Arkadaşlar mf4 sıralamam 42bin. Ispartalıyım.Sdü inşaat müh. 78 bin ile almış.Kime sdü ye gitcem desem sıralaman iyi buraya gitme diyor.Akdeniz elek. eleltronik müh ve inşaat da tutuyor ama bana akdeniz iyi gibi gelmedi sadece kıyı şehir olduğu için puanı yüksek sanırım.Siz olsanız napardınız? Yardım edin lütfen.
Çokça kıyı şehrinin puanları yerlerde bence biraz sen orayı istemiyosun :D Açıkcası banada akdeniz çukurova tavsiyeleri geldi ama bende orayı istemiyorum
sen eğer bu sıralamayla 36 bin düşük yere yerleşirsen vicdanım rahat olur dersen yerleş. Bana sorarsan ankara eskişehir gözat derim
vicdanım rahat olmayacak gibi ne yapacağımı bilmiyorum açıkçası antalyalı olsam düşünmeden akdenize giderdim
valla ailenin yanında okuma imkanın olacaksa hiç düşünme derim. rahatına bakarsın...
quote:
Orijinalden alıntı: cobra 2
valla ailenin yanında okuma imkanın olacaksa hiç düşünme derim. rahatına bakarsın...
valla biraz içimi rahatlattın
quote:
Orijinalden alıntı: Phily_1
quote:
Orijinalden alıntı: cobra 2
kardeşim ayrılana kadar anlamazsın fakat gittin mi gurbete her şey sorun olur. ailenin yanında olursan hem fazla yük olmaz hem de elinde bulunan rahatlıla derslerine konsantre olur klüplere katılır aktivitelere akarsın vs... bunu sakın aileye bağımlılık ve ya kendi ayakları üzerinde duramama diye algılama. böyle diyenler hiç bir şey yaşamamış kişilerdir. yani diğer öğrencilere göre bir adım öndesin benim gözüm de . ama nihai karar senin tabi ki. başarılar.
kardeşim ayrılana kadar anlamazsın fakat gittin mi gurbete her şey sorun olur. ailenin yanında olursan hem fazla yük olmaz hem de elinde bulunan rahatlıla derslerine konsantre olur klüplere katılır aktivitelere akarsın vs... bunu sakın aileye bağımlılık ve ya kendi ayakları üzerinde duramama diye algılama. böyle diyenler hiç bir şey yaşamamış kişilerdir. yani diğer öğrencilere göre bir adım öndesin benim gözüm de . ama nihai karar senin tabi ki. başarılar.
teşekkürler
sdü inşşatta okuyorum.. bnde 60 binle girdim pişman da değilim eğitim çok sağlam ayrıca akdenize de bizden hocalar gidip ders veriyo..
quote:
Orijinalden alıntı: asploia
sdü inşşatta okuyorum.. bnde 60 binle girdim pişman da değilim eğitim çok sağlam ayrıca akdenize de bizden hocalar gidip ders veriyo..
İkinci öğretimmmi senin ?
quote:
Orijinalden alıntı: Kolkesen
quote:
1. öğretim..
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Kolkesen
quote:
1. öğretim..
Ozaman geçen sene girmedin okula geçen sene 57 binle kapamış
üçüncü yılım benim.. geçen sene 78.000lerde değil miymiş ya..? bizim dönemde kaçla kapanmış acaba 2010 girişliyim..
hmmm doğru doğru pardon
bu sene de 72 bin bekliyolarmış..
tavan da 42bin olcak en kötü
quote:
tavan da 42bin olcak en kötü
quote:
hazırlık okudun mu? Okuduysan hazılıkta batıdamıyız doğuda mı,sınıfta sadece inşaatçılar mı olcak? Bi de mühendilik desleri nasıl zor mu?
quote:
quote:
hazırlık okudun mu? Okuduysan hazılıkta batıdamıyız doğuda mı,sınıfta sadece inşaatçılar mı olcak? Bi de mühendilik desleri nasıl zor mu?
hazırlık kasten okudum ingilizcem iyi olmasına rağmen ve kesinlikle tavsiye ederim çok zevkli oluyor.. sadece inşaat değil sayısal tm tüm bölümlerden karma sınıflar var hazırlıkta.. hazırlık doğuda mühendislikler batıda.. arada köprü var zaten uzak yerler değil..:) mühendislik dersleri kolay diyemem..
quote:
quote:
quote:
hazırlık kasten okudum ingilizcem iyi olmasına rağmen ve kesinlikle tavsiye ederim çok zevkli oluyor.. sadece inşaat değil sayısal tm tüm bölümlerden karma sınıflar var hazırlıkta.. hazırlık doğuda mühendislikler batıda.. arada köprü var zaten uzak yerler değil..:) mühendislik dersleri kolay diyemem..
Bilgisayar mühendisliği hakkında bilgi verebilir misin eğitimi hocaları vs