Şimdi Ara

411k G3 çatlama sorunu DELTA garantili (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim ki de çatladı. Fakat çok takmıyorum. Ekran değişecek. Ölü piksel çıkarsa bir de onunla uğraşmak gerekecek. İlk aldığımda ölü piksel çıktı. Değiştirene kadar çok uğraşmıştım. Zaten kılıfla kullandığımı için görmüyorum. Bu arada değişse bile yine çatlayacak. Yine telefonsuz kalacaz. Muhtemelen 5-10 dk iş için Delta en az 15-20 gün bekletir. Telefonsuz kalması da cabası. Hemen yapacaklarına inansam gönderecem fakat özellikle galiba uzun sürede yapıyorlarki insanlar göndermekte tereddüt etsin istiyorlar gibi.
  • Manie kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıl öyle bir uygulamamız yok derler. Kanunda var bu :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @chemsul bende sonradan senin gibi düşündüm ve göndermedim telefonu çatlakta bir ilerleme falanda yok öylece duruyor :) bende silikon bi kılıf aldım 3 liralık bişey görünmüyor bile çatlak şimdilik dursun böyle. ve dediğin gibi yine çatlayacak 20 gün beklemeye değmez..

@AxiZebaniA biliyorum ama öyle dediler :) ucuza aldık telefonu bence değer aradaki fiyat farkına, varsın sıfır vermesinler. zaten alacağımızda çatlayacak en iyisi böyle kullanmak, yarılacak hali yokya ortadan
  • Manie kullanıcısına yanıt
    Benimkide çatladı fotonel garantili. Korkuyorum göndermeye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de 1 ay önce fonotel garantili 32gb titan aldım.Şu an çok şükür sorun yok(504 serili)
    Ama Lg, bu soruna neden bir çözüm bulmadı enteresan paralel kelimesinden(paralelci, paralel ithalat) son zamanlarda iyice midem bulandı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba,
    konuyu baştan sona kadar okudum.
    1 kişi deltaya gönderdim dememiş.
    bir değişiklik var mıdır ? gönderen memnun kalan kasası değişen yada değişmeyen kimseler yok mu şuan bu konuda
  • quote:

Orijinalden alıntı: serisonu

merhaba,
    bir değişiklik var mıdır ? gönderen memnun kalan kasası değişen yada değişmeyen kimseler yok mu şuan bu konuda

tekrar merhaba,
    7 ekim çarşamba günü servise gidip telefonumu bıraktım.
    servis eminönünde doğubankın oralarda kolay bir lokasyonda.
    14 ekim günü sms aldım, kasa değişikliği yapılmıştı.
    telefonu götürmeden önce 2 yerinde bariz vuruklar vardı, kullanıcı hatası diyip sallayacaklar diye düşünmüştüm.
    korktuğum olmadı. 7 gün içinde telefonu yaptılar ve kargoladılar.

• quote:

quote:

merhaba,

tekrar merhaba,
    7 ekim çarşamba günü servise gidip telefonumu bıraktım.
    servis eminönünde doğubankın oralarda kolay bir lokasyonda.
    14 ekim günü sms aldım, kasa değişikliği yapılmıştı.
    telefonu götürmeden önce 2 yerinde bariz vuruklar vardı, kullanıcı hatası diyip sallayacaklar diye düşünmüştüm.
    korktuğum olmadı. 7 gün içinde telefonu yaptılar ve kargoladılar.

deltada sıkıntı yok yani memnunsun bunumu anlamalııyız?

• ForeverAlonee kullanıcısına yanıt
    Bu kasanın hangisi 2. üretim? ilk seri sıkıntılı olanmış. ikinci seride kullanılan gövde materyalini değiştirmişler o yüzden daha sağlammış.

Peki ikinci seri hangi kod numarası ile geçiyor?
  • delta ya yolladınızmı
  • Deltaya falan yollamadım telefonun ekranı kırıldı kasasıyla birlikte ekranı da değiştirdim zaten kasa ile ekran birleşik halde takıyorlar.Hiç uğraşmadım delta ile falan birdaha da almam paralelden telefon kolay kolay .
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.