Şimdi Ara

42' LCD 4 modele kadar indirebildim.Biraz da yardım lütfen!!!(ALINDI SAMSUNG 40C650) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
4.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hangisi almaya karar verdin? Bu fiyatlara led tv 42 inch pek yok sanırım. Yanılıyor muyum? Bu işte bir iş mi var? Neden fiyatlar lcd fiyatına anladınız mı? :)

Alırsan, incelersen bize de haber ver :)

Ne zaman geleceğini öğrenirsen bize de haber verir misin?
  • tabıkı veririm yarın buraya yazarım karar vermedım sadece arastıracagım tv yı
  • bende kararsız bir şekilde bakınıyorum.yazılanlardan ve baktıklarımdan lg550 ce samsung c650 arasında gidip geliyorum.lg yi bizzat gördüm diğer tv lere göre görüntü daha bir güzel.şimdi bir de lg42sl8500 çıktı.1999 tl diyor 200 hz miş.
    burada belirtilen fikirler çok önemli benim için
  • Bir hata olmasın?

42LE8500 2843 TL
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/LG_42LE8500-LED-TV,15992.html

Bahsettiğin LG 42 SL 8500 ise LED değil LCD (Gerçi bu LED dediklerimizde aslında LED değil ya neyse o ayrı)
    42SL8500 kontrast'ı 150.000 .. Aslında yeter gibi.. :)

Frekans ise 200 Hz.

Ancak ikisi arasında sanki LED olanlar daha iyi..
  • ben 4 e indirmiştim,sonra 2 ye indirdim diye seviniyodum.arkadaşlar şimdi 8000 küsürler çıkardınız.başlığı cehalet gerçekten en büyük mutlulukmuş diye değiştirmeliyim
  • Aşırı sayıda model var. Bu yüzden seçmek gerçekten zor.
    Ben bir ara niyetlenmiştim almak için sonra işin içinden çıkıp alamamıştım.

Şimdi kendime bir hafta verdim. Bir hafta araştırıp bulduğum en iyi modeli alacağım. Diğer türlü asla alamıyorsun. Öyle dandik bir tv'ye kalıyorsun :)
  • hakkatten gına geldi bi tv alıp rahatlayalım dedik stres olduk :D , modele karar veremedim ama hızlı al , istanbul bilişim gibi siteleri biraz araştırdım bende ilk olarak onları düşünüyordum vaz geçtim , aslında lg ld650 yi görme fırsatım olduğunda çok beğendim bir adım öne çıktı ilk görüşte aşk bu olsa gerek :D bir kaç destek çıkan gaz veren olursa gidip alıcam artık lg bayine sordum peşin 1950 tl ve ışıklı ortamda izleme konusunda hala net bir fikir bulamadım ld750 yi alan biri yine bu forumda o konuda çok iyi diyordu ama 650 hakkında bilgim yok açıkçası
  • quote:

Orijinalden alıntı: zerg

Bir hata olmasın?

42LE8500 2843 TL
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/LG_42LE8500-LED-TV,15992.html

Bahsettiğin LG 42 SL 8500 ise LED değil LCD (Gerçi bu LED dediklerimizde aslında LED değil ya neyse o ayrı)
    42SL8500 kontrast'ı 150.000 .. Aslında yeter gibi.. :)

Frekans ise 200 Hz.

Ancak ikisi arasında sanki LED olanlar daha iyi..

bu dediğim fiyat elektro world teki fiyat.dergisini bırakmışlar kapıya.2999 dan 1999 a indirdik yazıyor,ne kadar doğru bilemem
    karar vermesi gerçekten çok zor.ama bugün seçim yapacam ve sanırım samsug olacak
    sürekli dükkan ın reklamını yapan arkadaşa da şunu söyleyim,belki çok kaliteli bir yerdir bilmiyorum ama insanda güvensizlik uyandırıyorsunuz bu reklam yorumlarıyla

• Yaklaşık 1 aylık araştırmadan sonra en son Samsung LE 40 C 650 de karar kıldım. Fiyat araştırması sonucu distribütör garantisi veren Samsung avm den peşin fiyata 1 705 tl ye pazartesi günü siparişimi verdim. Kütahya Simav da oturmama rağmen siparişim salı öğlen adresime geldi. Pazartesi siparişi verdiğimde kurulum için yetkili servise haber vermiştim. Uşak tan salı akşam üzeri kuruluma geldiler. En büyük korku olan ölü piksel çok şükür çıkmadı. Evime yeni taşındığım için uyduyu daha kurmamıştım ama sd yayını çok güzel ve net gösteriyor. 30 m2 lik salonuma 106 ekran düşünüyordum aslında ama 102 ekran çok rahat yetti. Tv nin karşısında ve çaprazında pencereler olmasına rağmen yansıma ile ilgili hiç bir sıkıntı yok. Bağladığım hdd i hemen gördü ve tüm film dosyalarımı sıkıntısız açtı. Genel olarak yaptığım seçimimden çok memnunum. Kesinlikle tavsiye ederim.

• zerg,emrahy7,kartalyuvası,jackaltk arkadaşlar sanırım hepimizde yaklaşık aynı kriterlerde,aynı fiyat arlıklarında tv ler bakıyoruz.alan olursa bize de söylesin kurtulalım bu çileden

kartalyuvası dükkanla ilgili yazan arkadaşa bende bi cvp yazmayı düşünüyodum ki zaten silinmiş.dün 1 saat içinde 8-10 msj yazmış hepsi aynı format
  • LG 42 SL 8500 150.000 kontrast,200 Hz,divx oynatıyor bu özelliklere göre fiyat iyi ama hemen hemen bütün yorumlarda en belirgin özelliği çok parladığı, zaten bi sıkıntı olmasa bu fiyata satılırmıydı diye düşünmeden edemiyorum.

Bir de electroworld broşüründe daha önce biraz üstünde durup sonradan elediğim panasonic tx-l42u2e var 1299 tl, 50 Hz olmasına rağmen özellikle de panelinin çok iyi olduğu ve sd yayında çok iyi sonuçlar verdiği hakkında yorumlar var şu başlıkta incelenmişhttp://forum.donanimhaber.com/m_42611122/mpage_2/key_/tm.htm siz ne dersiniz?bide ona bulaşmaya gerek yokmu?
  • Şunu Sormak lazım sana
    TV yi hangi amaç için alıyorsun?
    TV de en önemli kıstasın nedir fiyattan sonra?
    Mesela ben
    Fiyat limitim olmasa bile buyuk ekran, digital ve RCA ses çıkışlı, ince bir TV alırım

Herkes renklerden bahsediyor ama
    Renkler tamamen senin tv yi hangi renk modunda seyrettiğin ve de gelen yayında o anki programın renkleri önemlidir.
    Renkler yayından yayına değişir

O nedenle uygun fiyatlı şık görünümlü bir TV al,
  • son 5 yorumu okumadım ama c650 ve LG 42LD550 sahibiyim inan babna yanyana koydumda lg ilk çıkan trinitron gibi kaldı yanında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: temser

son 5 yorumu okumadım ama c650 ve LG 42LD550 sahibiyim inan babna yanyana koydumda lg ilk çıkan trinitron gibi kaldı yanında.

çok keskin ve net bi yorum olmuş tşkler, hala aksini söyleyen çıkmadığına ve pek olumsuz bi yorum olmadığına göre c650 den şaşmamak gerekiyor gibi
  • samsung diyorum ben
  • 2011'in 6 ay sonrasını bekleyin,şuan için çok uygun ürünler piyasada mevcut,Tavsiyemse kesinlikle Panasonic olur özellikle ben SD yayın izliyorum diyenler asla pişman olmazlar,2010 serilerinde görüntü işlmecileri mükemmel !

Fiyatlarıda malum zaten 1.500 Liralara Panasonic.tr garantili ürünleri bulmanız mümkün !

Diğer ürünlere gelince,şu bir gerçek birbirlerinin kopyası dersek hiç ama hiç yanılmayız,Kullanılan panellere kadar aynılar yani Samsung-Lg almışsınız yada Philps sadece marka farkına parayı verirsiniz,paneller ise aynıdır !

Panasonic farkı burda ortaya çıkıyor,Panasonic bazı panellerinde LG kullanıyor bu sizi yanlıtmasın,Panasonic paneller üretici firma dışına çıkmaz yada Panasonic için üretilen panellerdir,zaten panel diye aratırsanız firmalarda bu uyarıyı görebilirsiniz !

Görüntü işlemcisi farklıdır sebebi ise Panasonic kendi teknolojisini kullanır yani Marka ismi ve hakları güçlüdür,en son 1 ekim 2010 tarihi itibaiylede bu hakları iyice sıkılaştı,ve 2011 için inanılmaz modellerle girecekleri kesin !

Panasonic çalışanı değilim aman ha,yanlış anlamayın :)

Dediğim gibi 2010 için paranızı pahalı modellere yatırmayın,inanın 2011de keşke bekleseydim derdiniz,sebebi kötü ürünlermi hayır,Türkiye'de dahil Tüm avrupa Tv sistemlerinde inanılmaz atılımlara gidiyorlar,İngiltere 60 HD yeni kanalı daha yayına sokmak üzere,Teledünya Uydu net açıklamasada Foxtel firması ile antlaşma arifesindeler !

Bununda manası,şuan alacağınız tvler gerçekten yeterszi kalabilirler,yeni 3D televizyon kanalları-İnternet kanalları-yeni nesil 1.4 hdmi üzerinden yapılacak 3D yayınlar v.s v.s v.s,diye çoğaltabiliriz !

Karar yinede sizlerin,ben sadece bilgi olarak paylaştım !

Not:1.300 Liraya panasonic almıştım ve firmların açıklamalarına göre ürün tercihi yaptım,şuan bile 1.300 Lirayı verdim ama boşa verilmiş para oldu,görüntüsü muhteşem lafım yok,fakat 2011 yeni tv kanalları yeni sinyal uyumlu tvler için paraınızı,ucuz ama kaliteli bir ürüne yatırın,sonradan üzülmeyin !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 14 Ekim 2010; 0:04:08 >

• ne yalan söliyim kafa iyice karıştı , samsungla bir sıkıntım olmamasına rağmen alasımda gelmiyor , panasonic e hiç bakmamıştım aslında , yeni modeller gelicek diye beklersek hep beklemek zorunda kalıcağız sonu yok , en sonunda benim vestel 72 ekran güzelim tüplüye devam kararı lıcam gibi =))))
  • fikir versin diye şunu anlatayım.dün vatan bilg gittim samsung c650 almaya.görevli dediğim modeli ve etrafındaki 5-6 tv yi açtı görmem için.içlerinde en net görüntüyü 2 tv veriyordu.biri lgld550 öbürü ise c650.yalnız c650 nin netliği lg den çok çok iyi.ama şöyle birşey de var, samsung çok yansıtıyor etraftaki görüntüleri ama lg spot ışığı bile çok çok az yansıtıyor.belki ayarlarla ilgilidir. kararım yine de samsungdan yana olacak.bir de şu kafamı kurcaladı,görevli ellerinde 3 tane internetten iadelili ürün olduğunu söyledi onları da vermek istemediğini söyledi.
    pazartesi samsung siparişini verecem karar değiştirmezsem
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalyuvasi

fikir versin diye şunu anlatayım.dün vatan bilg gittim samsung c650 almaya.görevli dediğim modeli ve etrafındaki 5-6 tv yi açtı görmem için.içlerinde en net görüntüyü 2 tv veriyordu.biri lgld550 öbürü ise c650.yalnız c650 nin netliği lg den çok çok iyi.ama şöyle birşey de var, samsung çok yansıtıyor etraftaki görüntüleri ama lg spot ışığı bile çok çok az yansıtıyor.belki ayarlarla ilgilidir. kararım yine de samsungdan yana olacak.bir de şu kafamı kurcaladı,görevli ellerinde 3 tane internetten iadelili ürün olduğunu söyledi onları da vermek istemediğini söyledi.

bende electroworlde gittim c650 ile ld550 yi kıyaslamaya, oradaki görevli de madem bu fiyatlara düşünüyosun lg 42sl8500 e bak dedi.baktım aslında bi parlama göremedim,görüntü kaliteleri de üçünün çok yakındı.video oynatma özellğide varmış.ne kadar doğru bilmiyorum ama ld550 ninde video oynatma özelliğini artık servisleri kendi açıyor dedi.bir de sharpın full ledini gösterdi,çokda üstün gibi gelmedi.kafam karıştı geri geldim

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirizm06

quote:

Orijinalden alıntı: kartalyuvasi

fikir versin diye şunu anlatayım.dün vatan bilg gittim samsung c650 almaya.görevli dediğim modeli ve etrafındaki 5-6 tv yi açtı görmem için.içlerinde en net görüntüyü 2 tv veriyordu.biri lgld550 öbürü ise c650.yalnız c650 nin netliği lg den çok çok iyi.ama şöyle birşey de var, samsung çok yansıtıyor etraftaki görüntüleri ama lg spot ışığı bile çok çok az yansıtıyor.belki ayarlarla ilgilidir. kararım yine de samsungdan yana olacak.bir de şu kafamı kurcaladı,görevli ellerinde 3 tane internetten iadelili ürün olduğunu söyledi onları da vermek istemediğini söyledi.

bende electroworlde gittim c650 ile ld550 yi kıyaslamaya, oradaki görevli de madem bu fiyatlara düşünüyosun lg 42sl8500 e bak dedi.baktım aslında bi parlama göremedim,görüntü kaliteleri de üçünün çok yakındı.video oynatma özellğide varmış.ne kadar doğru bilmiyorum ama ld550 ninde video oynatma özelliğini artık servisleri kendi açıyor dedi.bir de sharpın full ledini gösterdi,çokda üstün gibi gelmedi.kafam karıştı geri geldim

Hocam Electroworld'de c650 ne kadardı?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.