bu kişiden kişiye değişecek bir cevap her oyunu oynamayan biriyim bunu zevkle oynadım hatta gece geç uyudugum zamanlarıda biliyorum En basit örneğiyle aslında izledğimiz film tarzı zevkimizde nasıl diğer tarzlar hoşuna gitmediği için izlemiyorsan bu oyunda öyle herkese göre değil |
ꕥ DEATH STRANDING ꕥ | PS4 | PS5 ANA KONU | Türkçe | 08.11.2019 | (332. sayfa)
-
-
Ben de bulamadım. Yarın gelecek galiba. Fiyat bilgisi de net değil. 10 euro olması lazım. 100 TL civarı kaçacak.
-
quote:
Orijinalden alıntı: cangkBen de bulamadım. Yarın gelecek galiba. Fiyat bilgisi de net değil. 10 euro olması lazım. 100 TL civarı kaçacak.
oyun bu gece 12 demi açılacak?
-
Evet gece 12'de. Playstation store'da geri sayım var.
https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP9000-PPSA01968_00-DEATHSTRADCDDE01/
-
quote:
Orijinalden alıntı: cangkEvet gece 12'de. Playstation store'da geri sayım var.
https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP9000-PPSA01968_00-DEATHSTRADCDDE01/
oyunun ps4 versıyonunu ındırıp upgrade i sonra mı indireceğiz acaba yoksa pgradeli bir başka versıyon mu çıkacak ? siz öle mi yaptınız?
-
Ben ne olur ne olmaz diye ps4 sürümünü indirdim tekrar bir iki gün önce.
-
quote:
Orijinalden alıntı: cangkBen ne olur ne olmaz diye ps4 sürümünü indirdim tekrar bir iki gün önce.
bende öle yapayım eve geçince. Upgrade çıkar sanırım. Umarım koca oyunu bir daha indirmeyiz
-
aynen
-
Oyun versiyon değişecek bence sıfırdan indireceksiniz hiç başlamayın ps4 versiyonunu indirmeye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu arada Director's Cut sürümü sadece ps5 için çıkacak. Oyun ücret ile yükseltildiğinde oyuna ortak olarak sahip olanlar nasıl etkilenir. Yükseltme yapılınca ps4 de oynayan ortak eski sürümle oynamaya devam ederbilir mi merak konusu..
quote:
Orijinalden alıntı: rfncsknOyun versiyon değişecek bence sıfırdan indireceksiniz hiç başlamayın ps4 versiyonunu indirmeye
tek bir dosya gelir mi acaba upgrade için? onu satın alırız ve ps4 sürüm ps5 e geçer gibi geliyor ama tabi bilemiyorum
-
Kesin bir şey söylemek zor tabiki yanılıyor da olabilirim çok hakim değilim ama güncelleme ile oyunun sürüm değişeceğini düşünmüyorum. Örneğin yeni sürümde yükleme süreleri az olacak farklı bir sıkıştırma yöntemi kullanılarak yapılmış bunu paket güncelleme ile olması zor geliyor bana.
quote:
Orijinalden alıntı: rfncsknKesin bir şey söylemek zor tabiki yanılıyor da olabilirim çok hakim değilim ama güncelleme ile oyunun sürüm değişeceğini düşünmüyorum. Örneğin yeni sürümde yükleme süreleri az olacak farklı bir sıkıştırma yöntemi kullanılarak yapılmış bunu paket güncelleme ile olması zor geliyor bana.
Aynen banada zor geliyor. Bakalım ne olacak gece 12 de anlayacağız
-
Bir xbox fan boyu olarak. Pc de oynamaktan büyük keyif aldıgım über muhteşem oyun. dlc veya devam oyununu 4 gözle bekliyorum.
-
Death Stranding benim için oyundan anlayan adam turnusolüdür. Bu şaheseri bize kazandıran Sony ve Kojima'ya sonsuz teşekkürler.
15 - 20 yıl sonra bugünlere bakıldığında efsaneler arasında sayılacak.
Şuna yanarım ki, oyun camiasında duayen olarak anılan falan filan üssü gibi elemanlar, bu oyuna kargo simülasyonu diyecek kadar sığ ve oyundan anlamayan tipler.
Deat Stranding Directors Cut meta notu 86.
-
Ps5 upgrade 90 TL
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam nasıl Upgrade yapıyoruz ?
Bende ps4 sürümü mevcut, mağazaya girdiğimde Ps5 için 439 TL gözüküyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Jadura-CAHocam nasıl Upgrade yapıyoruz ?
Bende ps4 sürümü mevcut, mağazaya girdiğimde Ps5 için 439 TL gözüküyor.
ps4 ün üzerine yüklenmiyor sanırım. direk o 90 TL'lik upgrade satın alınca ps5 versiyonunu indirmeye başlıyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: console-masterps4 ün üzerine yüklenmiyor sanırım. direk o 90 TL'lik upgrade satın alınca ps5 versiyonunu indirmeye başlıyor
Alıntıları GösterAynen 90 TL'lik upgrade'i satın almak gerekiyor. PS4 sürümünü de boşuna indirdik
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X