tabi |
4222 den ODTÜ Ceng için mezuna kalınır mı? (4. sayfa)
-
-
Kendine güveniyorsan ve seviyenin daha yukarı olduğunu düşünüyorsan,
üsttekileri geç en önemlisi ailen sana güveniyorsa ve sen de ailene güveniyorsan kesinlikle kalınır.
Aileme güvenseydim geçen sene kalmayı düşünüyordum 3kdan ben de. Şimdi biraz içimde kaldı ama aileme güvenmediğime pişman değilim.
Kalacaksan TYTden çok AYT kasarsın, en kötü ihtimalle bu senenin TYTsini kullanma hakkın olduğu için.
-
hocam aileye güvenme işi maalesef yok çok isterdim ama anne işi zaten 0 babadan da destek alamayacağımı biliyorum
-
Knk kalmazsan aklın hep onda kalabilir yapabileceğine inanıyorsan kal
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
odtü için kalınmaz.
kimlerden tavsiye aldığına dikkat et. 4k ya girmiş adamsın.
2016da 1 soru fazla yapsam odtü ceng mezunuydum. 1 soru az yapsam makina.
ceng okusam acaba nasıl olurdu bilemiyorum ama makina değil ee okuduğum için şükürler olsun :d
aşağıda yazacaklarımdan dolayı umarım başına bela açmam :Ddd
Odtü makina yaz. 1.sınfıta 4 ortalama yap cenge geç. Yarım dönem okulun uzar.
1.yıl sonunda 4 ortalama yapamadın mı, merkezi yerleştirme ile hacettepe cenge geç.
detaylı araştır bu dediklerimi, nasıl oluyormuş bu işler değerlendir.
x: bu işten olası kazancın
y: bu işten olası zararın
p(x): bu işi yapabilme olasılığın.
xp(x)-y(1-p(x))>0 ise yap bence :Dd
-
hocam dediğiniz kulağa hoş geliyor ama odtü makina gibi zorluğuyla bilinen bi bölümde 4 ortalama hayal değil mi biraz
-
destek alamazsam çökerim gibi
-
ya bırak ne zorluğu, milletin zırlaması hep. yani demek istediğim zor tabi de sonuçta bu sektörün içinden gelen içine giden bi adam değil misin? hani idealistlik, nerede :d.
ayrıca şuradan bi 1.sınıf müfredatına bak;
http://me.metu.edu.tr/tr/anadal#cu
1.sınıf dersleri diğer mühendisliklerle ortak dersler zaten.
ben zamanında buna cesaret edemedim. ama şuanki bilgi seviyemle düşününce kesinlikle yaparmışım.
odtü 1.sınıfta yüksek ortalama yapmak sınavda 2k yapmakdan kesinlikle daha kolaydır. Sence sen 3 gün arayla sınava girsen 3ünde de 4k mı olurdun?
yerinde olsam asla tekrar sınava hazırlanmazdım. yine parasını öder girerdim de muhtemelen o şekilde derece yapılmaz.
denemek istiyorsam dediğimi denerim istemiyorsamda hacettepe cenge giderim direk.
Arkadaşlara da şunu söylemek istiyorum. Üniversite derslerinden AA almak zor değil, derslere gidip kitaptaki soruları çözseniz muhtemelen AA alırsınız. Ama asıl mesele bunları yapmadan AA almak :d
-
Odtü makine zor ama 1.sınıfta tüm mühendisliklerin dersleri aşağı yukarı aynı. Diğer soruna gelirsek 4.0 yaparım hayaliyle gelme çok zor ki yapsan bile geçemeyebilirsin. Senden daha iyi bi yks puanlı biri başvurursa ve ortalamanız yakınsa diğerine öncelik verirler. Üstüne üstlük cenge geçiş için kontenjan bile açmayabilirler. O yüzden ortalama kasıp geçerim diye bi fikir aklına gelmesin.
Npyhexy hocamızın görüşleri. Arada kaldım vallahi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yahya7818 -- 31 Temmuz 2021; 0:28:54 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İe den makinaya neden geçtin birden o takıldı aklıma
Hocamız makine demiş ondan ben de sorucaktım kendisine ieden olmaz mı bu işler diye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yahya7818 -- 31 Temmuz 2021; 0:29:26 >
Mezuna kaldınız mı hocam?
Odtu ie girdi :)
İe tam 4k ile kapadi nasil girdi?
4517 civarı kapatmış diye biliyorum, hatta buraya taban sıralamalari toplayan bir konu vardı, orada yazıyor kaynak orası :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leader of Birmingham. -- 8 Eylül 2021; 17:16:17 >
ODTÜ IE girdim hocam
Demekki tam 4k ile kapamamış :)
Tam 4k değil hocam 4500 küsür olması lazım
Aklimda yanlış kalmis 4549la kapamis salim unsala göre. Tebrikler hocam mükemmel bir bölüme yerlesmissiniz
Çook teşekkür ederim hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X