Hocam çok soru sordum ama bende şuanda bu diski temin etmeye çalışıyorum birçok yerde mevcut ama... Neyse sorulara geçelim; 1-Diski nereden aldınız? 2-Firmware 3AAC demiştiniz peki Thailand mı? China mı? yazıyordu açtığınız poşetin üzerinde? Sanıyorum thailand olanlar datagate, china lar arena garantili geliyor her ikiside 3AAC.
önemli olan 3AAC ve orta kısmının pembe olması onlara dikkat et
quote:
Orjinalden alıntı: hzrcn
1- yukarıda yazdıgınızı okudum.. urunu salı günü gigatekden aldım sabah 11gibi sipariş geçtim.. 2- thailand üretimi, direk hdd nin ustunde yazıyor yanlıs hatırlamıyorusam..
arena garantisiyle geldi ürün ancak thailand malı die biliyorum bakarım birazdan
Teşekkürler, Ben salı günü 18:00-18:30 gibi gitmiştim ve öğlen diskin bittiğini söylediler orada kalanlarada vaktım thailand idi hepsi. Bu akşam aradığımda ise stokta olduğunu (3AAC) ama china olduğunu söylediler. Bende haliyle işkillendim, malumunuz donanım dünyasında çin' e pek itimat olmaz. Neyse artık suyu çıktı, gigatek te, nova da, dfs de ellerinde çayna malı olduğunu ve arena garantili olduğunu söylediler. Birinden alıcaz artık.. Tekrar teşekkürler