran klavyesini denediniz mi
  • Ekran klavyesinde sorun yok işareti yapıyor.
  • Winxp de bölge ve dil seçeneklerinde var, klavye Türkçe Q olarak seçili olmayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01myavuz

Winxp de bölge ve dil seçeneklerinde var, klavye Türkçe Q olarak seçili olmayabilir.

Windows 7 ultimate kullanıyorum olabilecek tüm sorunları kontrol ettim hatta karakter işlemden karşılığına kadar baktım fakat anlayamadığım bir şekilde işareti yapamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dickinson

quote:

Orijinalden alıntı: 01myavuz

Winxp de bölge ve dil seçeneklerinde var, klavye Türkçe Q olarak seçili olmayabilir.

Windows 7 ultimate kullanıyorum olabilecek tüm sorunları kontrol ettim hatta karakter işlemden karşılığına kadar baktım fakat anlayamadığım bir şekilde işareti yapamıyorum.

Farklı klavye dene . Belki alt gr yada Q bozulmuştur
  • alt gr + e kombinasyonu çalışıyor mu? Arkadaşın dediği gibi tuş kaynaklı problem olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pdf de yazdır tuşu aktif değil
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • "ALT +64" yap . çıkar. uğraşma boşver başka.

soldaki sayılardan tabi..
  • golkipir G kullanıcısına yanıt
    merhaba bazı oyuncu klavyelerinde Altgr tuşu bile olmuyor onun için yapmanız gereken klavyenin solunda bulunan ctrl ve alt tuşuna beraber bastıktan sonra Q tuşuna basarsanız çıkıyor. Yani ctrl+alt sonra Q ya Basarsanız.@ bu çıkacaktır.
     Klavye @ (at) işareti yapamıyorum.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.