Şimdi Ara

hemen yardım lazım. F klavye alıp Q yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar a4 tech in 9300h serisi kablosuz klavyesi var.resmi sitesinde q klavye olarak göstermiş ancak türkiyede sadece F klavyesi var üst seri bir klavye alt seride almak istemiyorum faresi hoşuma gitti. o yüzden bu F klavyeyi alıp tüm tuşlarını söksem tekrar Q klavye gibi dizsem bilgisayarın ayarlarından da klavye dilini türkçe Q yapsam sorun olurmu oyunlarda programlarda bilgisi olanlardan yardım lazım fakat sallama cevap tahmin değil çünkü yarın alıcam klavyeyi

• Q klavye. Sticker bulun kullanın hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sticker derken klavyenin üzerindeki tuşlara harf yapıştırmak mı ?
  • nextmaster kullanıcısına yanıt
    ALFABETİK SIRAYA GÖRE ÇIKARTMA AL KLAVYENİN ÜSTÜNE Q KLAVYE SIRASIYLA YERLEŞTİR DOSTUM
  • Arkadaş zaten klavyedeki harfleri sormamış ayarlardan herzaman Q gibi gösterbilirmiyim diye sormuş gidip sticker felan diyen olmuş.Masaüstünde rahatlıkla Q olarak kullanılıyor ama yazılımlarda herzaman kabul ettirebilirmisin orası belirsiz
  • tam olarak öğrenmek istediğim şu....
    ben F klavye alacağım bu klavyenin tuşlarını söküp türkçe Q olarak tekrardan dizsem.zaten pc nin dil ve klavye ayarları Q klavye.
    ben bu klavye ile sorun yaşarmıyım sizce alayımmı F klavye
  • quote:

Orijinalden alıntı: veli125

tam olarak öğrenmek istediğim şu....
    ben F klavye alacağım bu klavyenin tuşlarını söküp türkçe Q olarak tekrardan dizsem.zaten pc nin dil ve klavye ayarları Q klavye.
    ben bu klavye ile sorun yaşarmıyım sizce alayımmı F klavye

Tuşları Q olarak dizip bilgisayardan Q ayarlayabilirsin. Bakmadan yazıyorsan tuşları değiştirmene bile gerek yok.

http://puu.sh/4kGaE.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K -- 6 Eylül 2013; 23:20:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bir süre önce bende f klavyenin tüm tuşlarını söktüm ve q olarak dizdim
    pc de ayar yapmaya gerek yok
    hiç bir sorun olmaz
  • A4 Tech x7-G800Mu kullanıyorum. Klavyeyi aldığımda Q dizilimine göreydi. Tuşları söküp eski klavyemdeki dizilime bakarak tuşları F dizilimine göre dizdim. Sticker kullanmama da gerek kalmadı. Sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.
  • Kalavyenin tuslarini sokeceksin sonra q klavyeye gore dizeceksin dil ayarlardan da turkce yaptin mi oh ne ala memeleket bizzat bikac kez okulun bilgisayarlarina yaptim fakat nokta virgul gibi isaretlerin yerleri sorun cikartabiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevaplar için teşekürler arkadaşlar bugün a4 tech 9300h holess son teklonojili kablosuz klavye siparş verdim. optik kablolu klavyeden 55kat daha iyimiş :) lazer den de gelişmiş.bu istediğim klavyenin Q seçeneği olmadığı için mecbur F siparişi verdim inşallah pazartesi elime geçer. bende nokta virgül gibi harflerde sorun çıkar gibi geldi ama önmeli değil oyunlarda sorun yapmasın yeter...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.