Şimdi Ara

42-43 ' tv tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar fiyatı önemli değil 42-43" boyutlarında bir tv almalıyım. Tavsiyeleriniz nelerdir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3 tane alternatif var:

sony 43xe7005e
    samsung 43mu7000
    lg 43uj651v

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 8 Ağustos 2017; 21:18:53 >
  • MacGyver. kullanıcısına yanıt
    Lg aklımda canlı görüp karar vereyim en iyisi

• ReDeviL_ kullanıcısına yanıt
    oyun oynayacaksanız lg, sadece dizi-film ise samsung olabilir gibi...

xe7005in doğru düzgün bir incelemesi olmadığı için onu bilemiyorum.
  • PS ağırlıklı kullanacaksanız 43 XE 7005 i önerebilirim.
    10 gün önce aldım ve çok memnunum.
    IPS panel diye şüphelerim vardı, siyahları tabi ki üst seviye TV ler kadar iyi değil. Ama benim isteklerime karşılık veren bir TV oldu.
    Input lagı 19ms.

Ekleme: Vatan Bilgisayarda mağazada 550 TL indirim ile 3.000 TL ye alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperyaman -- 9 Ağustos 2017; 12:16:1 >
  • alperyaman kullanıcısına yanıt
    Yok hocam oyun değilde daha çok film tv belgesel ağırlıklı kullanılacak

• MacGyver. kullanıcısına yanıt
    Dizi film belgesel ağırlıklı kullanılacak hocam samsung mu7000 var yalnız tasarımı hoşuma gitmedi pek çerçeve falan fazla kalın çok acele de değil zaten bi süre daha araştırıp bi karar vermeliyim. Cevaplarınız için teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: ReDeviL_

Dizi film belgesel ağırlıklı kullanılacak hocam samsung mu7000 var yalnız tasarımı hoşuma gitmedi pek çerçeve falan fazla kalın çok acele de değil zaten bi süre daha araştırıp bi karar vermeliyim. Cevaplarınız için teşekkürler

sadece dizi film belgesel ise mu7000 alın. va panel olduğu için en iyi alternatif o olacaktır. 43" lg&sony ips panel, siyah kalitesi ve kontrast mu7000 e göre düşük olacaktır.

ama oyun deseydiniz lg diyecektim, response rate açısından oyun için yeterli hızda bir paneli, düşük input lag'i (10 ms) var. sony'ye göre direct led avantajı da var. sony'nin motion performansını bilemiyorum.

ayrıca tasarım masarım hikaye... tasarıma göre tv alınmaz, sanat eseri almıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 9 Ağustos 2017; 22:58:17 >
  • Aynı durumdayım siz hangi tvyi seçtinz ?
  • Lg almayin tv de sorun cikarsa pisman olursunuz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.