Şimdi Ara

Bu Türkcel ne olacak? Dolandırıldım galiba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu türkcelin ne kadar geri zekalı çalışanı varsa beni buluyor bugün tim bayisine gittim hattımda yüklü lifecel hoşgeldin 5gb paketi yüklüydü yenilenmesine 2 gün vardı dk bitmişti bende 2 gün bekliceme gidip tekrar yüklim dedim fakat tim bayisindeki kadın bu paket sizin için uygun değil dedi şaka gibi nasıl uygun değil zaten üyeyim ve kullanıyorum neyse müşteri hizmetlerini aradım dediki post cihazından aynı ay içerisinde 4 defa alabilirsiniz aynı paketi ve siz 1 kez almışsınız yani uygunsunuz başka bir tim e gidin dedi bende gittim gittiğim yerdeki kişiye ısrar ile 3 defa lifecel hoşgeldin 5gb paketi almak istiyorum dedim tamam dedi post cihazından işlem yaparken aynı paketi 6 gb ta cıkarmışlar 34 TL olan fiyatı ise 35 yapmışlar yine aynı lifecel hoşgeldin 5gb paketi dedi bu peki öyleyse olur yükle dedim yükledi 35 tl verdim CIKTIM 10 dk sonra paket yüklendi oda ne adam bana gnc avantaj 6 gb paketini yüklemiş şimdi ben ne yapayım nere şikayet edeyim sinirden teli kırcaktm niye diyecekseniz lifecelde bip dk sı vardı ben sürekli bipten konuşuyorum ve bipten bipe sınırsızdır lifecel hoşgeldin 5gb paketinde, kız arkadaşımla baya konuşuyordum bu sayede ve konuştukça her pazartesi hediye net geliyordu. Diğer bir kızdıran olay ise internet üzerinden baktığımda gnc avantaj 6gb paketi 34 TL gözüküyor bu adam benden 1 tl fazla aldı 35 aldı yani 1 lirasında değilim de hem yanlış paketi yükledi hemde paketin ücretinden fazla aldı elimde fişide var. 1 liradan bişey Olmaz ama günde 50 kişiyi katakulliye getirse 1 lira fazla alsa kimse anlamaz 1 lira kimsenin gözüne gelmez çünki Ne yapmam lazım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk defa böyle bir olay gördüm 1 GB internete 1 TL daha fazla vermek bence daha karlı hemde aylık 1GB. O 1 TL çalışana gitmiyor Turkcell'e gidiyor çalışan gene aynı maaşı aliyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hemen dijital operatör uygulamasında yardım kısmından durumu anlatan bir talep ilet.

Talepte ilk mh ile konuşmandan ve gnç kaydın olmamasına rağmen bu paketin tanımlandığını ve 1 lira fazla alındığını özellikle belirt. Senin haklılığını bu iki durum ortaya çıkartır. 2-3 güne dönüş yaparlar.

• Sen olayı yanlış anladın galiba kardeş olay 1 tl ye 1 GB fazla almak değil zaten öyle bir durumda yok anlattığım yazıda 2 kazık var 2 side bana geçiyor 1.si istemediğim belirtmediğim adını bile söylemediğim bir paketi yüklüyor e hadi Bi yanlışlık yaptı yükledi diyelim paketin türkcel sitesindeki ve uygulamasında ki fiyatı 34 TL ama bu adam benden 35 aldı başka timede gidip sordum adam 34 TL dedi fakat bu yükleyen kişi 35 aldı benden

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Kardeş burası küçük biyer gidip yüzüne tükürüp tartışasım var ama sakallı bıyıklı aile babası gibi adam insanların içinde utandırma istemiyorum 1 liraya yaptğna bak ben 1 tl sinde değilim hadi yanlış paketi yüklersin anlarım insanlık halidir niye fazla alıyorsun kandırıyor bide aklınca ben kanmadım kanmış numarası yaptım ama adam bunu alışkanlık haline getirmiş günlük kim bilir kaç kişiden 1 tl 2 TL fazla alıyor hele yaşlı teyze, dede geldim içeri ellerini ovuşturuyorlar en pahalı en kazık paketleri kitliyorlar faturalı bide. Bugünde başkasının yerine utandık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rameowerr -- 24 Ekim 2019; 21:46:21 >
  • Hiç bir paketi Kullanmadıysan elindeki fişle geri git. Yanlış numara yazmışsınız de para iade al :)

• bu durumda sen 1 gb interneti 1 tl ye almış oluyorsun yani senden burda fazladan ücret alıpta dolandırıldığını söyleyemeyiz hatta senin için iyi bile 1 lira ya 1 gb internet
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • slmbengoksu kullanıcısına yanıt
    Bi üstte aynı msja cevap verdim abi siz nasıl okuyorsunuz okuduğunuzu anlamıyorsunuz 1 tl ye 1 GB fazla diye birşey yok adama dedimki lifecel 5gb paketini istiyorum fiyatı 34 tl adam bana dediki lifecel 6 gb paketi var fiyatı 35 tl onu tanımlıym bende okey dedim tanımlanan paketin lifecell ile alakası yok gnc avantaj 6gb paketini tanımlamış ve bu bana yanlışlıkla veya bilerek tanımladığı paketin orijinal ücreti ise 34 TL 34 TL 34 TL türkcelin sitesinden ve uygulamasından baktım 34 TL adam benden 35 tl aldı anlatabildim mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rameowerr -- 25 Ekim 2019; 13:30:5 >
  • rameowerr R kullanıcısına yanıt
    Ülkenin çoğunun zıvanadan çıkmış böyle kişileri denetimsiz testsiz işe aliyolar daha insanlara yardımcı olmaları gerekirken kendileri insanları ...... Takmıyo len paranı zaten o kişilere yardimci olarak alıcaksın onuda yapmicaksan orda işin ne ama olurmu çalışanın kendide bunu konduramiyo kendisi artık neyse bide tribini çekiyorsun bunları alıp toplayıp teker teker ..... Gerekir

• Sorma kardeş ya bide içeri yaşlı girdiği zaman ellerini ovuşturuyorlar hemen en kazık faturalı ya imza attırıyor geçmiş olsun. Zıvanadan iyice çıktılar adama diyorımki lifecel hoşgeldin 5gb paketini tanımlar mısın tabi diyor gnc avantaj 6gb tı tanımlıyor ve 35 tl alıyor ama paketin ücreti 34 TL siteden de baktım başka time gidipte sordum 34 TL dediler ama adam benden 35 aldı hem yanlış paketi tanımlattığınamı kızayım yoksa aklınca 1 tl cebe indirdiğinemi kızayım. Görünüşte 1 tl bişey değil ama genci yaşlısı demeden böyle sahtekarlık yapıyorsa kim bilir cebe günlük 50-60 lira rahat atıyordur. Ki günlük 50-60 liraya ne çileler çeken amele gibi çalıştırılan insanlar var

• içeriye girip platinum faturalı hatta geçmek istiyorum de çayını çorbanı önüne koyarlar direk..ben faturasız a taşımak istiyorum dedim suriyeli muamelesi yaptı eleman resmen.soğuk soğuk tavırlar yüzüme bakmadan işlemleri yaptı :)

gerçi sonra turkcell'e şikayet oluşturdum müşteriyi tarife tercihine göre seçiyorlar diye. ne oldu bilmem sonra..
  • rameowerr R kullanıcısına yanıt
    Öncelikle geçmiş olsun diyelim. Bu ay haklarınızı kullanın, sonrasında iptal edip yine istediğiniz pakete geçin. Eğer geçemiyorsanız, yani tarife şartları gereği geri dönülemez ise bu durumda turkcell e yazı yazarsınız.
  • Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    Ben zaten platinum blackliyim

• Ve ben evde müşteri hizmetleriyle yapmak istediğimde şubeye gitmeniz zorunlu dedi yoksa olmaz dedi gittim orda yüzüme bile bakmadı aramda 20cm mesafe bile yok kadınla yuzune konuşuyorum yanımda dolanan bı eleman var o tekrar soruyo yapsın diyo yapilmiyo diyorum cevap vermiyo kadının yanındaki kız tekrar sordu yine Tripoli cevap verdi elemana bana da cevap vermiyo bide telefonla konusuyo kendi işiyle ilgileniyo ama işlemleri de o yapiyo buna sinir olmayıp ne yapicaksin islemimide yapmadı burda yapilmiyo dedi aradım tekrar turkcelli orda yapiliyo arayın yanında bize verin dediler bende oraya tekrar gidersem sonu kötü olur dedim kapattım konuyu böyle bı ülke olamaz ne kadar şeref... Varsa toplanmış ulkeye

• Hem bütün işlemleri yanlış yapiyolar hem telefonda halledemiyoruz işlemleri hem şubeye çağırıyorlar bide üstüne usluk tavır yapiyolar

• sizin mağazanın i..neliği o zaman o hocam başka birşey değil..kadıköy bağdat caddesinde iki turkcell mağazası var. ikisi de burnundan kıl aldırmıyor..
  • Bende Sancaktepe'de 2 farklı şubeye gittim onlarda aynı bence bütün şubelerde sıkıntı var arada bı iki tane insanoğlu vardır içinde ama onlarında yetkisi yok mesela benim içeri girdiğimde ilgilenen vardı ama o kişide zaten o kişiye mecbur söylüyo

• Bence 1 TL icin o kadar değmez.

• Aynen değmez ama biri çıkar bunlara iyi patlar resmen müşteriyi sömürü aracı olarak görüyorlar benden fazladan 1 tl senden 1 tl sabahtan akşama kadar 50 lira cebe atsa 2 bin liralık maaş oldumu sana 3.500. hele teknolojiden sosyal medyadan uzak tipler olduğunu anlasınlar var olan paketleri bile yok diyip uygun değilsiniz diyip kendi işlerine gelen faturalı paketlere yönlendiriyor lar nekdr faturalı hat geçişi okadar prim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.