Şimdi Ara

41 Yaşından Sonra Hibrit- Elektrikli Araçlar Bölümü Okunur Mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir konu hakkında yorumlarınıza ihtiyacım var. Şu an 41 yaşındayım ve Hibrit- Elektrikli Araçlar Teknolojisi bölümünü okumak gibi bir planım var. Sizce bu yaştan sonra bu bölümü okuyup bulmam mümkün olabilir mi? Ve iş bulmamda ne gibi sorunları sizce karşıma çıkabilir?

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

İyi Günler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba bu bölümü okumuş birisi olarak Yazıyorum. Her alanla alakalı elektrik elektronik otomotiv yazılım kimya fizik dersleri var.Staj için yer bulması zor.Araç üzerinde belirli bir alandan ilerlemek daha iyidir.(Elektrik Motor sistemleri,Batarya Sistemleri,Araç yazılım sistemleri vb.)Araç üretimi yapan fabrikalarda, motor fabrikalarında iş bulabilirsiniz (Togg, Mercedes,Toyota, Renault,Isuzu,Karsan,Tofaş vb.) ama elektrikli araçları üreten neredeyse hiç yok bu firmalardan üretende az üretiyor.Beyaz yaka çalışmanız imkansız.Alan dışı çalışmanız muhtemel (Kapı, Cam, Lastik takmak gibi) Mavi yaka olarak çalışırsınız. Fabrikalar yaş olarak gençleri alır 40 yaşında birisini alacaklarını zannetmiyorum maalesef.Bölümün adını garipseyenler var bilindik bir bölüm değil.Kocaeli,Bursa,İstanbulda dediğim fabrikalar.Bu şehirlerde okuyun okuyacaksanız.Bazı üniversitelerle anlaşmaları oluyor bu fabrikaların girebilirseniz öyle girersiniz. Teknik lise mezunuysanız bu bölümü okumanıza hiç gerek yok.Mavi yakadan lise önlisans farkı yok çünkü.Cv bırakır çağırırlarsa bakarsınız duruma.Sağlık yönünden sıkıntınız varsa almazlar bilginiz olsun.Otomotiv sektörü ağır iş.Bana göre okumamanız yönünde.Bende okuduğuma pişmanım zaten sektör gelişmediği için boştayım şuan.Olduğum şehirde küçük olduğu için.Sakın yeni açılmış olan bölümleri tercih listesine yazmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.