Şimdi Ara

4200 TL Skylake monitor dahil(aliyorum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    550 watt psu yeterlimidir
    Rami 16gb ileriye donuk olmasi icin iyimidir
    Sogutucu almaya gerek varmi
    Yorumlariniz icin tesekkurler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• peolykia123 P kullanıcısına yanıt
    550 watt yetebilir de ancak ne olur ne olmaz biraz daha yüksek koyalım.
    16 gb şu an ki oyunlar için yeterli ancak gelecek de 16 gb gerektirebilir yani alınabilir.
    Soğutucu oc yapılmacaksa gereksiz,''k'' serisi olmayan işlemcilerde kendi soğutucuları vardır
  • LoliconOtaku kullanıcısına yanıt
    Hocam butcemi ucu ucuna denk getirdigim icin psu artiramam internet bakinca yeterliymis sorun yoksa boyle alicam

Hocam tam da size sisteminizi düzenleyerek atıyordum bekleyin iki dakika da atayım.
    Böyle düzenlerseniz oluyor.Kasamız baya şık,içindeki psu 12v kanalından 744w veriyor,Ekran kartı msı'dan daha iyi,monitörü kendi renk zevkime göre koydum benq'nın siyah monitörlerinden de alabilirsiniz.
     4200 TL Skylake monitor dahil(aliyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: peolykia123

http://i.hizliresim.com/PknPNv.png
    550 watt psu yeterlimidir
    Rami 16gb ileriye donuk olmasi icin iyimidir
    Sogutucu almaya gerek varmi
    Yorumlariniz icin tesekkurler

Sistemi özelden ben tavsiye etmiştim , tavsiyeyi verirken korumaya çalıştığım kriterlerden biri 4200₺ lık bütçeni aşmamak diğeri senin seçtiğin sistemde ki değiştirilmesi gerekmeyen donanımları kendi topladığım sistemde de kullanmaktı nitekim buna uygun , uzun yıllar kullanabileceğin sistem önerdim.

Monitör için diğer donanımların maliyetinden geriye iyi bir monitör alacak para kalmadığı ve kendi seçtiğinin aynısı olduğu için , 24" e yakın boyutu , dijital bağlantısı bulunması sebebiyle estetik olarak beni çok mest etmese de yeterli olarak gördüğüm için de o ekranı önerdim , arkadaşın sistem sanırım Galaxy 970 kullanıldığı için 100₺ kadar maliyeti azalmış O sistemde de kafada çok da soru işareti bırakacak parçalar yok ancak ben pencereli- orta boyutlu kasa olması ve masa üzerinde konumlandırma ihtimaline karşı msı gaming anakart ve gpu görsel uyumunu bozmamak adına 4000₺ nın üzerinde bir maliyeti gözden çıkardıktan sonra 100₺ daha verip almanı öneririm.

Ekleme yapayım , 100R dahilindeki VS550 psu , +12v tek kanaldan 504W güç verebilir , tekli GTX 970 kullanımında fazlasıyla yeterlidir zira ortalama 145W güç harcayan bir kart 500W verebilen güç kaynağı "SLI" durumunda( oc suz) bile tavsiye etmesem de kurtarabiliyor. Yani tek kart için gözün arkada kalmasın gani gani yeterlidir.

İşlemci soğutucu da , birincil ve gerekli sistem bileşenlerinin doldurduğu bütçeni aşacağı için ekstradan koymadım , ileride sıcaklıklar seni çok rahatsız edici seviyeye yükselirse (özellikle yazın) orta boyutlu f/p bir hava fanı alıp kendin de kurabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Provisioner -- 14 Mart 2016; 19:41:46 >

• Provisioner kullanıcısına yanıt
    Oncelikle yorumun icin tesekkurler kasayi masa ustunde tutamiycagim icin 200r modelini aldim cam olmadigi icin ileride monitoru degistirip 144hz monitor alicam zaten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Intel Core i5-6500 Skylake 6M 3.20Ghz
    MSI B150M Night Elf D4 2133 MHz mATX
    Kingston HyperX Fury 8GB DDR4 2133Mhz
    Sandisk Ultra II 240GB 550/500MB
    MSI R9 390 Gaming 8GB GDDR5 512Bit
    Zalman Z1 NEO Mid Tower Siyah Kasa
    Zalman ZM600-LX 600W 120mm Fanlı Güç Kaynağı

3200 tl gibi bir rakama geliyor.

monitör için iyi limit kalıyor sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: peolykia123

Oncelikle yorumun icin tesekkurler kasayi masa ustunde tutamiycagim icin 200r modelini aldim cam olmadigi icin ileride monitoru degistirip 144hz monitor alicam zaten

Fark etmez 100r , 200R ın pencereli modeli zaten :D O da iyi bir seçim sistemi sipariş ettiniz mi ?
  • O fiyata sağlam bir monitör alın bence 21 inç küçük bendeki 24 inç bile sınırda bence ultra wide monitör bakın lg nin var 29 inç 900 tl civarı vatanda daha keyifli kullanırsın

Ekran kartı msiden daha mı iyi ?
    galaxı msi ile karşılaştırıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -HacKeD- kullanıcısına yanıt
    Belki fan 60 dereceden sonra çalışmıyor ancak yüksek oc kapasitesi,gpu çekirdek hızları gibi şeylere bakınca kimin önde olduğu belli oluyor.Galax fan boyuda değilim yeri geldi mi msı'da öneririm.İki üç msı kampanyası görüp karşıma çıkıp da ''MSI EN İYİ MARKA'' dermişcesine meydan okumayın...
    Msi ve asusdan soğuk olduğunuz belli sen galax seçmeye devam et yakında galaxın kurucusuna '' seni seviyom sen galaxın kurucusun galax çok iyi bi marka sponsorum olun forumda hep galax önerdim fp ürünü diye''

Hocam tel den yazıyom hızlı yazıyorum pc de böyle değilim de tüürk değilsiniz galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: LoliconOtaku

Evga ve zotac kartlar önerdiğim de oldu küçük beyim,ayrıca kimseye gidip de bir şeyler için dilenecek değilim.Ayrıca gelecek senelerde sizde ygs'ye gireceksiniz değil mi? Türkçe'ye çalışmaya özen gösterin...
    Msı ve asustan da soğuk değilim hangisi ucuz ve performanslıysa onu koyuyorum.Bazen performans öne geçiyor bazen ucuzluk.

elin adamına neden beyim yazıyorsun ? bende sandım ki bir tek benimle böyle laubali oluyorsun. demekki tüm foruma böyle beyli hitap ediyormusşun. yok türkçesi yok ygs'si adamın özel neden bu kadar çok giriyorsun. biraz seviye!
    seni uyarıyorum tanımadığın kişilerle böyle konuşamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resep_paltas -- 25 Mart 2016; 1:23:51 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.