merhabalar. dostlar tvde sinema keyfi için soundbar bakiyordum, ancak gördüğüm kadarıyla bass kabin ne kadar buyusede, hoparlör sayisi artsada hoparlörler capi küçük mesela 5cm çap..iyi ses alamazsin dediler.
o zaman dedim o paraya pc lere takilan 2+1 alayim.bende zaten 5+1 mevcuttu tv ye taktım.basslar cok iyi ses frekansi yetmedi. iyi ses alamadim.sonra home power amfi alip, pasif hoparlör ile cozeyim.. bu defada uygun amfi yok. onlarda amfi 15bin tl...
aktif hoparlör baktim edifer gibi onlarda yine 15bin civarı
son çare aklima oto teyp aux ile oto hoparlör ile nasil olur.uygun fiyata en iyi ve guzel sesi nasıl alirim. yardımcı olabilirmisiniz. amacim 4,5k civari işi çözmek.
Not: 2.el bakiyorum. cok ses gerekmiyor net ve kaliteli filmin icinde gibi hissettirmeli
elektrik gidecek,geri gelmeyecek
merhabalar. üstadlar bana elektrik gidecek ama geri gelmeyecek, getirmeyecek cihaz lazim. şöyle orneklersem elimde 2 tane 10 kw ups var diyelim. yada 5kw ve 10kw var dersek,bunlarin çıkışını birlestirip 15kw cihaz çalıştıracagim. ancak elektrik cihazlari yakmasin, bozmasın diye diye bunlarin elektrikleri birbirine gitmemesi için nasil bir koruma rolesi kullanmam lazim
55inc,4k,120hz ve 10bit panel tv önerisi
merhabalar.dostlar tv ureticileri birbirisinin aynisi, isim degisitirip yüzlerce ürün piyasaya sürdüğü için iyice aklım karıştı.sizlerden istedigim,tv lerden anlayan teknoloji kurtlari icin bana tavsiyede bulunabilir mi.
hem TV hemde pc monitor,hemde oyun icin kullanmayi düşünüyorum.o yuzden
55inc
4k
120hz(gerçek)
10bit panel(1milyar renk)
hdr,oyunda karanlik bölgeler cok net olmalı
gündüz ışıkta net sekilde belli olmali.
fiyat olarakta aşırı olmamali. 30bin tl civari bütçe. daha düşük olursa daha iyi. tcl835 istedigim ozellikler var ancak oyunlarda karanlik bolgeler zayif ve tv hakkinda cok sikayet var.o yuzden tercigim Samsung,lg,sony tarafinda
bunların haricinde mini led,direckt led falan bunlar önemsiz. yine smart özelliği de onemsiz genelde hdmi kullanacağım için
(ryzen 5700,5800)-(6700,6800,6900xt)
merhabalar. dostlar pc sektöründen cok uzun süredir uzagim. en son intel 3.nesil de kaldim.yeni teknolojileri takip etmediğim için biraz geri kaldım. sizden sistem için en iyi,en uygun, en iyi f/p sistemde yardimci olmanızı istiyorum. mesela elimde paraya en cok nasil performan alir. daha uzun sure ariza,sorun yapmadan kullanabilirim.
İstedigim islemciler..
ryzen 5700x, 5800x,5900x ve i7 10700k, i7 9770k
ekran kartlari..
rx 6700xt, rx6800xt, rx6900xt ve rtx 2080, 3070ti, 3080, 3080ti
Aklima yatan en iyi kombin ryzen 5800x + rx6800xt kombini... sizlerin fikrini almak isterim..
çok bir bütçem yok.o yuzden 2.ele yonelecegim tavsiyenize ihtiyacim var
rx580 8gb ve gtx1060 6gb toplu alınır mi
merhabalar. bir arkadasim borcundan dolayi madende kullandigi
Sapphire 5 adet rx580 8gb
asus 5 adet gtx1060 6gb
thermalteke 850w +evga 1000w pw supply
asus 270p anakart
ssd ler vs.
ve diger bileşenleri toplu halde verecek. tabi ben maden ile uğraşmam. hepsini tek tek yada toplu satip 1 ay gibi surede hepsini nakite çevirmem lazim. sorum şu:: bunları alsam ortalama 2.elde hızlı satilmasi için fiyat ne istemem lazim. ona gore hesap yapıp alış fiyati belirlemek istiyorum. sizden ricam bu kartların en hizli sekilde satilmasi için piyasalari nedir, fiyat ne yazilmasi gerekli.
|
2 oval 6x9 coax hoparlor ve 30cm bass icin anfi?
|
Msi anakartım garantiden gelmiyor...
|
Msi anakartım arızalandı.servisi kim?
|
2.nesil i5 ile 3. nesil i5 işlemci fanı aynı ?
|
Meslek: serbest
İlk bilgisayarım... İntel mmx 233mhz--16mb ram--2mb ekran kartı--1gb hdd--creative cdrom--creative ses kartı--14inç monitör Katılım zamanı: 12 Eylül 2004 |
Son Giriş: 21 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 484
İkinci El Bölümü Mesajları: 112
Konularının görüntülenme sayısı: 6.393 (Bu ay: 182)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 39 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar