Şimdi Ara

4200ler yok diye oyalıyorlar...ayıp be...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeter be...tak etti canıma...ne 8500 nede 4200.malum firmalarda(bakırkoy ve kadıkoydeki)nezaman sorsam haftaya gelecek.3 hafta gecti be.Bu adamlar ne yapmaya calisiyor?amac dandik modellerin stoklarını eritmek herhalde.bu adamlarda etik diye bisey kalmamış.

• niye heryerde var 4200
  • nerde var?ne marka var?kaca var?
  • LEADTEK SATIYORUM...
  • kaça satıyorsun irfan.Ayrıca kadköyde ararsan bulursun her marka.msi,tornado,winfast
  • ve sonunda 8x olanı geldi ama fiyatını sormadım.Markası winfast
  • Dostum Winfast = Leadtek. Dandik tanımlaması içine bu markayı sokmuyorsun değil mi? Çünkü bildiğim üzere Winfast yani Leadtek Nvidia.nın göz bebeği firmalarından biridir. Hatta bir ara beta tester.ı idi yani Nvidia.nın yeni chipsetleri daima ilk olarak Winfast tarafından duyurulurdu. Ayrıca MSI.da köklü bir firmadır. Tornado hakkında bir fikrim yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ŞAKA MI BU BE ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Leadtek-Abit-Msı-Gaınward En iyi bu arada Elsa da dahildir, en iyi kart üreticileridir.Bunların içinde Winfast biraz daha ünlü denilebilir.Çünkü İlk testler genelde winfast üzerinde yapılır.İyi olması bekımından bu markaların hepsi çok iyidir...O/C bakımından ise Gainward ve Leadtek çok iyidir."Abit'te çok iyi o/c olur.Ama bunlara göre azıcık geri."
    Kartımı 130 USD ye satacağım.
  • abit siluro 315/625 coolbits sınırlıhttp://www.pclabs.gen.tr/reviews/VGA/ABIT/ti4200/page_1.htm
    PNY verto 290/620http://www.pclabs.gen.tr/reviews/VGA/PNY/Ti4200/page_1.htm
    Gainward 300/550http://www.pclabs.gen.tr/reviews/VGA/gainward/Ti4200GoldenSample/page_1.htm
    ayrıcada msi lerde iyi o/c olan kartlar ama içlerinde en iyisi abittir.ben 330/650 gibi ti 4600 ü bile aşan değerler yakaladım abitle.320/635 ler sanki default gibi.Tabi her zaman söylerim o/c işi şans işi ama abitin kesinlikle 315/625 den aşağıda kalacağını sanmıyorum.zaten pc labs incelemesindede aynı.
    Kart almak isteyen arkadaşlara bir fikir olsun.

• Standart abit max 615 MHZ de çalışabiliyor"muş."Kartı kullanan arkadaşımdan aldığım bir bilgi bu.Daha sonra çıkarttığı otes miydi neydi onu bilmiyorum...İncelemesine bakmadım...
    Abit ti 4200 500 MHZ de çalışıyor. Bir yerde 513 diye geçtiğini gördüm ama oda hiç ilgi duymadığım bir site.Standart olarak 500 de çalışıyor.Pny ve Winfast 513 Mhz de çalışıyor.Dolayısıyla O/C konusunda bir adım öndeler...Benim sana önerim ti4200'e para vermemen."Tabi benimkini alacak olursan başka :) " Çünkü radeon 9500 ile DX9.0 geliyor.Yani radeon9500 almanı öneririm.Ne zaman geleceği konusunda bişey diyemem...
  • arkadaşlar standar bir abit siluro kullanıcısı olarak bir hatırlatmada ben yapayım.evet abit standard olarak 250/500 hızında geliyor ama tam bir o/c canavarı olduğu için kendisinden bir iki adım önde başlayan diğerlerini en azından 320/640 yaparak toz yutturuyor.standard hızı yüksek olanların o/c kapasitesi düşük.Bilesiniz.ama irfanında dediği gibi bu saatten sonra en azından 9500 alınır , yani ti 4200 abit bile olsa alınmaz bundan sonra.
  • ama ikinci el uygun fiyatlı bir şey bulursanız alınır tabiki.
  • civil dostum gel benim kartı vereyim sana ...Sanırım hala 8500 kullanıyorsun... düşük bir farkla upgrade etmiş olursun :)) Şaka bir yana kartı satmak istiyorum.Almadan önce demiştim 2-3 ay kullanacağım sonra kart boşa çıkacak diye.Şimdi sistemde voodoo 3 var... 3d ile hiç bir işim yok.Voodoo da 2d olarak yeterli geliyor.Satıp parayı değerlendirmek istiyorum.<b>alfa147'ye duyurulur.</b>
  • irfan kartını alabilirim sakın satma ha ok 1 haftaya kalmaz
  • abit ti 4200 kullandığımı ve o/c rekorlarımı forumda sağır sultan bile duydu irfancım:)))

Evet irfancım senin kart alfa arkadaşımız için iyi bir seçenek hem kdv de ödemeyecek.sıfır ve + kdv yi koyarsan 175-180 usdlere çıkıyor rakam o yüzden uygun baya.
    ayrıca voodoo 3 dedinde yine eski göz ağrım aklıma geldi ah voodoo'm ah :))
  • bak işlerde açıldı birdenbire :))
  • tavsiye edilir,kaçırmayın irfanın kartını.
    highly recommended
  • Dostum biliyon haftada 1 uğruyorum foruma..O yüzden eksik bilgilerim çok.....Dostum nasıl becerdin onu?? Otes versiyonu olmadığından emin misin??? Yani yanlış anlama webde en son gördüğümde 615'i sidik zoruna geçiyodu :)) Ben bu işlerden uzaklaşalı neler değişmiş yaaww..Seni kutlarım.Ben ram hızı olarak 645 Buldum ama çekirdek hızı olarak asla 300 yapamadım.Bunun voltaj yetmezliği filan olduğunu söylediler yaa.. üstüne de gitmedim.Çünkü 525 MHZ lik bir işlemci ile yapılan O/C kısaca bi .oka yaramıyo :))
  • civil dostum madonion'a baktım... Nature 91 FPS diye...(Yorum yok)...
  • valla ben seni biliyorsun sanıyordum irfan,imzamda filanda yazıyor.ben abit almazdan önce pc labsdaki yukarıda linklini verdiğim incelemesini okumuştum.orada 315/625 çok rahat çalışmış ve coolbitsin sınırı bu olduğu için daha yukarısını deneyememişler.asıl ilginç yanı otesten bile çok iyi performansa sahip olması bu kartın.otes ti 4400 seviyelerinde fakat bu sıradn bir ti 4200 olmasına rağmen ti 4600 ü bile geçti geçiyor yani.birazda şans işi ama bazen böyle manyak imalatlarda çıkıyor.bende tüm bunlara dayanarak gidip aldım bir tane.yani kısaca ti 4200 fiyatına ti 4600 almış oldum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.