Şimdi Ara

4200 TL YE MONITÖR DAHIL OYUN SISTEMI ÖNERISI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ÖNCELIKLE MERHABA ARKADASLAR OYUN IÇIN PC TOPLAMAYA KARAR VERDIM 4200 TL +-100 GIBI BIR SINIRIM VAR.

MONITÖR DAHIL OLCAK VE ISLEMCI I5 6600K , EKRAN KARTI NVIDIA GTX 970 DÜSÜNÜYORUM

NOT : Sistemde şimdilik overclock yapılmıcak anakart giriş seviyesi olabilir.

TAVSIYELERINIZI BEKLIYORUM ...

• Yukarıdaki arkadaşlar sert konuşmuş ama,cidden bu saatten sonra ne yapacaksınız 970 i. Hani 1070 değil burdaki mevzu. 480 nin f/p olarak gelecek olması. Nvidianın da muhtemelen 1060 ile buna karşılık verip,son kullanıcının lehine sonuçlanması olay.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabi sizde haklısınız da ben beklemek istemiyorum ve amd kart istemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam siz gidin 970'e 1500 verin 3.5 gb bellekli kart kullanın ay sonu alanlar 8 gb bellekli 970'den hızlı direcx x12 ye tam destek veren kartı 1000 liraya kullansın, siz bilirsiniz daha fazla dil dökemeyeceğim.

• vjdrsjejv kullanıcısına yanıt
    Ben senin demek istediğini anladim arkadaşım ben amd de kullandim her oyun için ayri driver kurmaktan biktim amd kullanmadan önce senle ayni kafadaydım merak etme yani hadi selametle

• Kardeşim az sabret haziran sonunu bekle sonra pişman olursun.
  • ahmet1950 A kullanıcısına yanıt
    Sürücü olayları eskide kaldı. 2 sene önce AMD ekran kartı aldım başkalarının aksine sürücü hatası almadım. Önyargılı olmayınız. Nvidia'da kullandım AMD'de hangisi gerek fiyat ve bütçeniz, gerek performans açısından daha iyiyse onu tercih ediniz.

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yey-R -- 4 Haziran 2016; 1:04:19 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya evet aslinda bu konuda ön yargılı olabilirim haklisiniz peki sistemin diger bileşenleri hakkinda tavsiye verebilir misiniz ekran kartini sonra ekleriz

• arkadaşlar ağır konuşmakta haklı ama , siz ve sizin gibiler böyle davrandıkça biz de zarar görüyoruz , amd f/p olarak potada kalmaya çalıştıkça , bizim gibi bir ekran kartına pc parası verecek durumda olmayanları düşündükçe ve siz üstüne üstlük hala driver sorunu , güncelleme cart curt dedikçe ve nvidia fanboyluğu yaptıkça amd napsın , biz rekabet bekleyen ve fiyatların düşmesini bekleyen kullanıcılar ne yapsın , zaten bu işlerle uğraşan insanlar olarak dolar yüzünden patlama noktasına gelmiş durumdayız , markların yüksek kar marjlarından , gümrükten , vergiden bezmiş durumdayız , bir de siz yapmayın lütfen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.