Şimdi Ara

42' LG LE 5300 FULL HD LED TV izlenimler (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
848
Cevap
1
Favori
133.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: darbelux

Gerçekten sizin adınıza çok ama çok üzüldüm.. Satış sonrası destek konusunda çok kötü insanlara denk gelmişsiniz. Açıkçası sizi de mutlu şekilde aramızda görmeyi çok isterdik. Geçen hafta evlenen bir arkadaşım yine bu televizyondan benim tavsiyemle aldı ve çok memnun kalıp teşekkür etti bana.

Bazen çok iyi bildiğiniz bir markanın ürününü aldığınızda dahi bu tür şeyler olabiliyor(yanlış anlaşılmasın LG yi kesinlikle savunmuyorum). Sizin de bu sefer LG ye denk gelmiş.

Kesinlikle direk mahkemeye başvurun, görüşme kayıtlarınız varsa kanıt olarak onları da sunduğunuzda her şey sizin için çok daha kolaylaşır emin. Umarım mağduriyetiniz en kısa zamanda mahkemeyle de olsa giderilir.

Tekrar geçmiş olsun diyorum, duruma göre yine bilgilerinizi paylaşırsanız memnun olurum. Hayırlı günler.

İlginiz için teşekkür ederim.Bu olaydan sonra şunu anladım ki bir şey alırken çok fazla incelememek gerekiyor.Ne kadar titiz davranırsanız o kadar problem çıkıyor.Yalnız bu benim elimde olan bir şey değil.İnsan para verip bir şey alırken en iyisi en güzeli olsun istiyor.Sonuçta sıradan vatandaşlarız.Zengin değiliz ki umursamayalım.Şu an için sessiz kalmayı tercih edeceğim.Çerçeve değişimi gerçekleştikten sonra hem LG'ye hem de hepsiburada'ya TV'nin serviste başına gelenleri anlatacağım.Şimdi açıp bunları söylersem inadına çerçeveyi değişmeyebilirler.LG'de bir keyfiyyettir almış başını gidiyor.Daha önce bunun için TV'yi değişmem diyen LG yetkilisi şimdi çerçeveyi de değişmiyorum diyebilir.Mahkeme olayının ne kadar uzun ve sıkıntılı bir süreç olduğunu bildiklerinden kimsenin mahkemeye gitmeyeceğini düşünerek istediklerini söyleyip yapıyorlar.Zaten artık TV'deki ölü alt piksel dedikleri pembe noktayı kafaya takmıyorum.Ekranda zaman zaman beliren büyük siyah nokta ise diğer arkadaşların maçlarda tespit ettikleri problem olabilir.O yüzden inşallah birkaç yıl sonra bu problem çıkarmaz.Ne olacaksa bu 2 sene içinde olsun ki en azından tamiri veya değişimi mümkün olsun.Şimdi tek derdim çizilmedik yeri kalmayan çerçeveyi değiştirmek.Sonra bu işin takipçisi olmaya devam edeceğim.Açıkçası telefon kaydı falan yok.Böyle bir şeyle karşılaşacağımı tahmin etmediğimden görüşmeleri kaydetmedim.Yalnız çerçeveyi değiştirdikten sonra servisten çerçevenin değiştirildiğine dair rapor isteyeceğim.TV'yi doğru dürüst kullanma ve test etme şansım olmadı; ancak sd yayınları basık göstermesi dışında TV'den memnundum.Yalnız bu olaylar yaşandıktan sonra keşke 2.000 tlye bu tv yerine başka bir markanın lcd'sini alsaydım diyorum.Beni en çok üzen şey ise sorun yaşamamak için LG Türkiye garantili ürün alıp bu problemleri yaşamak.Tüketici hakları var diye her gün reklam yapıyorlar ama bunların uygulanmasında büyük sıkıntı var.Servis TV'nin ekranı kırık dahi olsa problem yok diye rapor verebilir ve TV elinizde kalır.Tek yolu mahkemeye gitmeniz.O sürecin ne kadar skıntılı olduğunu da bilmeyen yoktur herhalde.

• Açıkçası benim televizyon da bana ilk geldiğinde, duvara monte somonlarının birinin kenarında çok hafif bir eziklik vardı. Asında sırf bu yüzden geri gönderebilirdim. Ancak gittikten sonra onay vermeyip tekrar aynı televizyonun bana gelebileceğini düşündüm ve bu süre zarfında nakliyattan ortaya çıkacak hasarlar aklıma geldi ve caydım. İyi ki de caymışım ki şu anda sorunsuz ve memnun olarak kullanıyorum. Belki benim yerimde çok titiz bir insan olsa geri çevirebilirdi, ama ana kartında ve panelinde hiç bir problem çıkmaması çok daha büyük bir avantaj. Heleki böyle hassas bir aletin özel kargo şirketleriyle taşındığı düşünülürse.

Yalnız burdan şunu anladım ki bu tür aletleri internetten almamak gerekiyor. Zira kargo şirketlerinin ne şekilde mal taşıdığı belli. O yüzden en iyisi gidip yerinden almak. Ha o da yoksa gerekten güvenilir bir kaynak bulup nakliyatı o şekilde yapmak.

Konuyu da fazla bulandırmadan tekrar geçmiş olsun diyorum.

Bu arada bashettiğiniz siyahlığı merak ettim eğer foto çekip koyabilirseniz bir görmek isterim nasıl bir sorunuş acaba?

• quote:

Açıkçası benim televizyon da bana ilk geldiğinde, duvara monte somonlarının birinin kenarında çok hafif bir eziklik vardı. Asında sırf bu yüzden geri gönderebilirdim. Ancak gittikten sonra onay vermeyip tekrar aynı televizyonun bana gelebileceğini düşündüm ve bu süre zarfında nakliyattan ortaya çıkacak hasarlar aklıma geldi ve caydım. İyi ki de caymışım ki şu anda sorunsuz ve memnun olarak kullanıyorum. Belki benim yerimde çok titiz bir insan olsa geri çevirebilirdi, ama ana kartında ve panelinde hiç bir problem çıkmaması çok daha büyük bir avantaj. Heleki böyle hassas bir aletin özel kargo şirketleriyle taşındığı düşünülürse.

Yalnız burdan şunu anladım ki bu tür aletleri internetten almamak gerekiyor. Zira kargo şirketlerinin ne şekilde mal taşıdığı belli. O yüzden en iyisi gidip yerinden almak. Ha o da yoksa gerekten güvenilir bir kaynak bulup nakliyatı o şekilde yapmak.

Bu arada bashettiğiniz siyahlığı merak ettim eğer foto çekip koyabilirseniz bir görmek isterim nasıl bir sorunuş acaba?

Aslında bir ara ürünü teknosa'dan almayı düşündük; ama onlarda da bu tv yoktu.Sipariş üzerine getirtiyorlardı.Yani yine kargoyla gelecekti.Ayrıca TV teknosa'da 300 tl daha pahalıydı.O yüzden hepsiburada'dan aldık.Aslında ürün ilk geldiğinde kargo nedeniyle hiçbir hasar almamıştı; ancak değişim için gönderdiğimizde TV'nin bize dönüşü hiç iyi olmadı.Zaten ben çerçevedeki çiziklerin serviste meydana geldiğini düşünüyorum.TV'nin üzerindeki kendi elyaf örtüsü TV'nin üzerinde değildi.O servisteki mahluk TV'yi naylona sarıp sarmalayarak göndermiş.Ben TV'yi çerçevedeki problem yüzünden değişmek istemedim aslında.Bu bahsettiğim karartı da ortaya çıkınca değişme isteğim arttı.Şimdi TV'nin çerçevesini değişirsek pembe nokta dışında bir problem kalmayacak.Onu da zaten TV izlerken göremiyoruz bile.Ben değişim işleminde bu kadar problem çıkaracaklarını düşünmüyordum.Aslında ürünü değişim için hepsiburada'ya da göndermeyecektik; ama hem bir arkadaş hepsiburada müşteri kaybetmemek adına konuyla daha çok ilgileniyor dediği için hem de 15 tl'lik bir ürünü bile değiştiklerini bildiğim için gönderdik.Yine de göndermeden önce oradaki servisin de TV ile ilgili merkeze danışacağını ve aynı kararı vereceğini tahmin ediyordum.

O bahsettiğim siyahlık sürekli ortaya çıkmıyor.Şu an için TV'yi kullanmıyoruz.Çerçevesini değişmelerini bekliyoruz.Bir problem olmazsa birkaç güne kadar çerçeveyi gönderirler ve biz de TV'yi kullanmaya devam ederiz.TV'yi kullanmaya başladığımızda hem tv ile ilgili bir inceleme yapacağım hem de bu karartıyı fotoğraflayabilirsem onun da fotoğrafını paylaşacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: onurdavran

quote:

Açıkçası benim televizyon da bana ilk geldiğinde, duvara monte somonlarının birinin kenarında çok hafif bir eziklik vardı. Asında sırf bu yüzden geri gönderebilirdim. Ancak gittikten sonra onay vermeyip tekrar aynı televizyonun bana gelebileceğini düşündüm ve bu süre zarfında nakliyattan ortaya çıkacak hasarlar aklıma geldi ve caydım. İyi ki de caymışım ki şu anda sorunsuz ve memnun olarak kullanıyorum. Belki benim yerimde çok titiz bir insan olsa geri çevirebilirdi, ama ana kartında ve panelinde hiç bir problem çıkmaması çok daha büyük bir avantaj. Heleki böyle hassas bir aletin özel kargo şirketleriyle taşındığı düşünülürse.

Aslında bir ara ürünü teknosa'dan almayı düşündük; ama onlarda da bu tv yoktu.Sipariş üzerine getirtiyorlardı.Yani yine kargoyla gelecekti.Ayrıca TV teknosa'da 300 tl daha pahalıydı.O yüzden hepsiburada'dan aldık.Aslında ürün ilk geldiğinde kargo nedeniyle hiçbir hasar almamıştı; ancak değişim için gönderdiğimizde TV'nin bize dönüşü hiç iyi olmadı.Zaten ben çerçevedeki çiziklerin serviste meydana geldiğini düşünüyorum.TV'nin üzerindeki kendi elyaf örtüsü TV'nin üzerinde değildi.O servisteki mahluk TV'yi naylona sarıp sarmalayarak göndermiş.Ben TV'yi çerçevedeki problem yüzünden değişmek istemedim aslında.Bu bahsettiğim karartı da ortaya çıkınca değişme isteğim arttı.Şimdi TV'nin çerçevesini değişirsek pembe nokta dışında bir problem kalmayacak.Onu da zaten TV izlerken göremiyoruz bile.Ben değişim işleminde bu kadar problem çıkaracaklarını düşünmüyordum.Aslında ürünü değişim için hepsiburada'ya da göndermeyecektik; ama hem bir arkadaş hepsiburada müşteri kaybetmemek adına konuyla daha çok ilgileniyor dediği için hem de 15 tl'lik bir ürünü bile değiştiklerini bildiğim için gönderdik.Yine de göndermeden önce oradaki servisin de TV ile ilgili merkeze danışacağını ve aynı kararı vereceğini tahmin ediyordum.

O bahsettiğim siyahlık sürekli ortaya çıkmıyor.Şu an için TV'yi kullanmıyoruz.Çerçevesini değişmelerini bekliyoruz.Bir problem olmazsa birkaç güne kadar çerçeveyi gönderirler ve biz de TV'yi kullanmaya devam ederiz.TV'yi kullanmaya başladığımızda hem tv ile ilgili bir inceleme yapacağım hem de bu karartıyı fotoğraflayabilirsem onun da fotoğrafını paylaşacağım.

ZATEN ARKADAŞLAR LG 5300 DİYE BİR MODEL YOK YURT DIŞI VAR GREY YANİ TR LG 5310 VAR

• quote:

Orijinalden alıntı: altinbas07

ZATEN ARKADAŞLAR LG 5300 DİYE BİR MODEL YOK YURT DIŞI VAR GREY YANİ TR LG 5310 VAR

Ne demek istediğinizi tam olarak anlayamadım; ama bizim TV'nin arkasında Lg 5300 yazıyor.Polonya üretimi.
  • quote:

quote:

Ne demek istediğinizi tam olarak anlayamadım; ama bizim TV'nin arkasında Lg 5300 yazıyor.Polonya üretimi.

Evet biraz karmaşık yazdım bu ürün normalde avrupa'da LG LE5300 diye geçer isterseniz gidin
    Bir teknosa sorun vatan ve media markt sorun bakın GOLD-BİMEKS-İST. BİLİŞİM Demiyorum çünkü;
    Bu firmalar grey ürün alıyor ihale usulü yani katar arabia vs. ülkelerinden sallamıyorum emin olun bunu
    Bana Büyük bir firmanın yetkilisi söyledi şu aklınıza gelecek evet teknosa kazıkcı ama orj. ürün
    Ve örneğin samsung c6000R yazar diğer mağazalarda c6000 yazar sadece yani grey ler ve arkalarında
    ESS diye bir şirket vardır ;) emin olun araştırın benimkisi 200tl fazla verdim teknosa le 5310 42".!
    İşte tek şikayetim maçlarda felan ortası bulanıyor gibi hızlı toplarda diğer görüntüsü iyi ama.
    Samsung kadar olamaz emin olun tek fark lg koruma paneli var ondan bulanıyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altinbas07 -- 20 Nisan 2011; 8:27:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MUSTAFA-023

47 sini tavsiye edermisiniz bu fiyata ?

http://www.pcdepo.com/lg-47-47le5300-100hz-119cm-full-hd-usb-led-televizyon-urun5554.html

ALICIYSAN 107cm vereyim güzel kardeşim 1700TL çiziksiz kutulu faturalı teknosa 2yıl garantili.
    Birde le 5300 grey değil LG LE 5310 107cm 42" LED 100hz. lg teknosa garantili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altinbas07 -- 20 Nisan 2011; 11:30:17 >

• quote:

quote:

quote:

Evet biraz karmaşık yazdım bu ürün normalde avrupa'da LG LE5300 diye geçer isterseniz gidin
    Bir teknosa sorun vatan ve media markt sorun bakın GOLD-BİMEKS-İST. BİLİŞİM Demiyorum çünkü;
    Bu firmalar grey ürün alıyor ihale usulü yani katar arabia vs. ülkelerinden sallamıyorum emin olun bunu
    Bana Büyük bir firmanın yetkilisi söyledi şu aklınıza gelecek evet teknosa kazıkcı ama orj. ürün
    Ve örneğin samsung c6000R yazar diğer mağazalarda c6000 yazar sadece yani grey ler ve arkalarında
    ESS diye bir şirket vardır ;) emin olun araştırın benimkisi 200tl fazla verdim teknosa le 5310 42".!
    İşte tek şikayetim maçlarda felan ortası bulanıyor gibi hızlı toplarda diğer görüntüsü iyi ama.

Sonuçta panel ve anakartıyla birebir aynı ürünlerdir. Model numarasının farklılığı tamamen pazarlamadan ibarettir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sonuçta panel ve anakartıyla birebir aynı ürünlerdir. Model numarasının farklılığı tamamen pazarlamadan ibarettir.

Darbelux kardeşim alakası yok size şurada katılıyorum nasıl olsa fark etmezler satışa sunalım fikri doğru
    Yanlız 5310 kasa tv açma kapama süreleri ve dış kasa ve iç tuner farklıdır bilginize.
    Ve bu arada teknosa veya herhangi bir şirkete sorun farkı tunerleri bile farklı.

• arkadaşlar bu tv migrosta 1650tl ve 12 ay taksit yapılıyor sizce almalımıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cell@t

arkadaşlar bu tv migrosta 1650tl ve 12 ay taksit yapılıyor sizce almalımıyım?

Valla o fiyatsa al enteresan süper fiyat kaç inç".?
    42" ise kaçırrma...
  • quote:

quote:

42" ise kaçırrma...

fiyat bu arkadaşlar bu fiyata daha yüksek model lcd almak mı mantıklı bunu almak mı?

• quote:

quote:

quote:

Yine tam olarak ne demek istediğinizi anlamadım; ama sanırım LG LE5300'ler orijinal değil 5310'lar orijinal demek istiyorsunuz.Biz ürünü hepsiburada'dan aldık.Garantisi LG Türkiye garantisi.Ürün dediğiniz gibi grey olsa Lg Türkiye garanti şartlarını yerine getirir mi?Samsung kadar olamaz derken Samsung'u övdünüzü mü yoksa eleştirdiniz mi?Eğer Samsung daha iyi diyorsanız o zaman ben de size madem Samsung bu kadar iyi, o zaman neden TV'lerinin kontrast değerlerini açık açık söylemiyorlar da mega, ultra kontrast diyerek insanların aklını bulandırıyorlar diye sorarım.Bunun dışında genelde bu Tv Samsung'un 40C6000 modeliyle kıyaslanıyor.Bu modelde panel koruması yok, 102 ekran, müthiş parlama yaptığı söyleniyor ve kontrast değerleri verilmiyor.Bu durumda kim neden Samsung alsın?Bana göre LG LE5300 modelinin en kötü tarafı sd yayınları basık göstermemek için Philips gibi bir çözüm bulmamış olması.Bunun dışında bu fiyata bu özellikte başka bir TV şu anda bile piyasada yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yine tam olarak ne demek istediğinizi anlamadım; ama sanırım LG LE5300'ler orijinal değil 5310'lar orijinal demek istiyorsunuz.Biz ürünü hepsiburada'dan aldık.Garantisi LG Türkiye garantisi.Ürün dediğiniz gibi grey olsa Lg Türkiye garanti şartlarını yerine getirir mi?Samsung kadar olamaz derken Samsung'u övdünüzü mü yoksa eleştirdiniz mi?Eğer Samsung daha iyi diyorsanız o zaman ben de size madem Samsung bu kadar iyi, o zaman neden TV'lerinin kontrast değerlerini açık açık söylemiyorlar da mega, ultra kontrast diyerek insanların aklını bulandırıyorlar diye sorarım.Bunun dışında genelde bu Tv Samsung'un 40C6000 modeliyle kıyaslanıyor.Bu modelde panel koruması yok, 102 ekran, müthiş parlama yaptığı söyleniyor ve kontrast değerleri verilmiyor.Bu durumda kim neden Samsung alsın?Bana göre LG LE5300 modelinin en kötü tarafı sd yayınları basık göstermemek için Philips gibi bir çözüm bulmamış olması.Bunun dışında bu fiyata bu özellikte başka bir TV şu anda bile piyasada yok.

Öncelikle onur kardeşim burada anlaşılmayacak zor bir şey yok açık net yazdım.
    Gelelim konuya amaç tartışmak değil kardeş alıcak kişilere yardımcı olmak bende 2LED VAR.
    Biri LG LE5310 42" 107cm led tv 2.SAMSUNG C6000R 40" 102cm LED tv lg 3,milyon konstrat
    Samsung aynı şekilde yanlız 3,milyon artı++hyper engine mega konstrat Teknolojisi var parlaklık
    Daha iyi net dediğiniz gibi samsung eksisi koruma paneli hiç bir led+lcd tv yok.!
    Ama lg artısı koruma panelli üretiyor %75 oranında ama şuna emin olun lg 3d infinia teknolojisi
    Yine samsung 3d tutamamıştır abimdede Samsung c8000 3d 46" var 117ekran ama muazzam
    Lg baktık alırken satıcı kendisi söyledi görüntü kalitesi için samsung çağ atladı DİYE...
    Ama lg dediğiniz gibi bir buğulanmadır gidiyor bunu bir tek lg 451 serisinde düzeltti
    Ben sadece buna şikayetciyim lg konusunda bende neticede vatandaşım ne lg ne samsung
    Akrabam olur keşke olsa övsem hep alın diye onur kardeşim benden bukadar.
    Son olarakta unutmaki samsung tüm tvlerin tunerini üretmektedir reciverlarda dahil.
    Şuda gerçek lg ise tüm led+lcd panelini herşeyi az çok araştırdıkta aldık led tv'leri
    Evet madem bukadar iyi açıklamıyor sebebi ise konstrat açıklamıyor bundan kazanıyor bir mağazaya
    Git bak yan yana lg 5310 c6000 görüntü kalitesini anlarsınız saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altinbas07 -- 21 Nisan 2011; 15:50:57 >

• quote:

quote:

quote:

42" ise kaçırrma...

fiyat bu arkadaşlar bu fiyata daha yüksek model lcd almak mı mantıklı bunu almak mı?

Bence kaçırrma güsel karrdeşim fiyat süppeerr..

• quote:

quote:

quote:

quote:

42" ise kaçırrma...

Bence kaçırrma güsel karrdeşim fiyat süppeerr..

Ben 37" olanını 1,550 tl ye aldım, bunun fiyatı çok iyi, kaldıysa tabi....

• quote:

Gelelim konuya amaç tartışmak değil kardeş alıcak kişilere yardımcı olmak bende 2LED VAR.
    Biri LG LE5310 42" 107cm led tv 2.SAMSUNG C6000R 40" 102cm LED tv lg 3,milyon konstrat
    Samsung aynı şekilde yanlız 3,milyon artı++hyper engine mega konstrat Teknolojisi var parlaklık
    Daha iyi net dediğiniz gibi samsung eksisi koruma paneli hiç bir led+lcd tv yok.!
    Ama lg artısı koruma panelli üretiyor %75 oranında ama şuna emin olun lg 3d infinia teknolojisi
    Yine samsung 3d tutamamıştır abimdede Samsung c8000 3d 46" var 117ekran ama muazzam
    Lg baktık alırken satıcı kendisi söyledi görüntü kalitesi için samsung çağ atladı DİYE...
    Ama lg dediğiniz gibi bir buğulanmadır gidiyor bunu bir tek lg 451 serisinde düzeltti
    Ben sadece buna şikayetciyim lg konusunda bende neticede vatandaşım ne lg ne samsung
    Son olarakta unutmaki samsung tüm tvlerin tunerini üretmektedir reciverlarda dahil.
    Şuda gerçek lg ise tüm led+lcd panelini herşeyi az çok araştırdıkta aldık led tv'leri
    Evet madem bukadar iyi açıklamıyor sebebi ise konstrat açıklamıyor bundan kazanıyor bir mağazaya

Açık net yazdım diyorsunuz; ama 5300 ile 5310 meselesini hala açıklığa kavuşturmadınız.5300'ler grey ürün diyorsunuz ve bunların garantisini de başka firmalar sağlıyor diyorsunuz.(ess gibi)Ben de size 42LE5300 model ürünü hepsiburada'dan aldığımızı ve garantisinin Lg Türkiye garantisi olduğunu söyledim.Bu ürün grey ürün olsa garantisini LG Türkiye yerine başka bir firmanın vermesi gerekmez mi?Bu durumda teknosa'da satılan 5310 model ürün için orijinal hepsiburada'dan aldığımız 5300 model ürün için grey ürün demiş oluyorsunuz.Modeli 5300 olan tv Lg Türkiye garantili ve bu model ürün için orijinal değil diyorsunuz.Bu bir çelişki değil mi?Sizden bunu açıklamanızı beklediğim için ve bu konuda yazdıklarınız bu nedenden ötürü tutarsız olduğu için sizi anlamadığımı söyledim.Yoksa yazdıklarınızda elbette anlaşılmayacak bir şey yok.Burada sizi kıt Türkçeniz yüzünden anlamadım gibi bir ima yok.Böyle anladıysanız gerçekten üzgünüm.

Tartışma konusuna gelince ben sizinle tartışma içine girdiğimi sanmıyorum.Dediğiniz gibi amaç insanlara yardımcı olmak.Ben size sadece Samsung'u övüyorsanız neden övdüğünüzü sordum ve kendimce Samsung'un 40c6000 modelini haklı gerekçelerle eleştirdim.Sizin burada Lg'yi eleştirmenize karşı çıkacak değilim.Benim Lg ile ürün değişimi konusunda yaşadıklarım ve Lg'ye olan ağır eleştirilerim bu konuda mevcut.Hatta "TV'yi eleştirmeyin harika bir tv." diyen bir arkadaşa karşı yazdığım eleştiri de bir önceki sayfada duruyor.Yani benim sizin bu ürünü eleştirmenizle ilgili bir derdim yok.Sadece Samsung'a daha iyi dediğiniz için ben de size Samsung'un bahsedilen modelinin neden bu TV'den daha iyi olmadığını yazdım.Kontrast palavrası, koruyucu panelinin olmaması, 102 ekran olması, yansıma yapması ve bunların üzerine daha pahalı olması gibi nedenlerden dolayı 40C6000'in daha iyi olmadığını yazdım ve sizden buna karşı bir cevap bekledim.Amacım Lg'yi savunmak değil sizin savunduğunuz modele neden iyi dediğinizi anlamaktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur06gs -- 22 Nisan 2011; 0:59:15 >

• quote:

quote:

Açık net yazdım diyorsunuz; ama 5300 ile 5310 meselesini hala açıklığa kavuşturmadınız.5300'ler grey ürün diyorsunuz ve bunların garantisini de başka firmalar sağlıyor diyorsunuz.(ess gibi)Ben de size 42LE5300 model ürünü hepsiburada'dan aldığımızı ve garantisinin Lg Türkiye garantisi olduğunu söyledim.Bu ürün grey ürün olsa garantisini LG Türkiye yerine başka bir firmanın vermesi gerekmez mi?Bu durumda teknosa'da satılan 5310 model ürün için orijinal hepsiburada'dan aldığımız 5300 model ürün için grey ürün demiş oluyorsunuz.Modeli 5300 olan tv Lg Türkiye garantili ve bu model ürün için orijinal değil diyorsunuz.Bu bir çelişki değil mi?Sizden bunu açıklamanızı beklediğim için ve bu konuda yazdıklarınız bu nedenden ötürü tutarsız olduğu için sizi anlamadığımı söyledim.Yoksa yazdıklarınızda elbette anlaşılmayacak bir şey yok.Burada sizi kıt Türkçeniz yüzünden anlamadım gibi bir ima yok.Böyle anladıysanız gerçekten üzgünüm.

Tartışma konusuna gelince ben sizinle tartışma içine girdiğimi sanmıyorum.Dediğiniz gibi amaç insanlara yardımcı olmak.Ben size sadece Samsung'u övüyorsanız neden övdüğünüzü sordum ve kendimce Samsung'un 40c6000 modelini haklı gerekçelerle eleştirdim.Sizin burada Lg'yi eleştirmenize karşı çıkacak değilim.Benim Lg ile ürün değişimi konusunda yaşadıklarım ve Lg'ye olan ağır eleştirilerim bu konuda mevcut.Hatta "TV'yi eleştirmeyin harika bir tv." diyen bir arkadaşa karşı yazdığım eleştiri de bir önceki sayfada duruyor.Yani benim sizin bu ürünü eleştirmenizle ilgili bir derdim yok.Sadece Samsung'a daha iyi dediğiniz için ben de size Samsung'un bahsedilen modelinin neden bu TV'den daha iyi olmadığını yazdım.Kontrast palavrası, koruyucu panelinin olmaması, 102 ekran olması, yansıma yapması ve bunların üzerine daha pahalı olması gibi nedenlerden dolayı 40C6000'in daha iyi olmadığını yazdım ve sizden buna karşı bir cevap bekledim.Amacım Lg'yi savunmak değil sizin savunduğunuz modele neden iyi dediğinizi anlamaktı.

Günaydın sırf bu konu için ess şirketi ile ve lg call center ile görüştüm le5300 serileride var yanlız.
    Bakın yanlız var burada Yurt dışına standart üretilen ve ödül alan bir cihaz dolayısıyla lg 5310'da
    Kaliteyi arttırmak amacı ile 5310 üretildi ekstra bir bilmemne özelliği eklendi dedi.
    Yine dediğiniz gibi Panel "inç görüntü aynı fark yok grey kastım ise bazı firmalar üstü iyi okuyun
    Lg de orj.firma tarafından alınan tüm ürünleri kendi garantili diğer mağazalar ise bunlar;
    Gold,Bimeks,istanbul bişim,alsat.com şirketleri yine diyorum grey ancak bakın;
    Teknosa,Lg mağaza,kipa hiper,migros,hepsi mepsi burada.com dahil anlatmak istediğim bu iddamda.
    Yine diyorum samsung korea lg korea ama samsung daha iyi görüntü veriyor.!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altinbas07 -- 22 Nisan 2011; 8:28:23 >

• quote:

Günaydın sırf bu konu için ess şirketi ile ve lg call center ile görüştüm le5300 serileride var yanlız.
    Bakın yanlız var burada Yurt dışına standart üretilen ve ödül alan bir cihaz dolayısıyla lg 5310'da
    Kaliteyi arttırmak amacı ile 5310 üretildi ekstra bir bilmemne özelliği eklendi dedi.
    Yine dediğiniz gibi Panel "inç görüntü aynı fark yok grey kastım ise bazı firmalar üstü iyi okuyun
    Lg de orj.firma tarafından alınan tüm ürünleri kendi garantili diğer mağazalar ise bunlar;
    Gold,Bimeks,istanbul bişim,alsat.com şirketleri yine diyorum grey ancak bakın;
    Teknosa,Lg mağaza,kipa hiper,migros,hepsi mepsi burada.com dahil anlatmak istediğim bu iddamda.
    Yine diyorum samsung korea lg korea ama samsung daha iyi görüntü veriyor.!

Bundan önceki mesajlarınızda 5310'lar orijinal demiştiniz.5300 modelleri için ise bunların istanbul bilişim, gold, hızlıal gibi firmalar tarafından satıldığını ve bunların grey ürün olduğunu söylemiştiniz.Bizim hepsiburada'dan aldığımız ürün de 5300 model olduğu için dolayısıyla size göre bizim aldığımız tv de grey ürün oluyordu.Yalnız bu mesajınızda 5300 serisinin de orijinal olduğunu öğrenmişsiniz.Böylece 5300 model olan bir ürünün Lg Türkiye garantili olmasıyla ilgili çelişki de ortadan kalkmış oldu.Dediğiniz gibi Samsung daha iyi görüntü veriyor olabilir.Ben de bizzat teknosa'da 40c6000 modelinin mağazada en iyi görüntüyü veren tv olduğuna şahit oldum; ancak 42LE5300'le kıyaslama şansım olmadı.Çünkü tv teknosa'da yoktu.

Samsung daha iyi görüntü verebilir; ama fiyat performans olarak kıyaslama yaparsanız 42LE5300 daha iyi.Daha önce de saydığım sebeplerden ötürü fiyatlarını göz önüne alarak kıyas yaparsak 5300 daha iyi; ancak fiyatı göz önünde bulundurmayıp kıyas yaparsak Samsung daha iyi bir görüntü veriyor olabilir.Dolayısıyla bu tv'den daha iyi bir tv de olabilir.

Sonuç olarak 5300 ile 5310 modellerinin ikisi de orijinal.Yalnız bunların yurt dışından paralel ithalatla getirilip satılanları da mevcut.Zaten tv'nin orijinal olup olmadığını anlamanın en kolay yolu garantisini sağlayan firmaya bakmak.Lg Türkiye garantisi varsa orijinal yoksa orijinal değil.Bu arada bu orijinallik sözünü Lg Türkiye ürünü ile yurt dışından getirilip başka bir firmanın garantisiyle satılan ürünleri ayırt etmek için kullandım.Yoksa kimsenin tv'si sahte falan değil, yanlış anlamayın.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.