< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaratıc1KLAVYE -- 30 Temmuz 2022; 18:35:39 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mesajınızın üstünden epey vakit geçmiş. Ancak bilgi olması açısından yazmak istedim. “Başkanlık törenine kadar zaman geçir” kısmı tamamen oyununun açık dünyasında vakit geçirmek için yapılmış bir olay. Açık dünya oyunlarında, ana hikaye vs biter ve siz açık dünyada kafanıza göre gezmek, yapılmamış yan görevleri yapmak istersiniz ya o hesap. Oyun ve hikaye bu noktada bitiyor. Ancak bu saymış olduğum şeyleri yapmak isteyen oyuncular icin “2 hafta öncesine gidip, sizi orada bırakıyor”. Oyunun bu noktadan sonra ulaşacağı nihai bir nokta bulunmuyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaratıc1KLAVYE -- 7 Ağustos 2022; 17:57:18 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SacredDivinity -- 7 Ağustos 2022; 19:57:54 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bu kupaları nasıl alabilirim açıklamaya baktım bişi anlamadım |
oyunu bir ilk ciktiginda, bir de ps5 upgrade'inden sonra olmak uzere toplamda 2 kez bitirdim. simdi 3'uncu icin goz kirpiyor. |