Şimdi Ara

41000 e İlksan kampanyasından 301 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 301 yerine Linea Diyorum. 2.el olsun parça olsun sıkıntı yok..
  • alma hocam
    ilksandakiler insan olsa fiesta-corsa-fluence v.s piyasa arabası satarlar
    bu kadar saçma bir kuruluş görmedim pejo ile anlaşmışlar
    öğretmenleri kandırıyorlar yazıklar olsun
  • 301 modelini ayrıntılı inceledim.Açıkçası bu araç benim gözümde alınacak bir araç değil.Linea bu araçtan daha iyi bir tercih olur.
    Toledoyu çok beğenmiştim.Onunda fiyatları biraz yüksek.
    Bu sınıfta dizel Lt donanım Aveo, Linea veya Toledo arasında seçim yapardım.
  • İki arcıda incele test sürüşü yap , buraya fazla bakma.
  • bardbuda B kullanıcısına yanıt
    Hocam ben hiç kuruş hesabı yapmadım. fakat yol bilgisayarı ortalaması %90 şehiriçi kullanımla 5.5 lt gösteriyor. 20 tl mazot ile güncel fiyattan yaklaşık 100 km civarı yol yapıyorum şehiriçi. Uzun yolda 3.4 lt kadar düşer. Sakin kullanırsanız uzun yolda 3.5-4.5 arası tüketiminiz olur. Rampa performansı olarak kesinlikle tereddütünüz olmasın. Ben araçta 5 kişi ile zorlanmadan ne yokuşlar çıktım. Kasis konusuna gelirsek maalesef bu konuda zayıf kalıyor. Fakat bu sınıfta kasislerde size konfor sunacak bir araç yok diye biliyorum. En azından Corsa-Fiesta ikilisinin Aveo'dan pek farkı yok bu konuda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ofabiya

1 ay önceki kampanyada 38500'dü 2500 koymuşlar. Ama bu sefer satış adedi oldukça fazla geçen sefer azdı. Ayrıca eğer bu araç 3. dünya ülkeleri için üretilmişse doğru yerde satılıyor öyleyse. Ayrıca aracı birkaç defa gördüm şık bir görüntüsü var. Bu paraya alınabilecek en ideal araçlardan biri şuan. 1.6 dizel motorda keyifli. Fakat ilksan araçlarınında bir sıkıntısı var, aracı peşin almak zorundasın. Eğer kredi kullanarak alırsan da bu sefer fiyat avantajını kaybediyorsun.

Kredi kullanildiginda zaten pesin parayi aliyor firma. Musteri bankaya borclaniyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Citroen C4 sedan bakabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.