Şimdi Ara

42.5 numara ayakkabı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
24.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • internetten ayakkabı sipariş vereceğim. aynı ayakkabı burada bir mağazada var fakat internette yarı fiyatına daha ucuz . mağaza gittim ayakkabıyı denedim 43 numara ayağıma oluyor fakat yanları baya bi sıkıyor satıcı zamanla açar o dedi . ben de aynı şekilde düşündüm. bir de 44 numarasını denedim fakat ayağıma baya büyük geldi . internetten sipariş verceğim ayakkabının bir tek 42.5 numarası kalmış. 42.5 ile 43 arasında çok fark olur mu ? 43 numaranın yanları baya bi sıkmıştı

• Yapay Zekanın Yanıtı

42.5 Numara Ayakkabı Hakkında Bilgiler

Ayakkabı numaraları, farklı ülkelerde değişiklik gösterir. Türkiye'de kullanılan ayakkabı numaralandırma sistemi, Avrupa Birliği'nin (AB) kullandığı metrik sisteme dayanmaktadır. Bu sistemde, 42 ve 42.5 numaralar, aşağıdaki şekilde tanımlanır:

• 42 Numara Ayakkabı: Ayak uzunluğu 26,7 cm'dir.
    • 42.5 Numara Ayakkabı: Ayak uzunluğu 27 cm'dir.

42 ve 42.5 numara arasındaki fark 0,3 cm'dir. Bu fark, küçük bir adımdır ve çoğu insan tarafından fark edilmeyebilir.

42.5 ile 43 Arasındaki Fark

42.5 ve 43 numara arasındaki fark biraz daha belirgindir. 43 numara ayakkabı, 27,3 cm ayak uzunluğuna sahiptir. Bu, 42.5 numara ayakkabıdan 0,3 cm daha uzundur.

42 ile 42.5 Arasındaki Fark

42 ile 42.5 arasındaki fark, 42.5 ile 43 arasındaki farkın yarısı kadardır. Bu, 0,15 cm'lik küçük bir farktır.

44 ile 44.5 Arasındaki Fark

44 ve 44.5 numara arasındaki fark, 42 ile 42.5 arasındaki farkla aynıdır. Bu, 0,3 cm'lik bir farktır.

Ayşe İçin Uygun Ayakkabı Numarası

Ayşe'nin ayak uzunluğu 26,8 cm ise, hem 42 hem de 42.5 numara ayakkabıları ona uygun olabilir. Bununla birlikte, 42.5 numara ayakkabıların daha rahat olması muhtemeldir.

Sonuç olarak, 42 ve 42.5 numara arasındaki fark 0,3 cm'dir, 42.5 ve 43 arasındaki fark ise 0,3 cm'dir. 42 ile 42.5 arasındaki fark, 42.5 ile 43 arasındaki farkın yarısı kadardır. 44 ile 44.5 arasındaki fark da 42 ile 42.5 arasındaki farkla aynıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: renevation

internetten ayakkabı sipariş vereceğim. aynı ayakkabı burada bir mağazada var fakat internette yarı fiyatına daha ucuz . mağaza gittim ayakkabıyı denedim 43 numara ayağıma oluyor fakat yanları baya bi sıkıyor satıcı zamanla açar o dedi . ben de aynı şekilde düşündüm. bir de 44 numarasını denedim fakat ayağıma baya büyük geldi . internetten sipariş verceğim ayakkabının bir tek 42.5 numarası kalmış. 42.5 ile 43 arasında çok fark olur mu ? 43 numaranın yanları baya bi sıkmıştı

Kardeş ben hayatımda böyle bir şey görmedim bizle dalgamı geçiyorsunuz bir ayakkabı ya 43 olur ya 44 olur buçuk'lu rakam üretiliyormu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tepecikli 43

quote:

internetten ayakkabı sipariş vereceğim. aynı ayakkabı burada bir mağazada var fakat internette yarı fiyatına daha ucuz . mağaza gittim ayakkabıyı denedim 43 numara ayağıma oluyor fakat yanları baya bi sıkıyor satıcı zamanla açar o dedi . ben de aynı şekilde düşündüm. bir de 44 numarasını denedim fakat ayağıma baya büyük geldi . internetten sipariş verceğim ayakkabının bir tek 42.5 numarası kalmış. 42.5 ile 43 arasında çok fark olur mu ? 43 numaranın yanları baya bi sıkmıştı

Kardeş ben hayatımda böyle bir şey görmedim bizle dalgamı geçiyorsunuz bir ayakkabı ya 43 olur ya 44 olur buçuk'lu rakam üretiliyormu ?

hiç nike ayakkabı giymemişsiniz anlaşılan

• quote:

quote:

quote:

Evet hiç NİKE ayakkabı giymek nasip olmadı ben daha çok fiyatı ucuz olduğundan Kinetixi tercih ediyorum, ayrıca 43 dar geliyor dediğiniz halde 42.5 nasıl denk gelecek bıunu çözemedim hadi 43.5 olsa anlarım

• 43 numaranın yanlar dar ön tarafı normal şekilde oluyor ayağıma .mağazada 42.5 numara yok . zaten internette bir tek 42.5 numarasını bulabildim 43 bitmiş. 44 giydim yanlar rahat oluyor fakat bu sefer ön tarafı çuval gibi geniş kalıyor.
  • Numaralar 0.5 cm atar bunlarda yarım numaraya tekavül eder bazı durumlar 1 numara tekavül eder mesela 41 26 cm 42 26.5 cm gibi.

43.5 diye bir numara yoktur normalde Adidas New Balance Skechers gibi bazı markalar böyle kullanır 43.5 numara normalde 43'tür tavsiyem ayağınızı ölçün CM yazan kısmına bakarak alın o yüzden büyük veya küçük gelebilir.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Evet hiç NİKE ayakkabı giymek nasip olmadı ben daha çok fiyatı ucuz olduğundan Kinetixi tercih ediyorum, ayrıca 43 dar geliyor dediğiniz halde 42.5 nasıl denk gelecek bıunu çözemedim hadi 43.5 olsa anlarım

Kinetix nedir ?c Cidden ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 Numara büyük ayakkabı giymek?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Model olarak güzel şeyler var spor ve outdoor olarak ama mağlum kalitesi ortada ama fiyatıda ortada fiyatlarına göre makul ayakkabılar sporlarına bir şey diyemem de outdoor ları sağlam görünüyor o tarz ayakkabılar +150-350 TL arası bu kadar para bayılacağıma 2 çift Kinetix patlatırım daha iyi ha bazı markalar var hak ediyor ancak bir bota +250 TL vermek bana göre israf herkesin ayağında ki mağlum botlardan bahsediyorum.
  • Almayın ucuz diye alacaksınız rahat giyemeyeceksiniz.

Bekleyin 43.5 numarasını alın hem daha iyi olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.