YA BEN YENİ PRİEST AÇTIM LVL 39 OLDU ABYSS KASIP PARA YAPIYORUM BENCE ABYSS KAS
goblin en iisi
ilerde ağac kesip scroll satarsın o da iyi para yapıyor
ben goblin topluyom abyss te bi yöntem ama en çok yaptıım 41 lvl lik assasımla agaç kesip scroll satmak 1 saate 100m toplarsın ole
abyess derim ben
arkadaşlar post arttırmak için lütfen gereksizce şeyler yazmayın! Ve soruna gelince valla ben goblin kasıom koyuyom pazara 42k'dan satılması 6 dk sürmüyo (test serverı) bence diğer serverlarda da durum farklı değildir bu yöntemle köşeyi dönersin söliyim..
biliyorsun ki civciv chara artık hemen hemen herpartide yer var.. mage aç bir tane 30 a kadar kastırt 33 e kadar zorla kendini full paper flame 33 olduğunda git gobline kendine goblinlerin ( KABOLT ) ların ortasına koy mana harcama yok pot ...... at 33 alanını hepsi yerde topla kutularını derim ama öyle orada okla tek tek pehh!..
bence de goblin okçu için ideal aslında abyss de olur ama bence gobline git
beyler lvl 41 birisi ağaç kes demiş kesebilirmiyimki ben acaba ??????????????
abyss yada gobline git
biraz arama yapsan bulurdun ama ben yinede k2MosTHacker'Dan alıntı yapiim
quote:
1) Abyss
Arkadaslar abyss te para kasmak demek icinden parayı toplamak demek değildir.Abyss de para kasılmaz abyss kasıp satarsınız.İcinden cıkan para cok azdır cünkü.1 hafta boyunca abyss te kasıp satarsanız cidden cok büyük kar a gecmis olursunuz.150-200 Abyss e Shard IB vs. Değisen var .Ve abyss leri toplayıp kırdırıp cıkan item ları upgrade edebilir ya da satabilirsiniz. Ayrıca Provoker warrior olursanız abyss de cok hızlı para ve abyss kasabilirsinz.
2)Boss(Warriorlar icin)
Warirorlar icin en iyi para kasma yolu Boss avlamaktır.Sağlam bir clanınız olursa ve charınızda sağlamsa BolBol boss kesip item cıkartır ve satarsınız.Bu sekilde cok hızlı para ede edebilirsiniz .
3)Dark Mare(60+ Warriorlar icin)
60 LeveL olan bir warrior un healer bir arkadası varsa aksama kadar DM kesmesi 1 ayda onu milyarder ve item manyağı yapabilir.Her 15 DM den en az 3 tane High class item düsüyo.Bu sekilde cok hızlı para yapabilir warriorlar .
4)Goblin
İste benim tercih ettiğim yöntem!Aksama kadar 150-200 tane Goblin kasıp satarsanız zamanla cok zengin olursunuz.Cok kolay satılıyo zaten Goblinler.Tavsiye ettiğim yöntem bu .
5)Upgrade Geldin en hızlı ve yüksek para kazandıran bölüme.Oyunda eğer sanslıysanız Upgrade edip item satmanızı tavsiye ederim.Upgrade kücük basıyabilirisniz +7/70 Sword Breaker basıp satarak.Zamanla +8 basıp satarsınız ve sonra Mirage Dagger upgrade edersiniz.Cok para kazandıran upgrade bölümünde gün gelir cok sans sız olursunuz ve cok büyük zararlara girebilirsiniz.6)Pot. Basıp satma(Healer 60+ Priest lar icin) Healer 60+Priest lar sundriesten fawors yapma kağıdını alıp yanlarına ayriyetten en dandik 45 lik pot. alıyolar ve tam bilmiyorum.Sanıyorum ki great priest helena ya veriyolar.kac tane 45 lik ve scroll verdiyseniz o kadar 720 HP pot oluyo
7)StoneOfLife(ReZzeR lar icin)
Rezzer olup aksama kadar ölen adamları kaldırıp tas kasabiliriniz.bir tası 19 k dan satar
günde 250 tas kasarsanız=5 m para eder ki bu günde inanılmaz bir kar olur ve hergün aynı kar ı elde edebilirisiniz.
8)Lunar War Arkadaslar belki biliyosunuzdur.Lunar war olunca arenada her kestiğiniz kisiden 10 k geliyo.Bu sekilde cok hızlı para kasabilirsiniz.Ama charınızın sağlam olması lazım.Kolay gelsin
9)Enchant Scroll... Arkadaslar kalluga da bulunan ancient ve treant ları keserek Enchant scroll düsürebilirsiniz.Armor Enchant scroll Ancient lardan.Weapon Enchant scroll Treant lardan düser.Treant lar su anda Bug da olduğu icin sadece Armor Enhant Scroll kasabilirsiniz.
10)Ticaret... Ticaret aynı upgrade gibi cok hızlı ve yüklü miktarda para kazandırır.Piyasayı takip edip item alıp satmanız.Sizi zamanla zengin yapacaktır.Bunu yaparken sabırlı olmanız lazım.Bazen kazık yiyebilirsinz.Ya da aldığınız item dupe cıkabilir.Ama her ne olursa olsun cok iyi bi para kasma yöntemi.