Şimdi Ara

ꕥ DEATH STRANDING ꕥ | PS4 | PS5 ANA KONU | Türkçe | 08.11.2019 | (335. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.800
Cevap
59
Favori
370.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 333334335336337
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pro'da oyunu çıktığı gibi bitirsem de Dualsense özellikleri ve ek görevler beni kandırdı tekrar başladım PS5'te ve çok iyi geliştirmeler yaptıklarını gördüm. Oyunun havası yapısı kalitesi zaten zamanında hepsini yazdık üst düzey çok orijinal bir oyun. Yeni nesile de olabildiğince iyi gelmiş. Dualsense kullanımı çok başarılı olmuş oyunun. Haptic titreşimler çok gerçekçi engebeler, adım atışlarınız hepsi yansıtılıyor. Ağır yük olunca R2 L2 tuşları zorlanmaya başlıyor ve her adımda titriyorlar. Grafik konusunda PC'de de native 4K bir göz attığım için çok büyük fark görmedim ama farkettiğim kadarıyla Director's Cut sürümünde kaplamalar, suyun dokusu ve biraz da lod daha iyi görünüyor yani bunlar özel dokunuşlar olmuş PC'de ultraya da alsan Director's olmadığı için bu farklılıklar yok. Yeni item'lar ve sinemaskop görüntü seçeneği ile oynamak da güzel yenilikler. Bunların hepsi çok hoşuma giden şeyler oldu ama asıl ilginci ilk çıktığında bitirdiğim oyun sanki sıfırdan başlamış gibi ilgiyle oynatıyor kendini. O zaman da çok beğenmiştim. Şimdi geliştirmelerle özellikle Dualsense ile çok daha güzel bir oyun olmuş. İlk çıktığında biraz alelacele bitirmiştim. Şimdi platinlemeyi düşünüyorum. Save'lerde gitti sıfırdan başladık.

Yalnız ilginç olan, Director's ile standardın trophy'leri farklı. Yani ben zaten standard'da zamanında trophy'lerin yarısını oyunu bitirirken açmıştım. Ama Director's onlara dahil değil trophyler sıfırdan başlıyor. Profilde de iki tane Death Stranding trophy bölümü oldu bu şekilde. Farklı oyunmuş gibi görüyor yani. Save'ler gittiği için benim için sorun yok zaten baştan uğraşasım vardı. Ama eski save'den Director's e geçecek olan varsa bilgisi olsun trophy'ler ayrılıyor. Belki save transfer ederken açılan trophy'leri de eskiden yeniye transfer eder onu bilmiyorum ama Director's ile Standard'ın trophy başlıkları ayrı o kesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 2 Kasım 2021; 15:6:53 >

• Death Stranding Director's Cut - Övgü Fragmanı | PS5

PlayStationyoutube
    https://www.playstation.com/games/death-stranding-directors-cut/ TOMORROW IS IN YOUR HANDS Death Stranding Director's Cut - Available now on PS5
    https://www.youtube.com/watch?v=cw43ROOtWQY
  • Arkadaşlar oyunu 1 yıl önce oynuyodum ama yarısı civarında sıkılıp ara vermiştim bu sıralar oyunsuzluktan dedim açayım devam edeyim nerdeyim napıyodum çok az şey hatırlıyorum :D Baştan başlıyım mı yoksa kaldığım yerden oynamaya zorlayım mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dante kullanıcısına yanıt

Geçen hafta oynamaya başladım ve henüz 8. chapter'ın sonlarındayım. Önümde daha 6 chapter var. Gerçekten bambaşka bir oyun yapmış Kojima. Detaylar çok güzel. Oldukça da uzun sürüyor. Saatlerce oynamama rağmen, yarıyı zor geçtim daha.

• Domatore kullanıcısına yanıt

Hakkını ver hocam, baştan başla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İşerken güzel titriyor.  

• Takip.

• Oyuna indirim getirip yükseltmesine getirmemek şark kurnazlığı olmuş. Oynadığım dönem suyunu çıkarıp platinum kupa almıştım, hala da arada açar kayıp kargo taşırım. İndirimde PS5'e yükseltirim diyordum ama ne bileyim şimdi 90 TL de veresim gelmiyor bitmiş oyuna.

• C-TRanger kullanıcısına yanıt

Hangi indirim hocam. İndirim de almak için uzun süredir bekliyorum en kötü 40 gelir diyordum. BF indiriminde oranını%20 yi görünce direk ess geçtim.

• PS5 güncellemesini satın aldım. Müsait bir zamanımda tekrar başlayıp bu kez platinlemek istiyorum. İnsana huzur veren garip bir oyun.

• Zamanında pro da bitirmiştim. yapılan onca olumsuz yoruma rağmen başlamış ve her saniyesinden keyif alarak oynamıştım. benim için 9 luk oyundur. hikaye anlatımı, atmosferi farklı detayları herseyiyle efsane oyundu. Farklı bir dünyası vardı ve bunu oynarken gerçekten hissettirdi. Days gone ile birlikte devamının gelmesini istediğim oyunlardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unchartedx -- 22 Kasım 2021; 4:33:46 >
  • Dun cdli olarak aldim, ancak ilginc sekilde save'leri gormuyor. Hem bulutta hem de cihazda save gorunuyor ama gormuyor. Daha once de tr cdli alip oynamistim🤔🤔
    Illa sifirdan basla diyor bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogi1907 -- 25 Kasım 2021; 13:53:33 >
  • dogi1907 kullanıcısına yanıt

Oyuna sahip olmadığımdan kesin bir şey söyleyemiyorum ama oyun içerisindeki menülerden ps4 savelerini ps5e aktar şeklinde bir seçenek vardı youtube'da bir video izlerken gördüm. Belki de oyunun ps4 versiyonunda çıkıyordur o seçenek ps4 vers. indirmeniz gerekedebilir biraz araştırın bence.

Biraz sıkıntılı bir save aktarma sistemi vardı. Youtubedan detaylı anlatımlarını bulabilirsiniz.

Abyx Gamingyoutube
    In this videoI am going to show you how to transfer your data from PS4 to PS5 in Death Stranding Director's Cut so you can start playing right away where you left from. So, what are you going to need for this? Pretty simple, only 3 things: your PS5 logged into the same account you used while playing the game on your PS4 where all your save data is stored. Death Stranding PS4 version installed with the original save data (if you don't have it, you can transfer it via USB or download it from the PS4 Cloud Save in case you have PlayStation Plus). I have mine here in the same PS5 because my PS4 is now back in its box, but I am guessing you can do the next steps from the PS4 as well. I am doing this process this way because I have no other option. And, finally, Death Stranding Director's Cut version installed on the same PS5. With those 3 things in place let's follow 3 easy steps: #1 - Login to your PS4 session of the game, open your cufflinks menu, go to System, and down to Export Save Data. There are a lot of fine print details that you should read in case you are in the middle of a mission or missions because you can lose stuff or some progress. I have platinumed the game so I didn't read this, but I really advice you do it in case you are in the middle of the game. #2 Scroll all the way to bottom, select Ok and your data will now be on the server. #3 Switch to the Director's Cut, Select Load Game (PlayStation 4 to PlayStation 5), then select ok again and boom, you're done! You will then unlock a bunch of trophies, PCCs, color schemes, trophies, all that jazz, and you will be ready to continue with the game where you left from. Hope this was useful, thank you for watching and keep enjoying the game. #DeathStranding
    https://www.youtube.com/watch?v=dvSx95LnZYE
  • quote:

Orijinalden alıntı: cangk

Biraz sıkıntılı bir save aktarma sistemi vardı. Youtubedan detaylı anlatımlarını bulabilirsiniz.

Abyx Gamingyoutube
    In this videoI am going to show you how to transfer your data from PS4 to PS5 in Death Stranding Director's Cut so you can start playing right away where you left from. So, what are you going to need for this? Pretty simple, only 3 things: your PS5 logged into the same account you used while playing the game on your PS4 where all your save data is stored. Death Stranding PS4 version installed with the original save data (if you don't have it, you can transfer it via USB or download it from the PS4 Cloud Save in case you have PlayStation Plus). I have mine here in the same PS5 because my PS4 is now back in its box, but I am guessing you can do the next steps from the PS4 as well. I am doing this process this way because I have no other option. And, finally, Death Stranding Director's Cut version installed on the same PS5. With those 3 things in place let's follow 3 easy steps: #1 - Login to your PS4 session of the game, open your cufflinks menu, go to System, and down to Export Save Data. There are a lot of fine print details that you should read in case you are in the middle of a mission or missions because you can lose stuff or some progress. I have platinumed the game so I didn't read this, but I really advice you do it in case you are in the middle of the game. #2 Scroll all the way to bottom, select Ok and your data will now be on the server. #3 Switch to the Director's Cut, Select Load Game (PlayStation 4 to PlayStation 5), then select ok again and boom, you're done! You will then unlock a bunch of trophies, PCCs, color schemes, trophies, all that jazz, and you will be ready to continue with the game where you left from. Hope this was useful, thank you for watching and keep enjoying the game. #DeathStranding
    https://www.youtube.com/watch?v=dvSx95LnZYE
    Daha kotu yapilamazdi heralde. Ps4 versiyon cd elimde degil,dolayisiyla sureci bu sekilde ilerletemiyorum.

• Dün akşam sonunda bitirdim üzerimden yük kalktı  

Ben küfür etmiş baştan başlamıştım.  

• Antibiyotik görevinde çok küfür ettim. Resmen amelelik. Ne kadar kızsam da devam ediyorum. Tuhaf bir his.

• Ps4 te oyunu platinleyip satmıştım, Director's Cut ı dayanamadim yine kutulu aldım, müthiş zevk yaa, hala ilk günkü gibi şahane hissettiriyor oyun. Sinir stres ne varsa alıyor, hele o müzikleri yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_6 -- 27 Kasım 2021; 6:37:32 >

Bende pc'de dlss desteğiyle 4k 60 fps'de oynamıştım. Director cut için tekrar oynanır mı diye düşünüyordum. Anlattıklarınıza göre tekrar oynanır. Tsushima'nın director cut'na başladım şimdi. Bitsin Death strandinge de başlarım. Şubata kadar böyle gidecek  

• 
Sayfa: önceki 333334335336337
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.