Death Stranding Director's Cut Digital Deluxe Sürümünü görüntüleyin. PS5 yükseltme 90 TL şeklinde çıkması lazım. Onu almanız gerekiyor. |
ꕥ DEATH STRANDING ꕥ | PS4 | PS5 ANA KONU | Türkçe | 08.11.2019 | (333. sayfa)
-
-
Arkadaşlar selam,
Uzun süredir store'da indirim bekliyordum ps4 için fakat ürün 2021'de hiç indirime girmemiş gözüküyor sanırım ps5 satışı dolayısıyla, bu yüzden kutulu alacağım sanırım 160 liraya satılıyor. Digital deluxe edition ile kutulu versiyon arasında kayda değer bir fark var mı? Sadece ürün içi eşya'larda fark gördüm ama çok önemli değildir diye düşünüyorum.
ltın “Ludens Maskesi” Gözlüğü
Altın Güç İskeleti
Altın Herzemin İskelet
Altın Zırh Plaka (Sv. 2)
-
Diskli mi var sizde ?quote:
Orijinalden alıntı: Jadura-CAHocam nasıl Upgrade yapıyoruz ?
Bende ps4 sürümü mevcut, mağazaya girdiğimde Ps5 için 439 TL gözüküyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bir avatar paketi daha veriyor ps4 sürümündequote:
Orijinalden alıntı: nanisinanArkadaşlar selam,
Uzun süredir store'da indirim bekliyordum ps4 için fakat ürün 2021'de hiç indirime girmemiş gözüküyor sanırım ps5 satışı dolayısıyla, bu yüzden kutulu alacağım sanırım 160 liraya satılıyor. Digital deluxe edition ile kutulu versiyon arasında kayda değer bir fark var mı? Sadece ürün içi eşya'larda fark gördüm ama çok önemli değildir diye düşünüyorum.
ltın “Ludens Maskesi” Gözlüğü
Altın Güç İskeleti
Altın Herzemin İskelet
Altın Zırh Plaka (Sv. 2)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Dijital sürüm hocam ,ps5 te dijital.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tekrar deneyin hocam ben bu sabah aldım 90 TL'yequote:
Orijinalden alıntı: Jadura-CADijital sürüm hocam ,ps5 te dijital.
Beyler ben ps4 te bitirmiştim, şimdi bunu alsam ek görevler için baştan mı oynamam gerekecek, kaldığım yerden devam mı? Öyleyse alıcam, yoksa uğraşamam tekrar
Oyun hepsi burada da 168₺ PS4 sürümü ps5 de oynamak için 90₺ vermek yetiyor mu ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Bıyıklı Bey
Oyun hepsi burada da 168₺ PS4 sürümü ps5 de oynamak için 90₺ vermek yetiyor mu ?PS5 sürümü direkt alırsanız 429 TL ve Deluxe sürümü 529 TL'ye gelir. Oyunun PS4 sürümüne sahip olmanız gerekli önce yükseltmek için.
-
quote:
Orijinalden alıntı: SacredDivinity
Beyler ben ps4 te bitirmiştim, şimdi bunu alsam ek görevler için baştan mı oynamam gerekecek, kaldığım yerden devam mı? Öyleyse alıcam, yoksa uğraşamam tekrarOyunun ilk önce PS4 sürümünü indirip terminalden save dosyalarını aktarıyorsunuz ondan sonra indirdiğiniz PS5 sürümüne girip başlangıç ekranında save dosyalarını yüklüyorsunuz ve kaldığınız yerden devam ediyorsunuz. PS4 sürümünü de ondan sonra silersiniz zaten
-
Guerrillatwitter“Congratulations to our friends at @KojiPro2015_EN on the release of DEATH STRANDING DIRECTOR’S CUT! 👶👍 🎨 Art by Guerrilla Concept Artist Luc de Haan”https://twitter.com/Guerrilla/status/1441319729088450568?s=20
-
Director's cut deneyimleyen arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilirse çok güzel olur. Grafik, dualsense tepkimeleri nasıl beğendiniz mi?
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-75F823CDAOyunun ilk önce PS4 sürümünü indirip terminalden save dosyalarını aktarıyorsunuz ondan sonra indirdiğiniz PS5 sürümüne girip başlangıç ekranında save dosyalarını yüklüyorsunuz ve kaldığınız yerden devam ediyorsunuz. PS4 sürümünü de ondan sonra silersiniz zaten
Alıntıları GösterTeşekkürler hocam, ne kadarlık ek görev geldi süre anlamında, yeni ekipmanlar, yarış filan önemli değil, senaryo önemli benim için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam ben daha Director's Cut görevlerini yapmadım işim vardı. Save dosyalarını yükleyip trophyleri aldıktan sonra kapattım cihazıquote:
Orijinalden alıntı: SacredDivinityTeşekkürler hocam, ne kadarlık ek görev geldi süre anlamında, yeni ekipmanlar, yarış filan önemli değil, senaryo önemli benim için
Alıntıları Göster
Ben yükseltme yaptım sam için 2 görev gelmişti onu yaptım önemsiz şeyler. Hikayeyle ilgili görevler hangi merkezde acaba?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet. CD’yi cihaza takınca 90 tllik fiyatı gösteriyor.quote:
Orijinalden alıntı: Bıyıklı Bey
Oyun hepsi burada da 168₺ PS4 sürümü ps5 de oynamak için 90₺ vermek yetiyor mu ?
?????quote:
Orijinalden alıntı: shunter
Ben yükseltme yaptım sam için 2 görev gelmişti onu yaptım önemsiz şeyler. Hikayeyle ilgili görevler hangi merkezde acaba?
quote:
?????
Alıntıları GösterOyunu bitirmiş miydiniz ?
-
Evet hocam boşa mı aldım yoksa?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Evet hocam boşa mı aldım yoksa?Hocam görevler o kadar sanırım. Ben de PS5 sürümünde trophy kasıyorum, yeni challengeları yapıyorum. Niye boşa aldığınızı düşündünüz ki ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X