< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
4222 den ODTÜ Ceng için mezuna kalınır mı? (2. sayfa)
-
-
Geçen sene 5.8k dan Hacettepe bilgisayara girdim akademik bir kariyer düşünmüyorsanız bilgisayar özelinde değeceğini düşünmüyorum. Sorunuz olursa yine bana sorabilirsiniz üst dönem arkadaşlarımla da sizi konuşturabilirim :)
-
eem yazın pek bir şey farketmez
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi romario11111 -- 30 Temmuz 2021; 14:54:26 > -
Bir şey fark etmez derken anlayamadım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam akşam PM den size bir takım şeyler sorabilir miyim ?
Başarılı olamama korkusu içimi yiyor. Teşekkürler hocam.
Öğretim üyelerini karşılaştır ikisinin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam sana son mesajım bu cevap vermediğin sürece başkada mesaj atmaycam. Size sektörden iki tane dinazor olmayan örnek bırakıyorum
https://www.linkedin.com/in/ahmetbcakici/
https://www.linkedin.com/in/anilmisirlioglu/
Bakın bunlara gittikleri ünivesitelere bakın belki buradaki çoğu kişiye göre rezelat üniler. Ama bu kişiler kendini geliştirdikleri için Trendyol gibi bir şirkette çalışmaya başlamışlar. Size son kere söylüyorum akedemik kariyer, sektörde bilimsel bir matematik ağırlık bir iş yapmayacaksanız mezuna bırakmanın mantığı yok illaki en yukardan tercih edicem diyorsanız hacettepeyi tercih edin. Mezuna bırakacağınız zamanı yazılımda harcayın daha iyi olur. Başarılar dilerim.
-
Kumar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Derdiniz üniversite ismi ise sırasıyla ODTÜ - İTÜ - Bilkent %50 - Galatasaray Bilgisayar yazıp, gelmezse mezuna bırakmanızı tavsiye ediyorum.
-
Hocam dışarıdayım arada mesajlar kaçıyor kusura bakmayın isteyerek olmadığına emin olabilirsiniz.
Attığınız linklere de akşam dönücem hocam çok teşekkür ediyorum
Üni ismi değil hocam kesinlikle fakat Hacettepe ve ODTÜ arasındaki farkı da es geçemem
İngilizce eğitiminiz nasıl ? Kötüyse dışarıdan takviyeyle ideal duruma getirebilecek misiniz? Bence üniversiteleri kaliteli veya kalitesiz kılan en önemli unsur hazırlık eğitimleridir. Hacettepe'nin yabancı dil eğitimi maalesef ODTÜ kadar disiplinli ve yüksek değil. İngilizce'yi dışarıdan hallederim diyorsanız Hacettepe yazsanız da farketmez.
-
ODTÜ ie yazıp hazırlığı orda okuyup yatay geçiş ile hacettepe cenge gidebilir miyim hocam
Up
benzer durumdayım. tyt yi koruyup mezuna kalmayı düşünüyorum odtü ceng için.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Up
Sıralama kaç
3.3k hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X